reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
tak tak zdazylam sobie to zaobserwowac , to bylo nieporozumienie... do tego została zmieniona nazwa u nas nawet nie zwrocilam uwagi ze byla inna.. jak najbardziej to popieram.. im wieksze grono staraczek tym wiecej wymiany dosiwwadczen, patentow na ciaze i wsparcie :)
No to widocznie dosc bardzo sie wtedy nie zrozumialysmy [emoji6]

czekam na serwis do zmywarki a tak mnie kusi wyjsc do sklepu po te sledziki;p

Mam nadzieję że tu wam fluidki ciążowe będą sprzyjać :)
Nigdy zbyt wiele! :D

Witam się w 1dc :)
Oj :( oby szczęśliwym

nie nie to nie tak. my sie wtedy zle zrozumialysmy. ja myslalam ze ten watek to nastepstwo tego naszego.. i ze czesc poprostu od nas odeszla na rzecz tego wątku.. bo tam juz troche zafasolkowanych pisze o ciazy i ze po uciekalyscie od nas:p
nie mam kompletnie nic przeciwko :)
Ja byłam chwilę na drugim wątku, ale szczerze to za bardzo się znacie i jako nowicjuszce trudno było mi się wpasować i nadążyć za wami, dlatego przeniosłam się tutaj.

Kamila powiem ci tak. Jak udał ok on super jak nie to jeszcze nie jeden cykl przede mną :) dlatego staram się podchodzić z dystansem

Kamila powiem ci tak. Jak udał ok on super jak nie to jeszcze nie jeden cykl przede mną :) dlatego staram się podchodzić z dystansem
Trzymam kciuki zeby jednak sie udało [emoji6] lepiej szybciej niz pozniej [emoji14]

Ehh wlasnie spojrzalam w kalendarz [emoji52] za jakies 2,5tygodnia wybije u nas rok starań [emoji52]

reklama
Nigdy zbyt wiele! :D

Oj :( oby szczęśliwym

Ja byłam chwilę na drugim wątku, ale szczerze to za bardzo się znacie i jako nowicjuszce trudno było mi się wpasować i nadążyć za wami, dlatego przeniosłam się tutaj.
a szkoda:(
pamietam cie:) mam nadzieje dziewczynki ze wam tu troszke zarazków wysłalam.

Do góry