reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
tak tak zdazylam sobie to zaobserwowac , to bylo nieporozumienie... do tego została zmieniona nazwa u nas nawet nie zwrocilam uwagi ze byla inna.. jak najbardziej to popieram.. im wieksze grono staraczek tym wiecej wymiany dosiwwadczen, patentow na ciaze i wsparcie :)
No to widocznie dosc bardzo sie wtedy nie zrozumialysmy [emoji6]

czekam na serwis do zmywarki a tak mnie kusi wyjsc do sklepu po te sledziki;p

Mam nadzieję że tu wam fluidki ciążowe będą sprzyjać :)
Nigdy zbyt wiele! :D

Witam się w 1dc :)
Oj :( oby szczęśliwym

nie nie to nie tak. my sie wtedy zle zrozumialysmy. ja myslalam ze ten watek to nastepstwo tego naszego.. i ze czesc poprostu od nas odeszla na rzecz tego wątku.. bo tam juz troche zafasolkowanych pisze o ciazy i ze po uciekalyscie od nas:p
nie mam kompletnie nic przeciwko :)
Ja byłam chwilę na drugim wątku, ale szczerze to za bardzo się znacie i jako nowicjuszce trudno było mi się wpasować i nadążyć za wami, dlatego przeniosłam się tutaj.

Kamila powiem ci tak. Jak udał ok on super jak nie to jeszcze nie jeden cykl przede mną :) dlatego staram się podchodzić z dystansem

Kamila powiem ci tak. Jak udał ok on super jak nie to jeszcze nie jeden cykl przede mną :) dlatego staram się podchodzić z dystansem
Trzymam kciuki zeby jednak sie udało [emoji6] lepiej szybciej niz pozniej [emoji14]

Ehh wlasnie spojrzalam w kalendarz [emoji52] za jakies 2,5tygodnia wybije u nas rok starań [emoji52]

reklama
Nigdy zbyt wiele! :D

Oj :( oby szczęśliwym

Ja byłam chwilę na drugim wątku, ale szczerze to za bardzo się znacie i jako nowicjuszce trudno było mi się wpasować i nadążyć za wami, dlatego przeniosłam się tutaj.
a szkoda:(
pamietam cie:) mam nadzieje dziewczynki ze wam tu troszke zarazków wysłalam.

Do góry