reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hej dziewczyny! Co ja pacze, tyle stron zapisanych a dopiero 12 :D
W weekendy to ja jednak lubię sobie pospać ;)

U mnie dalej podwyższona temperatura:o:o
Weźcie mi coś powiedzcie, bo zaraz zwariuje chyba już nie wiem co myśleć .... :D

reklama
Moj maz wymyslil na prezent klocki lego[emoji23] no ok klocki lego to fajny prezent w sumie na lata. Ale dziecko to dziewczynka[emoji23] i jeszcze dlugo takie klocki jej sie nie przydadza[emoji23] a ja bym chciala kupic jej cos z czego bedzie teraz korzystac.

Weźcie mi coś powiedzcie, bo zaraz zwariuje chyba już nie wiem co myśleć .... :D
W drugiej fazie cyklu chyba zawsze temperatura jest podwyższona hm, a kiedy spodziewasz się @? Ponoć zaraz przed spada, chyba że masz lokatora, wtedy nie spadnie :D

Temperatura moze spaść dopiero w dniu okresu nawet. Chyba zalezy od organizmu. A u Ciebie który dc?
Przypomnij mi swoj wiek, od kiedy sie starasz i o ktore dziecko zaraz Cie dopisze[emoji5]

W drugiej fazie cyklu chyba zawsze temperatura jest podwyższona hm, a kiedy spodziewasz się @? Ponoć zaraz przed spada, chyba że masz lokatora, wtedy nie spadnie :D
Temperatura moze spaść dopiero w dniu okresu nawet. Chyba zalezy od organizmu. A u Ciebie który dc?
Przypomnij mi swoj wiek, od kiedy sie starasz i o ktore dziecko zaraz Cie dopisze[emoji5]

22 dc, @ ma być za jakieś 10 dni. Chyba faktycznie będę musiała dalej mierzyć temperaturę i wtedy się upewnię :D Po prostu to wszystko jest takie nowe dla mnie i ekscytacja sięga zenitu 8-)

28lat, 2cykl czyli od sierpnia 2018 i o pierwsze dziecko.

Net Bluebel ja olej stosuje od 2 cykli. W poprzednim jakos nie zauwazylam efektów, ale w tym cyklu drugim z olejem juz mam wiecej sluzu gdzie wczesniej go praktycznie nie mialam. Wiec jakies efekty widac. No i zle go bralam[emoji23] wiec mysle ze jak bym brala zgodnie z ulotka to i sluzu byloby wiecej[emoji5]
No czyli działa :)

Jeszcze czas, spokojnie :) chociaż rozumiem doskonale emocje i niecierpliwość :D u mnie dopiero początek drugiego cyklu..

Kurde ta niepewność z jednej strony jest fajna, ale z drugiej okropna.... Człowiek nie wie czy coś z tego będzie czy nie. Teraz idę do lekarza 12 września i też jeszcze nie będę wiedzieć czy jest ciąża czy nie, a to ważne przecież....
Przydałoby mi się też więcej cierpliwości

Moj maz wymyslil na prezent klocki lego[emoji23] no ok klocki lego to fajny prezent w sumie na lata. Ale dziecko to dziewczynka[emoji23] i jeszcze dlugo takie klocki jej sie nie przydadza[emoji23] a ja bym chciala kupic jej cos z czego bedzie teraz korzystac.
To zależy co dziecko ma :)
Musisz podpytac rodziców... Może być mata edukacyjna, może być krzesełko do karmienia, może być pchacz. Albo suchy basen, ewentualnie zabawka gimnastyczna

reklama
To zależy co dziecko ma :)
Musisz podpytac rodziców... Może być mata edukacyjna, może być krzesełko do karmienia, może być pchacz. Albo suchy basen, ewentualnie zabawka gimnastyczna
Mala ma duzo rzeczy bo ma starszego brata o 3 lata. Wiec duzo rzeczy zostalo po nim dla niej. No i dlatego nie mam zbytnio pomyslu

Do góry