reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hej dziewczyny! Co ja pacze, tyle stron zapisanych a dopiero 12 :D
W weekendy to ja jednak lubię sobie pospać ;)

U mnie dalej podwyższona temperatura:o:o
Weźcie mi coś powiedzcie, bo zaraz zwariuje chyba już nie wiem co myśleć .... :D

reklama
Moj maz wymyslil na prezent klocki lego[emoji23] no ok klocki lego to fajny prezent w sumie na lata. Ale dziecko to dziewczynka[emoji23] i jeszcze dlugo takie klocki jej sie nie przydadza[emoji23] a ja bym chciala kupic jej cos z czego bedzie teraz korzystac.

Weźcie mi coś powiedzcie, bo zaraz zwariuje chyba już nie wiem co myśleć .... :D
W drugiej fazie cyklu chyba zawsze temperatura jest podwyższona hm, a kiedy spodziewasz się @? Ponoć zaraz przed spada, chyba że masz lokatora, wtedy nie spadnie :D

Temperatura moze spaść dopiero w dniu okresu nawet. Chyba zalezy od organizmu. A u Ciebie który dc?
Przypomnij mi swoj wiek, od kiedy sie starasz i o ktore dziecko zaraz Cie dopisze[emoji5]

W drugiej fazie cyklu chyba zawsze temperatura jest podwyższona hm, a kiedy spodziewasz się @? Ponoć zaraz przed spada, chyba że masz lokatora, wtedy nie spadnie :D
Temperatura moze spaść dopiero w dniu okresu nawet. Chyba zalezy od organizmu. A u Ciebie który dc?
Przypomnij mi swoj wiek, od kiedy sie starasz i o ktore dziecko zaraz Cie dopisze[emoji5]

22 dc, @ ma być za jakieś 10 dni. Chyba faktycznie będę musiała dalej mierzyć temperaturę i wtedy się upewnię :D Po prostu to wszystko jest takie nowe dla mnie i ekscytacja sięga zenitu 8-)

28lat, 2cykl czyli od sierpnia 2018 i o pierwsze dziecko.

Net Bluebel ja olej stosuje od 2 cykli. W poprzednim jakos nie zauwazylam efektów, ale w tym cyklu drugim z olejem juz mam wiecej sluzu gdzie wczesniej go praktycznie nie mialam. Wiec jakies efekty widac. No i zle go bralam[emoji23] wiec mysle ze jak bym brala zgodnie z ulotka to i sluzu byloby wiecej[emoji5]
No czyli działa :)

Jeszcze czas, spokojnie :) chociaż rozumiem doskonale emocje i niecierpliwość :D u mnie dopiero początek drugiego cyklu..

Kurde ta niepewność z jednej strony jest fajna, ale z drugiej okropna.... Człowiek nie wie czy coś z tego będzie czy nie. Teraz idę do lekarza 12 września i też jeszcze nie będę wiedzieć czy jest ciąża czy nie, a to ważne przecież....
Przydałoby mi się też więcej cierpliwości

Moj maz wymyslil na prezent klocki lego[emoji23] no ok klocki lego to fajny prezent w sumie na lata. Ale dziecko to dziewczynka[emoji23] i jeszcze dlugo takie klocki jej sie nie przydadza[emoji23] a ja bym chciala kupic jej cos z czego bedzie teraz korzystac.
To zależy co dziecko ma :)
Musisz podpytac rodziców... Może być mata edukacyjna, może być krzesełko do karmienia, może być pchacz. Albo suchy basen, ewentualnie zabawka gimnastyczna

reklama
To zależy co dziecko ma :)
Musisz podpytac rodziców... Może być mata edukacyjna, może być krzesełko do karmienia, może być pchacz. Albo suchy basen, ewentualnie zabawka gimnastyczna
Mala ma duzo rzeczy bo ma starszego brata o 3 lata. Wiec duzo rzeczy zostalo po nim dla niej. No i dlatego nie mam zbytnio pomyslu

Do góry