reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Więc może to być implantacja, skoro do @ jeszcze czas, daj znać czy się rozkręci czy nie :) ja w 26 dc zrobiłam test i miałam już cień, więc możliwe że też było to niedługo po implantacji. U każdej to inaczej wygląda, ciężko powiedzieć

Oczywiście św dam znać myśle czy dziś nie zrobić testu. Tylko ze nie wiem czy znajdę otwarta aptekę

I ja muszę ten olej z wiesiołka zacząć brać od następnego cyklu jeśli w tym się nie uda bo u mnie też taka susza jak na pustyni. We wcześniejszych staraniach stosowałam żel convinien plus nie wiem dokładnie jak się go pisze ale jest popularny ;P i w pierwszym cyklu z nim zaskoczyło nawet mi jeszcze został i był ważny i go też użyłam ostatnio ale no tym razem nie pomógł ;P

reklama
Wczoraj byl temat oleju z wiesiolka. I ja brałam go po 2 tabletki dziennie tylko, bo myslalam ze tak pisalo na opakowaniu...a dzis doczytałam ze go sie bierze 3 × dziennie po 2 tabletki[emoji23] nosz kurde[emoji23]
Tak to jest jak sie nie uwaznie cos przeczyta[emoji15]
A jakie bierzesz te tabletki? Bo chciałam sobie zamówić ale są miliony tych wiesiołkow i już nie wiem który wybrać

Do góry