1
185097
Gość
Pytanie za 100pkt[emoji13]
Co kupić 2-miesiecznemu dziecku z okazji chrzcin?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekko różowy śluz, u mnie tak to wyglądałoJak wyglada krwawienie podczas zagnieżdżenia?
Więc może to być implantacja, skoro do @ jeszcze czas, daj znać czy się rozkręci czy nie ja w 26 dc zrobiłam test i miałam już cień, więc możliwe że też było to niedługo po implantacji. U każdej to inaczej wygląda, ciężko powiedzieć
Pytanie za 100pkt[emoji13]
Smoczek, buteleczke na chrzciny?[emoji23][emoji13]Gryzaka zabaweczkę pluszaka smoczek buteleczkę. Piszczałkę albo coś co szeleści
To zarowno moze byc implantacja jak i poczatki okresu... Lepiej sie nie nakrecac za bardzo.
Smoczek, buteleczke na chrzciny?[emoji23][emoji13]
A jakie bierzesz te tabletki? Bo chciałam sobie zamówić ale są miliony tych wiesiołkow i już nie wiem który wybraćWczoraj byl temat oleju z wiesiolka. I ja brałam go po 2 tabletki dziennie tylko, bo myslalam ze tak pisalo na opakowaniu...a dzis doczytałam ze go sie bierze 3 × dziennie po 2 tabletki[emoji23] nosz kurde[emoji23]
Tak to jest jak sie nie uwaznie cos przeczyta[emoji15]