Możesz jej kupić jakieś kolczyki, nie muszą jej od razu uszu przebijac ale zakładam że kiedyś będą masz też wyjście żeby dać pieniądze poprostu, kupią co potrzebująMala ma duzo rzeczy bo ma starszego brata o 3 lata. Wiec duzo rzeczy zostalo po nim dla niej. No i dlatego nie mam zbytnio pomyslu
reklama
D
Deleted member 182168
Gość
Dziewczyny dużo na ten temat słyszałam i czytałam. To prawda ze do 3 miesięcy może występować @ czy plamienie w ciąży
1
185097
Gość
No wlasnie myslalam o zlotych kolczykach albo jakims lancuszku z wizerunkiem Matki Boskiej[emoji5]Możesz jej kupić jakieś kolczyki, nie muszą jej od razu uszu przebijac ale zakładam że kiedyś będą masz też wyjście żeby dać pieniądze poprostu, kupią co potrzebują
Ponoć to możliwe, ale raczej to rzadkie przypadki, żadna z moich znajomych czegoś takiego nie miała, a sporo ich było w ciąży. A co krwawienie się rozkrecilo?Dziewczyny dużo na ten temat słyszałam i czytałam. To prawda ze do 3 miesięcy może występować @ czy plamienie w ciąży
1
185097
Gość
Zaczynasz świrować. Serio.Dziewczyny dużo na ten temat słyszałam i czytałam. To prawda ze do 3 miesięcy może występować @ czy plamienie w ciąży
Jeżeli jest Ci dana ciąża to w niej będziesz i tyle. Niepotrzebne sugerujesz się tym co piszą w internecie. Bo u kazdej kobiety jest inaczej.
Myślę że kolczyki bardziej się jednak przydają, chyba że rodzice dziecka bardzo religijni.No wlasnie myslalam o zlotych kolczykach albo jakims lancuszku z wizerunkiem Matki Boskiej[emoji5]
1
185097
Gość
No i teraz nie wiem co wybrac[emoji13] skonczy sie pewnie na jakims komplecie[emoji13]Myślę że kolczyki bardziej się jednak przydają, chyba że rodzice dziecka bardzo religijni.
Powiem Ci że ja sama na komunie dostałam jakieś religijne rzeczy ale nigdy mi się te dewocjonalia nie przydały kompletnie nie praktyczneNo i teraz nie wiem co wybrac[emoji13] skonczy sie pewnie na jakims komplecie[emoji13]
D
Deleted member 182168
Gość
Zaczynasz świrować. Serio.
Jeżeli jest Ci dana ciąża to w niej będziesz i tyle. Niepotrzebne sugerujesz się tym co piszą w internecie. Bo u kazdej kobiety jest inaczej.
Bozi tylko pytam nie świruje nie mam już nawet
Nadziei tylko pytam..
reklama
D
Deleted member 182168
Gość
Ponoć to możliwe, ale raczej to rzadkie przypadki, żadna z moich znajomych czegoś takiego nie miała, a sporo ich było w ciąży. A co krwawienie się rozkrecilo?
Ogl pytam bo się zastanawiałam wcześniej o tym a ci do krwawienia troszkę. Jest ale ból przyszedł chodź dziwnie kuje mnie w. Jajniku co jakiś czas