reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Mala ma duzo rzeczy bo ma starszego brata o 3 lata. Wiec duzo rzeczy zostalo po nim dla niej. No i dlatego nie mam zbytnio pomyslu
Możesz jej kupić jakieś kolczyki, nie muszą jej od razu uszu przebijac ale zakładam że kiedyś będą masz też wyjście żeby dać pieniądze poprostu, kupią co potrzebują

reklama
Dziewczyny dużo na ten temat słyszałam i czytałam. To prawda ze do 3 miesięcy może występować @ czy plamienie w ciąży

Dziewczyny dużo na ten temat słyszałam i czytałam. To prawda ze do 3 miesięcy może występować @ czy plamienie w ciąży
Zaczynasz świrować. Serio.
Jeżeli jest Ci dana ciąża to w niej będziesz i tyle. Niepotrzebne sugerujesz się tym co piszą w internecie. Bo u kazdej kobiety jest inaczej.

reklama
Ponoć to możliwe, ale raczej to rzadkie przypadki, żadna z moich znajomych czegoś takiego nie miała, a sporo ich było w ciąży. A co krwawienie się rozkrecilo?

Ogl pytam bo się zastanawiałam wcześniej o tym a ci do krwawienia troszkę. Jest ale ból przyszedł chodź dziwnie kuje mnie w. Jajniku co jakiś czas

Do góry