reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dzis niedziela bez handlu wiec zakupow nie zrobisz w jakims wiekszym markecie. Takie mniejsze sklepiki sa chyba otwarte

Tylko,że Nat chyba nie mieszka w Polsce :)
Mieszkam w UK, więc sklepy otwarte, tylko krócej niż normalnie :)

Wczoraj byl temat oleju z wiesiolka. I ja brałam go po 2 tabletki dziennie tylko, bo myslalam ze tak pisalo na opakowaniu...a dzis doczytałam ze go sie bierze 3 × dziennie po 2 tabletki[emoji23] nosz kurde[emoji23]
Tak to jest jak sie nie uwaznie cos przeczyta[emoji15]
Hihi, a są jakieś efekty? Bo ja swój biorę dopiero od tygodnia.

Bo chyba dostałam @ ale to takie jaśniutkie 2-3 krople
U mnie śluz był różowy z nitkami.
Poczekaj do jutra, albo @ się rozkręci albo kupisz test :)

reklama
A jakie bierzesz te tabletki? Bo chciałam sobie zamówić ale są miliony tych wiesiołkow i już nie wiem który wybrać
Ja mam taki. Kupilam go w aptece Gemini za niecale 20zl za 150 kapsulek[emoji5]
20180909_120739~2.jpg

Załączniki

• 20180909_120739~2.jpg
    20180909_120739~2.jpg
    94,8 KB · Wyświetleń: 141
Zawartość składników. Niby dzienna porcja to 6 kapsulek, ale ja bede brac chyba max 5 zeby nie przesadzic[emoji16]
20180909_121152~2.jpg

Załączniki

• 20180909_121152~2.jpg
    20180909_121152~2.jpg
    87 KB · Wyświetleń: 116
Net Bluebel ja olej stosuje od 2 cykli. W poprzednim jakos nie zauwazylam efektów, ale w tym cyklu drugim z olejem juz mam wiecej sluzu gdzie wczesniej go praktycznie nie mialam. Wiec jakies efekty widac. No i zle go bralam[emoji23] wiec mysle ze jak bym brala zgodnie z ulotka to i sluzu byloby wiecej[emoji5]

Oczywiście św dam znać myśle czy dziś nie zrobić testu. Tylko ze nie wiem czy znajdę otwarta aptekę
Napewno gdzieś znajdziesz otwartą aptekę, musi gdzieś być dyżur
Pytanie za 100pkt[emoji13]
Co kupić 2-miesiecznemu dziecku z okazji chrzcin?
Proponuję matę edukacyjną, puzzle piankowe, bujaczek jakiś, może też być jakiś voucher na sesję zdjęciową, szczeniaczka uczniaczka czy coś z zabawek interaktywnych

reklama
Swoim facetom mozecie dawac Salfazin lub Macę.
Salfazin zawiera kilka witamin w sobie jak np wazny dla produkcji plemnikow cynk, zawiera tez witamine A, B6, C, E. Maca zas ogolnie wplywa na plodnosc korzystnie. Wazny tez jest selen który wplywa na jakosc nasienia.
Za Salfazin placilam 20 zl za 90 kapsulek a za Macę ok 30 zl za 90 kapsulek.

Do góry