reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Bozi tylko pytam nie świruje nie mam już nawet
Nadziei tylko pytam.. [emoji852]️
Ty tak bardzo chcesz teraz tej ciazy ze wzgledu na Twoja sytuacje ze zaraz bedziesz sobie ruchy dziecka wmawiac[emoji13]
A po co Ci to?? Nie lepiej trochę wyluzowac i spokojnie zaczekac do terminu okresu niż siedziec na internecie i czytac czy to moze ciaza? Tego Ci nikt nie powie. Tylko czas Ci pokaze.

reklama
Ty tak bardzo chcesz teraz tej ciazy ze wzgledu na Twoja sytuacje ze zaraz bedziesz sobie ruchy dziecka wmawiac[emoji13]
A po co Ci to?? Nie lepiej trochę wyluzowac i spokojnie zaczekac do terminu okresu niż siedziec na internecie i czytac czy to moze ciaza? Tego Ci nikt nie powie. Tylko czas Ci pokaze.
Nic teraz nie czytałam nie ze swirowal czekam co mi czas pokaże dobra nie ważne nie było pytania i nie nie będę sobie wmawiać ruchów dziecka bo nie jestem w ciąży I to wiem..

Cześć dziewczyny

Witam nową koleżanke [emoji4]
Pytanie za 100pkt[emoji13]
Co kupić 2-miesiecznemu dziecku z okazji chrzcin?
Zabawki interaktywne to świetny pomysł,
ja mojej chrzesnicy oprócz tego, że kupiłam ubranko do chrztu itd. to kupiłam taki zestaw pamiątkowy z grawerem był łańcuszek do smoczka i puzdereczko jakby na pierwsze mleczne ząbki, wszystko było ze srebra więc wyglądało gustownie
Oczywiście pieniądze to nie głupi pomysł.. Rodzice wiedzą co potrzeba ich dziecku

reklama
Do góry