reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Może są ale w ciąży to nic pewnie nie można niestety, dowiem się więcej w poniedziałek. Kurde niedługo zaczynam cykl i już takie plany miałam a tu klops :(
Nawet jeśli będziesz musiała odpuścić ten cykl to zanim się obejrzysz już będzie następny :) chyba że masz bardzo długie? Ja to żyje staraniami, potem zaraz jest okres i znowu czekam na płodne :-) Ale teraz jak już działamy to leci mi to zdecydowanie szybciej niż kiedyś

reklama
Nawet jeśli będziesz musiała odpuścić ten cykl to zanim się obejrzysz już będzie następny :) chyba że masz bardzo długie? Ja to żyje staraniami, potem zaraz jest okres i znowu czekam na płodne :-) Ale teraz jak już działamy to leci mi to zdecydowanie szybciej niż kiedyś
Szczerze mówiąc to cykle mam 26-29 dni więc takie raczej krótkie :) bardziej się stresuję bo chciałam nie wracać narazie po macierzyńskim do pracy a kończy mi się jakoś w listopadzie. Stąd ten powiedzmy pośpiech :)

Szczerze mówiąc to cykle mam 26-29 dni więc takie raczej krótkie :) bardziej się stresuję bo chciałam nie wracać narazie po macierzyńskim do pracy a kończy mi się jakoś w listopadzie. Stąd ten powiedzmy pośpiech :)
Aaa no to już inna sprawa :-) Ale pewnie jeszcze masz urlop do wykorzystania

Nie nie :) jakkolwiek to nie zabrzmi na szczęście w tym cyklu się nie udało, miałam zacząć z mężem starania na początku września ponownie ale teraz to zaczynam wątpic
Koniecznie wyjaśnij najpierw sprawę z nerkami, u wielu osób kolki nerkowe w ciąży się nasilają.

reklama
Hej!

Ja też próbowałem pisać na drugim wątku ale nie ogarniam i nie nadążam :eek:

Dzisiaj jest 23dc, pierwszego cyklu starań od 11tu lat :-D bo mam dwie córki, 13 i 11 lat a teraz planuję synka :-) :) a w każdym razie trzecie.

Mam nadzieję, że mogę dołączyć?

Do góry