reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

8Ania8- u nas był problem właśnie podwyższonej prolaktyny, trochę z tym próbowałam walczyć bromergonem i clo. Niestety nic nie działało [emoji19] I poddalam sie.. zaczelismy się zabezpieczac prezerwatywami (jak o tym pomysle to smiac mi sie chce... bo nie wiem po co to robilismy? Ale chyba na moja psychike dobrze to zrobilo... ).... aż w 12dc czy 14dc Tz powiedział, że dość.. on dziś robi córkę [emoji16] Tak jak powiedział, tak zrobił [emoji23]

reklama
Ja miałam taki śluz różowy w pierwszej ciąży ale było to jakieś 8/9 dni po owulacji :)
No właśnie, zazwyczaj bywa później. Ja miałam to w drugiej ciąży ale nie pamiętam którego dnia. No nic, pozostaje czekać.

Cześć :) mogę dołączyć? :)
Jestem Klaudia, mam 23 lata i można powiedzieć ze staramy się od marca. W lutym poroniłam w 6tc :(
Mam niedoczynność tarczycy i leczę prolaktynę, póki co wszystko unormowane. Aktualnie jestem w 2dc, wiec jeszcze trochę i znów zaczynamy starania :)
Powodzenia! Mam nadzieję, że szybko Ci się uda :) Urodziłam moją pierwszą córkę jak miałam 24 lata.

Witam nowe koleżanki [emoji16]

Powiem szczerze, że musiałam zgłębić temat o co chodzi z tym zamieszaniem na innym wątku... Bo od razu trafiłam do was [emoji2] Ale już wiem wszystko

Co do plamienia implantacyjnego to u mnie pojawiło się na dwa dni przed spodziewanym terminem @ i trwało dosłownie jeden dzień. Myślałam, że to kolejne problemy hormonalne... wręcz byłam pewna... A po dwóch dniach zrobiłam test i o mało zawalu nie dostałam [emoji16] Moja ginekolog przepisala mi wtedy dupka bo miałam niski progesteron też...

No właśnie, nigdy nie wiadomo na pewno czy to to czy cokolwiek innego.

Poczytalam trochę o tym "kwasie" na drugim wątku.
Dla jasności dziewczęta, założyłam ten wątek dla zarówno nowych staraczek, jak i tych które mają prpblem aby gdzieś dołączyć. Sama jakieś 2 miesiące temu założyłam tu konto i chciałam dołączyć do kilku staraczkowych wątków, ale moje posty po prostu tam przepadły. Z reguly na takich wątkach jest juz zgrana paczka dziewczyn, i zwyczajnie jest trudno odnalezc sie komus nowemu. Wiec odpuściłam sobie forum w ogole. Ale teraz wróciłam, z nowym kontem, i z nowym wątkiem:)
Mam nadzieję ze tutaj nie będzie takich atrakcji jak tam.
Pamietajmy aby szanowac siebie i innych, bo kazdy ma prawo do swoich wypowiedzi:)

Judzia, 8Ania8, Net Bluebell, aldona89 i Agatki ile macie lat dziewczeta?:)

Net Bluebell, aldona89, 8Ania8, Lowi23 o ktore dziecko sie staracie?:)

8Ania8, Net Bleubell, aldona89 od kiedy sie staracie?:)

Dane potrzebne do aktualizacji pierwszej strony:laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry

W tym wątku też niedługo może być ciężko się przebić, ale jakoś spróbuję ;)

Nie pisałam jeszcze co u mnie. Test owu wyszedł mi pozytywny w dniach pokazywanych przez kalendarzyk jako płodne, więc teoretycznie jest szansa. Zostało mi 11 dni do miesiączki ;)

reklama
Na dobry poczatek dnia[emoji173][emoji120]
Screenshot_2018-08-25-08-03-24~2.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-08-25-08-03-24~2.jpg
    Screenshot_2018-08-25-08-03-24~2.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 214
Do góry