reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Koniecznie wyjaśnij najpierw sprawę z nerkami, u wielu osób kolki nerkowe w ciąży się nasilają.
Niestety zdaje sobie z tego sprawę bo już we wcześniejszej ciąży miałam problemy, a nie wiedziałam o kamykach. W poniedziałek idę do rodzinnego znowu zobaczenia co powie

Nat witaj, zapraszamy :)

Ewelina przykro, mam nadzieję że ten cykl będzie szczęśliwy :)

reklama
Hej!

Ja też próbowałem pisać na drugim wątku ale nie ogarniam i nie nadążam :eek:

Dzisiaj jest 23dc, pierwszego cyklu starań od 11tu lat :-D bo mam dwie córki, 13 i 11 lat a teraz planuję synka :-) :) a w każdym razie trzecie.

Mam nadzieję, że mogę dołączyć?

Jak było z dwójką dzieci z roznica 2 lat? :D mam nadzieję że drugie Bobo nie każde nam długo czekać i będzie taka różnica ;p

Hej laseczki;)
Byłam 2 dni u tesciow z mezem i ledwo zyje. Moja psychika jest w strzepach:oops: musialam odetchnąć haha:laugh2:
Obiecuję ze jutro wszystko uzupełnie na pierwszej stronie:)
Tymczasem uciekam spać. Dobrej nocy [emoji14]
Ps. Bierze ktoras z Was castagnus?

Hej ja biore castagnus od 3 cykli. :) biore wszystko co mogloby mi pomoc [emoji6]

Starania od 05. 2017 jestem po HSG a za tydzien laparoskopia z histeroskopia. Stresss juz jest.

Niestety zdaje sobie z tego sprawę bo już we wcześniejszej ciąży miałam problemy, a nie wiedziałam o kamykach. W poniedziałek idę do rodzinnego znowu zobaczenia co powie

Nat witaj, zapraszamy :)

Ewelina przykro, mam nadzieję że ten cykl będzie szczęśliwy :)

Dziękuję, mam nadzieję że się tutaj zadomawię trochę :)

Jak było z dwójką dzieci z roznica 2 lat? :D mam nadzieję że drugie Bobo nie każde nam długo czekać i będzie taka różnica ;p

Hej :) powiem Ci , że na początku było trudno i czasem ledwo ogarniałam ale później spoko a teraz dziewczyny tak super się dogadują, właściwie jakby różnicy nie było wcale, także polecam :tak:

Kurcze, nie chcę zapeszać ale wczoraj chyba mogłam mieć plamienie implantacyjne.. Tylko czwarty dzień po to może za wcześnie?? :confused: Sama nie wiem co myśleć, różowy śluz z czerwonymi nitkami..

Może owulacja była wcześniej trochę :)

Hej :) powiem Ci , że na początku było trudno i czasem ledwo ogarniałam ale później spoko a teraz dziewczyny tak super się dogadują, właściwie jakby różnicy nie było wcale, także polecam :tak:

Kurcze, nie chcę zapeszać ale wczoraj chyba mogłam mieć plamienie implantacyjne.. Tylko czwarty dzień po to może za wcześnie?? :confused: Sama nie wiem co myśleć, różowy śluz z czerwonymi nitkami..

Jeśli owulacja była wcześniej to nic z tego bo byłam u rodziny i wróciłam dokładnie w dniu owu, co objawia mi się zawsze bólem jajnika. Więc albo superszybka implantacja albo nie wiem co

Ja miałam taki śluz różowy w pierwszej ciąży ale było to jakieś 8/9 dni po owulacji :)

Cześć :) mogę dołączyć? :)
Jestem Klaudia, mam 23 lata i można powiedzieć ze staramy się od marca. W lutym poroniłam w 6tc :(
Mam niedoczynność tarczycy i leczę prolaktynę, póki co wszystko unormowane. Aktualnie jestem w 2dc, wiec jeszcze trochę i znów zaczynamy starania :)

Cześć :) mogę dołączyć? :)
Jestem Klaudia, mam 23 lata i można powiedzieć ze staramy się od marca. W lutym poroniłam w 6tc :(
Mam niedoczynność tarczycy i leczę prolaktynę, póki co wszystko unormowane. Aktualnie jestem w 2dc, wiec jeszcze trochę i znów zaczynamy starania :)

Witamy nową koleżankę :) trzeba wierzyć że ten cykl będzie szczęśliwy. :)

reklama
Witam nowe koleżanki [emoji16]

Powiem szczerze, że musiałam zgłębić temat o co chodzi z tym zamieszaniem na innym wątku... Bo od razu trafiłam do was [emoji2] Ale już wiem wszystko

Co do plamienia implantacyjnego to u mnie pojawiło się na dwa dni przed spodziewanym terminem @ i trwało dosłownie jeden dzień. Myślałam, że to kolejne problemy hormonalne... wręcz byłam pewna... A po dwóch dniach zrobiłam test i o mało zawalu nie dostałam [emoji16] Moja ginekolog przepisala mi wtedy dupka bo miałam niski progesteron też...

Do góry