reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Koniecznie wyjaśnij najpierw sprawę z nerkami, u wielu osób kolki nerkowe w ciąży się nasilają.
Niestety zdaje sobie z tego sprawę bo już we wcześniejszej ciąży miałam problemy, a nie wiedziałam o kamykach. W poniedziałek idę do rodzinnego znowu zobaczenia co powie

Nat witaj, zapraszamy :)

Ewelina przykro, mam nadzieję że ten cykl będzie szczęśliwy :)

reklama
Hej!

Ja też próbowałem pisać na drugim wątku ale nie ogarniam i nie nadążam :eek:

Dzisiaj jest 23dc, pierwszego cyklu starań od 11tu lat :-D bo mam dwie córki, 13 i 11 lat a teraz planuję synka :-) :) a w każdym razie trzecie.

Mam nadzieję, że mogę dołączyć?

Jak było z dwójką dzieci z roznica 2 lat? :D mam nadzieję że drugie Bobo nie każde nam długo czekać i będzie taka różnica ;p

Hej laseczki;)
Byłam 2 dni u tesciow z mezem i ledwo zyje. Moja psychika jest w strzepach:oops: musialam odetchnąć haha:laugh2:
Obiecuję ze jutro wszystko uzupełnie na pierwszej stronie:)
Tymczasem uciekam spać. Dobrej nocy [emoji14]
Ps. Bierze ktoras z Was castagnus?

Hej ja biore castagnus od 3 cykli. :) biore wszystko co mogloby mi pomoc [emoji6]

Starania od 05. 2017 jestem po HSG a za tydzien laparoskopia z histeroskopia. Stresss juz jest.

Niestety zdaje sobie z tego sprawę bo już we wcześniejszej ciąży miałam problemy, a nie wiedziałam o kamykach. W poniedziałek idę do rodzinnego znowu zobaczenia co powie

Nat witaj, zapraszamy :)

Ewelina przykro, mam nadzieję że ten cykl będzie szczęśliwy :)

Dziękuję, mam nadzieję że się tutaj zadomawię trochę :)

Jak było z dwójką dzieci z roznica 2 lat? :D mam nadzieję że drugie Bobo nie każde nam długo czekać i będzie taka różnica ;p

Hej :) powiem Ci , że na początku było trudno i czasem ledwo ogarniałam ale później spoko a teraz dziewczyny tak super się dogadują, właściwie jakby różnicy nie było wcale, także polecam :tak:

Kurcze, nie chcę zapeszać ale wczoraj chyba mogłam mieć plamienie implantacyjne.. Tylko czwarty dzień po to może za wcześnie?? :confused: Sama nie wiem co myśleć, różowy śluz z czerwonymi nitkami..

Może owulacja była wcześniej trochę :)

Hej :) powiem Ci , że na początku było trudno i czasem ledwo ogarniałam ale później spoko a teraz dziewczyny tak super się dogadują, właściwie jakby różnicy nie było wcale, także polecam :tak:

Kurcze, nie chcę zapeszać ale wczoraj chyba mogłam mieć plamienie implantacyjne.. Tylko czwarty dzień po to może za wcześnie?? :confused: Sama nie wiem co myśleć, różowy śluz z czerwonymi nitkami..

Jeśli owulacja była wcześniej to nic z tego bo byłam u rodziny i wróciłam dokładnie w dniu owu, co objawia mi się zawsze bólem jajnika. Więc albo superszybka implantacja albo nie wiem co

Ja miałam taki śluz różowy w pierwszej ciąży ale było to jakieś 8/9 dni po owulacji :)

Cześć :) mogę dołączyć? :)
Jestem Klaudia, mam 23 lata i można powiedzieć ze staramy się od marca. W lutym poroniłam w 6tc :(
Mam niedoczynność tarczycy i leczę prolaktynę, póki co wszystko unormowane. Aktualnie jestem w 2dc, wiec jeszcze trochę i znów zaczynamy starania :)

Cześć :) mogę dołączyć? :)
Jestem Klaudia, mam 23 lata i można powiedzieć ze staramy się od marca. W lutym poroniłam w 6tc :(
Mam niedoczynność tarczycy i leczę prolaktynę, póki co wszystko unormowane. Aktualnie jestem w 2dc, wiec jeszcze trochę i znów zaczynamy starania :)

Witamy nową koleżankę :) trzeba wierzyć że ten cykl będzie szczęśliwy. :)

reklama
Witam nowe koleżanki [emoji16]

Powiem szczerze, że musiałam zgłębić temat o co chodzi z tym zamieszaniem na innym wątku... Bo od razu trafiłam do was [emoji2] Ale już wiem wszystko

Co do plamienia implantacyjnego to u mnie pojawiło się na dwa dni przed spodziewanym terminem @ i trwało dosłownie jeden dzień. Myślałam, że to kolejne problemy hormonalne... wręcz byłam pewna... A po dwóch dniach zrobiłam test i o mało zawalu nie dostałam [emoji16] Moja ginekolog przepisala mi wtedy dupka bo miałam niski progesteron też...

Do góry