reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Może są ale w ciąży to nic pewnie nie można niestety, dowiem się więcej w poniedziałek. Kurde niedługo zaczynam cykl i już takie plany miałam a tu klops :(
Nawet jeśli będziesz musiała odpuścić ten cykl to zanim się obejrzysz już będzie następny :) chyba że masz bardzo długie? Ja to żyje staraniami, potem zaraz jest okres i znowu czekam na płodne :-) Ale teraz jak już działamy to leci mi to zdecydowanie szybciej niż kiedyś

reklama
Nawet jeśli będziesz musiała odpuścić ten cykl to zanim się obejrzysz już będzie następny :) chyba że masz bardzo długie? Ja to żyje staraniami, potem zaraz jest okres i znowu czekam na płodne :-) Ale teraz jak już działamy to leci mi to zdecydowanie szybciej niż kiedyś
Szczerze mówiąc to cykle mam 26-29 dni więc takie raczej krótkie :) bardziej się stresuję bo chciałam nie wracać narazie po macierzyńskim do pracy a kończy mi się jakoś w listopadzie. Stąd ten powiedzmy pośpiech :)

Szczerze mówiąc to cykle mam 26-29 dni więc takie raczej krótkie :) bardziej się stresuję bo chciałam nie wracać narazie po macierzyńskim do pracy a kończy mi się jakoś w listopadzie. Stąd ten powiedzmy pośpiech :)
Aaa no to już inna sprawa :-) Ale pewnie jeszcze masz urlop do wykorzystania

Nie nie :) jakkolwiek to nie zabrzmi na szczęście w tym cyklu się nie udało, miałam zacząć z mężem starania na początku września ponownie ale teraz to zaczynam wątpic
Koniecznie wyjaśnij najpierw sprawę z nerkami, u wielu osób kolki nerkowe w ciąży się nasilają.

reklama
Hej!

Ja też próbowałem pisać na drugim wątku ale nie ogarniam i nie nadążam :eek:

Dzisiaj jest 23dc, pierwszego cyklu starań od 11tu lat :-D bo mam dwie córki, 13 i 11 lat a teraz planuję synka :-) :) a w każdym razie trzecie.

Mam nadzieję, że mogę dołączyć?

Do góry