reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Chyba tak [emoji57] zajęte [emoji57]

Matko jak za mna chodza krewetki w ciescie[emoji52] walcze ze soba czy zamówić czy wytrzymac i jutro sama sobie zrobie [emoji85]
Ja niestety jestem na diecie. Trochę podczas urlopu sobie pofolgowałam ale muszę z powrotem zacząć ćwiczyć i jeść zdrowo. Brakuje mi jeszcze 6 kg :-)

Ja niestety jestem na diecie. Trochę podczas urlopu sobie pofolgowałam ale muszę z powrotem zacząć ćwiczyć i jeść zdrowo. Brakuje mi jeszcze 6 kg :-)
Ja niby tez na diecie ale jest piatek, ja mam jeszcze wolne kcal wiec pozwolilam sobie [emoji4] ja bym chciala 10kg zrzucić zeby miec moja wymarzona wage czyli 50kg[emoji4] powoli do celu [emoji4]

Hej :) to może i ja dołączę :)
Mam już rocznego synka i jestem w trakcie 1 cyklu starań oczywiscie ja też z tych mega niecierpliwych więc już zdążyłam zrobić test na którym widać cień cienia albo inne cienie i się tylko nakręcam przez to bo do okresu przecież jeszcze tylko jakieś 5 dni :p albo i 6 :p

Ma nadzieję, że i mnie przyjmiecie :) Próbowałam pisać na staraczkach 2018, ale tamten wątek jest zdecydowanie nie dla mnie ;)
Hej, witaj i tu [emoji6]
Nie rozumiem tego calego zamieszania na tamtym wątku ale chyba nie ma sensu próbować zrozumiec [emoji6]
Hej :) to może i ja dołączę :)
Mam już rocznego synka i jestem w trakcie 1 cyklu starań oczywiscie ja też z tych mega niecierpliwych więc już zdążyłam zrobić test na którym widać cień cienia albo inne cienie i się tylko nakręcam przez to bo do okresu przecież jeszcze tylko jakieś 5 dni [emoji14] albo i 6 :p
Hej witaj [emoji4] oby te cienie to bylo To [emoji4] [emoji110]
U mnie tez 5dni do @ [emoji6]

U mnie tez 5dni do @ [emoji6][/QUOTE]

Obawiam się że to jakiś wadliwy test jest mogę wrzucić negatyw tego co mi wyszło, ale to jak mówię pewnie się tyle napale a nic z tego nie będzie ;p

Załączniki

• Screenshot_2018-08-24-13-13-28-250_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-08-24-13-13-28-250_com.android.chrome.png
    415,5 KB · Wyświetleń: 89
reklama
U mnie tez 5dni do @ [emoji6]

Obawiam się że to jakiś wadliwy test jest mogę wrzucić negatyw tego co mi wyszło, ale to jak mówię pewnie się tyle napale a nic z tego nie będzie ;p[/QUOTE]Niby cos tam przebija ale ja bym czekała do terminu @ i dopiero test [emoji6] wiem ze to trudne ale trzeba sie uzbroic w cierpliwosc [emoji4]osobiscie po tylu cyklach nie jestem zwolenniczka wczesnego testowania [emoji6][emoji57]

Do góry