Lu_cy
Fanka BB :)
No właśnie co z Wami dziewczyny :-) wszystkie zajęte staraniami i nie piszą heheEj cos nam sie ten wątek nie rozkręca [emoji57]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie co z Wami dziewczyny :-) wszystkie zajęte staraniami i nie piszą heheEj cos nam sie ten wątek nie rozkręca [emoji57]
Chyba tak [emoji57] zajęte [emoji57]No właśnie co z Wami dziewczyny :-) wszystkie zajęte staraniami i nie piszą hehe
Ja niestety jestem na diecie. Trochę podczas urlopu sobie pofolgowałam ale muszę z powrotem zacząć ćwiczyć i jeść zdrowo. Brakuje mi jeszcze 6 kg :-)Chyba tak [emoji57] zajęte [emoji57]
Matko jak za mna chodza krewetki w ciescie[emoji52] walcze ze soba czy zamówić czy wytrzymac i jutro sama sobie zrobie [emoji85]
Ja niby tez na diecie ale jest piatek, ja mam jeszcze wolne kcal wiec pozwolilam sobie [emoji4] ja bym chciala 10kg zrzucić zeby miec moja wymarzona wage czyli 50kg[emoji4] powoli do celu [emoji4]Ja niestety jestem na diecie. Trochę podczas urlopu sobie pofolgowałam ale muszę z powrotem zacząć ćwiczyć i jeść zdrowo. Brakuje mi jeszcze 6 kg :-)
Hej, witaj i tu [emoji6]Ma nadzieję, że i mnie przyjmiecie Próbowałam pisać na staraczkach 2018, ale tamten wątek jest zdecydowanie nie dla mnie
Hej witaj [emoji4] oby te cienie to bylo To [emoji4] [emoji110]Hej to może i ja dołączę
Mam już rocznego synka i jestem w trakcie 1 cyklu starań oczywiscie ja też z tych mega niecierpliwych więc już zdążyłam zrobić test na którym widać cień cienia albo inne cienie i się tylko nakręcam przez to bo do okresu przecież jeszcze tylko jakieś 5 dni [emoji14] albo i 6
U mnie tez 5dni do @ [emoji6]