reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

No coz niektórzy maja wszystkie mozliwe objawy na ciaze a w niej nie są a inni nawet nie zauwaza ze okresu dwa miesiace nie ma [emoji57]
Jeszcze te 21 lat temu to rozumiem ze moja matka mogla pomyslec ze nie ma okresu bo to poczatek menopauzy a nie ciaza ale teraz w dobie internetu, ogromnej ilosci informacji niepodejrzewac co jest na rzeczy to rzeczywiście troche dziwne [emoji57]
Dokładnie! I tu jest pytanie czy ktoś się rzeczywiście starał /oczekiwał czy po poprostu okres długo nie przychodził i po prostu zrobiło się test. Zresztą krechy takie grube ,że i 5 dni temu by spokojnie wyszedł test.

reklama
Dokładnie! I tu jest pytanie czy ktoś się rzeczywiście starał /oczekiwał czy po poprostu okres długo nie przychodził i po prostu zrobiło się test. Zresztą krechy takie grube ,że i 5 dni temu by spokojnie wyszedł test.
No ale koleżanka napisala ze to nieplanowane ze robila bete w 39dc ale byla negatywna wiec pewnie sie przesunela i wtedy bylo jeszcze za wcześnie [emoji57]

Jak to wszystko skończy sie okresem to zwyczajnie bedzie mi i smutno i...wstyd[emoji19] bo wiele z Was trzyma kciuki i mi kibicuje a ja się zwyczajnie boję Was zawieść[emoji19] Wy w ogóle bardziej wierzycie w tą ciąże niż ja[emoji13]

Jak to wszystko skończy sie okresem to zwyczajnie bedzie mi i smutno i...wstyd[emoji19] bo wiele z Was trzyma kciuki i mi kibicuje a ja się zwyczajnie boję Was zawieść[emoji19] Wy w ogóle bardziej wierzycie w tą ciąże niż ja[emoji13]
Jakie wstyd ? Kochana my tu po to jestesmy zeby trzymac za siebie kciuki i wspierac się [emoji11]
Jesli beda u Ciebie || to razem z toba bedziemy sie cieszyc a jeśli przyjdzie @ to bedziemy cie tu wspierac [emoji11]

Kamila - też tego nie rozumiem... trzeba było mamusi zapytać czemu ona po pierwszym dziecku nie zdecydowala "ok. Wystarczy " [emoji1]

My z Tz też nikomu się nie chwalimy odnośnie starań, uważam że jest to nasza prywatna sprawa i nikomu nic do tego.
U mnie też nikt nie wie o staraniach o drugie... Moja rodzina to typ ... Przecież sobie nie poradzisz z dwójką małych .... Jak totaka mała różnica wieku .... Trzeba 5 lat poczekać na drugie .... Dlatego po co im taką wiadomość skoro się nie dogadamy w tej kwestii :)

reklama
Do góry