reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Doskonale zdaję sobie z tego sprawę że niepowodzenie będzie boleć niestety... Już wiem że będę przeżywać, być może jak do tego listopada się nie uda i wrócę do pracy to troche wyluzuje bo będę miała bardzo mało czasu na myślenie.... Opieka na dzieckiem, chodzenie do pracy, obowiązki w domu i tak dalej. Teraz mam poprostu za dużo czasu, mam normalnie huśtawke nastroju jak przy menopauzie xD raz myślę że nic z tego że ciąży brak i depresja, a chwilę później zaczynam myśleć że może jednak, że czemu miałoby się nie udać.... Nie dogodzisz poprostu
Wiem jak to jest raz pewnosc ze sie udalo raz ze na pewno nie [emoji6] ale doszlam do wniosku ze nie ma co tak tego wszystkiego analizowac, myslec non stop bo to nic nie da oprócz tego ze bede miec ciągle inny humorek [emoji6]
Cześć dziewczyny. U mnie nadal brak @ lekki ból sutków przy dotyku i wczoraj ćmiło mnie podbrzusze jak na @ ale tak delikatnie ze bardziej czułam łaskotanie :) jutro znowu testuje :) a co u Was jak minął weekend ?
Czemu nie pojdziesz dzis na bete ? [emoji14]

reklama
Dziewczyny czy ktoras z was przy infekcji miala lekkie plamienie ??? Kurde przy podcieraniu troche takiej jasnej krwi mialam i nie wiem skąd to [emoji849]

W jaki sposób przyjmujecie kwas foliowy? Ja dziś rano na czczo wzięłam Folik, witaminę B12 i Salfazin i teraz mnie bardzo mdli. Tylko, że ja nie jem śniadań przed wyjściem do pracy bo nie mam na to czasu więc musze brać na czczo. Śniadanie jem dopiero w biurze ale wtedy nie chcę paradować z kwasem ;)

W jaki sposób przyjmujecie kwas foliowy? Ja dziś rano na czczo wzięłam Folik, witaminę B12 i Salfazin i teraz mnie bardzo mdli. Tylko, że ja nie jem śniadań przed wyjściem do pracy bo nie mam na to czasu więc musze brać na czczo. Śniadanie jem dopiero w biurze ale wtedy nie chcę paradować z kwasem ;)
Witaminy B są rozpuszczalne w wodzie, ale ja biorę po śniadaniu :)

Nie wypływa ze mnie za wiele. Ale jak paluchem pogrzebię bo kremowy jest.
Teraz mam lek (GYNA-zol) więc nie zwracam uwagi na śluz bo to lek dowcipny i do tego biały krem [emoji23] więc wiesz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Od wczoraj tylko delikatnie czuję jakby mi wszystko stało pod gardłem [emoji849] ale nie chcę się nakręcać. Byle temp. poki co nie spadała. To mój cel na najbliższy tydzień [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Ja też mam śluz taki kremowy już i tylko w środku mokro na zewnątrz susza ;P

Aż żałuję ze nie mierze tej temperatury i nie wiem jak u mnie to wygląda ;P może to głupie pytanie ale wy mierzycie ja od razu jak się budzicie i normalnie pod pachą czy trzeba w konkretnym miejscu ? ;P
Temperature mierzy sie codziennie rano, zaraz po obudzeniu, przed wstaniem z lozka, musi byc do tego termometr owulacyjny czyli taki z dwoma miejscami po przecinku, mierzy sie w ustach lub pochwie [emoji6]

reklama
Do góry