reklama
Bunia1992
Fanka BB :)
Aż mi się przypomniało jak przed ślubem babeczka na naukach przedmałżeńskich kazała mi mierzyć przez cały miesiąc i zaznaczać i z tym wykresem przyjść żeby ona sprawdziła czy dobrze owulację wyznaczyłam no tylko szkoda że mi właśnie nie powiedziała jak i jakim termometrem się mierzy ;P ja oczywiście olalam sprawę i ona z pretensja że potem nie będę wiedziała jak się ustrzec przed niechcianą ciąża na co mój mąż jej odparł że normalni ludzie się zabezpieczają przed niechcianą ciąża a nie mierzą temperatury ;PTemperature mierzy sie codziennie rano, zaraz po obudzeniu, przed wstaniem z lozka, musi byc do tego termometr owulacyjny czyli taki z dwoma miejscami po przecinku, mierzy sie w ustach lub pochwie [emoji6]
Bunia1992
Mi się wydaje ze ona ma lekki problem z samą sobą. Nie wiadomo ile jest prawdy w tym co pisze bo się gubi we wszystkim.Jeszcze a propo Eweliny, dopiero co wczoraj (chyba wczoraj) robila testy ciążowe a dzis juz posze ze zaczynaja jej sie plodne [emoji848][emoji15] czy to tylko dla mnie jest dziwne [emoji848]
Lovi23
A.... jak dla mnie to ona jest trochę zdesperowana, zagubiona. Odnoszę wrażenie jakby chciała za wszelką cenę zajsc w ciąże żeby jej facet nie uciekł [emoji12] Ale nie wie jak to zrobić, nie wie nic o swoim cyklu... A wypadaloby chociaż wiedzieć kiedy są płodne ale jak ma to wiedzieć jak nawet sluzu nie potrafi rozpoznać.Jeszcze a propo Eweliny, dopiero co wczoraj (chyba wczoraj) robila testy ciążowe a dzis juz posze ze zaczynaja jej sie plodne [emoji848][emoji15] czy to tylko dla mnie jest dziwne [emoji848]
Zresztą zle mi się ja czyta
1
185097
Gość
Musiałam skomentować jej wpis. No musialam!
Mam nadzieje ze ta dziewucha tu nie wroci bo ona jest jakas dziwna!
Zeby jej rodzice wiedzieli co ona wyczynia...
Kaamilaaa
Haha [emoji3]Aż mi się przypomniało jak przed ślubem babeczka na naukach przedmałżeńskich kazała mi mierzyć przez cały miesiąc i zaznaczać i z tym wykresem przyjść żeby ona sprawdziła czy dobrze owulację wyznaczyłam no tylko szkoda że mi właśnie nie powiedziała jak i jakim termometrem się mierzy ;P ja oczywiście olalam sprawę i ona z pretensja że potem nie będę wiedziała jak się ustrzec przed niechcianą ciąża na co mój mąż jej odparł że normalni ludzie się zabezpieczają przed niechcianą ciąża a nie mierzą temperatury ;P
Jakbys zaczela mierzyc i miala jakies pytania to pisz [emoji14] sama teraz nie mierze bo zapomnialam tego termometru ale lubie podpowiadac jak cos [emoji6][emoji57]
narzekalam ostatnio ze mierzyc nie moge to potem wieczorem Tz do mnie zeby mnie wkurzyc "ty a jak ty teraz ten wykres robisz ? Tak na oko wpisujesz jakies wartosci ?" [emoji3]
Mysle podobnie [emoji57] te jej wczorajsze i przedwczorajsze testowanie to byla jak dla mnie taka desperacja jakby koniecznie chciala juz byc w ciazy bo moze pozniej nie byc kolejnych cs [emoji57]A.... jak dla mnie to ona jest trochę zdesperowana, zagubiona. Odnoszę wrażenie jakby chciała za wszelką cenę zajsc w ciąże żeby jej facet nie uciekł [emoji12] Ale nie wie jak to zrobić, nie wie nic o swoim cyklu... A wypadaloby chociaż wiedzieć kiedy są płodne ale jak ma to wiedzieć jak nawet sluzu nie potrafi rozpoznać.
Zresztą zle mi się ja czyta
Jesli rzeczywiście chce zlapac faceta na dziecko i jej sie to uda to współczuję jemu i temu dziecku [emoji53]
1
185097
Gość
Ewwlina od poczatku byla dla mnie dziwna. Raz mowila jedno, raz drugie, pozniej sobie przeczyla...
Genadia
Witaminy B są rozpuszczalne w wodzie, ale ja biorę po śniadaniu
O właśnie, czyli przed posiłkiem powinno być ok! Może to przez ten Salfazin bo teraz czytam, że powinno się przyjmować go podczas posiłku.
reklama
Kaamilaaa
Mi sie wydaje ze ona Ma zachcianke ze chce dziecko teraz zaraz juz... no i chyba tym sposobem tez chce faceta przy sobie zatrzymac [emoji57] tylko chyba nie zdaje sobie sprawy z tego ze jak on zrozumie co to znaczy odpowiedzialność za dziecko to zwieje gdzie pieprz rosnie [emoji57]Musiałam skomentować jej wpis. No musialam!
A jej samej tez sie moze za jakis czas odwidziec i pewnie rodzice beda sie zajmować dzieckiem bo na imprezy trzeba chodzic...
Ja osobiscie staralam sie ją rozumiec bo sama zostalam szybko matką no ale kurde u mnie to byla totalna wpadka za którą ja wzielam pelna odpowiedzialność , ktora kocham od ujrzenia ||.