reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Doskonale zdaję sobie z tego sprawę że niepowodzenie będzie boleć niestety... Już wiem że będę przeżywać, być może jak do tego listopada się nie uda i wrócę do pracy to troche wyluzuje bo będę miała bardzo mało czasu na myślenie.... Opieka na dzieckiem, chodzenie do pracy, obowiązki w domu i tak dalej. Teraz mam poprostu za dużo czasu, mam normalnie huśtawke nastroju jak przy menopauzie xD raz myślę że nic z tego że ciąży brak i depresja, a chwilę później zaczynam myśleć że może jednak, że czemu miałoby się nie udać.... Nie dogodzisz poprostu
Wiem jak to jest raz pewnosc ze sie udalo raz ze na pewno nie [emoji6] ale doszlam do wniosku ze nie ma co tak tego wszystkiego analizowac, myslec non stop bo to nic nie da oprócz tego ze bede miec ciągle inny humorek [emoji6]
Cześć dziewczyny. U mnie nadal brak @ lekki ból sutków przy dotyku i wczoraj ćmiło mnie podbrzusze jak na @ ale tak delikatnie ze bardziej czułam łaskotanie :) jutro znowu testuje :) a co u Was jak minął weekend ?
Czemu nie pojdziesz dzis na bete ? [emoji14]

reklama
Dziewczyny czy ktoras z was przy infekcji miala lekkie plamienie ??? Kurde przy podcieraniu troche takiej jasnej krwi mialam i nie wiem skąd to [emoji849]

W jaki sposób przyjmujecie kwas foliowy? Ja dziś rano na czczo wzięłam Folik, witaminę B12 i Salfazin i teraz mnie bardzo mdli. Tylko, że ja nie jem śniadań przed wyjściem do pracy bo nie mam na to czasu więc musze brać na czczo. Śniadanie jem dopiero w biurze ale wtedy nie chcę paradować z kwasem ;)

W jaki sposób przyjmujecie kwas foliowy? Ja dziś rano na czczo wzięłam Folik, witaminę B12 i Salfazin i teraz mnie bardzo mdli. Tylko, że ja nie jem śniadań przed wyjściem do pracy bo nie mam na to czasu więc musze brać na czczo. Śniadanie jem dopiero w biurze ale wtedy nie chcę paradować z kwasem ;)
Witaminy B są rozpuszczalne w wodzie, ale ja biorę po śniadaniu :)

Nie wypływa ze mnie za wiele. Ale jak paluchem pogrzebię bo kremowy jest.
Teraz mam lek (GYNA-zol) więc nie zwracam uwagi na śluz bo to lek dowcipny i do tego biały krem [emoji23] więc wiesz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Od wczoraj tylko delikatnie czuję jakby mi wszystko stało pod gardłem [emoji849] ale nie chcę się nakręcać. Byle temp. poki co nie spadała. To mój cel na najbliższy tydzień [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Ja też mam śluz taki kremowy już i tylko w środku mokro na zewnątrz susza ;P

Aż żałuję ze nie mierze tej temperatury i nie wiem jak u mnie to wygląda ;P może to głupie pytanie ale wy mierzycie ja od razu jak się budzicie i normalnie pod pachą czy trzeba w konkretnym miejscu ? ;P
Temperature mierzy sie codziennie rano, zaraz po obudzeniu, przed wstaniem z lozka, musi byc do tego termometr owulacyjny czyli taki z dwoma miejscami po przecinku, mierzy sie w ustach lub pochwie [emoji6]

reklama
Do góry