Kaamilaaa
Fanka BB :)
Wiem jak to jest raz pewnosc ze sie udalo raz ze na pewno nie [emoji6] ale doszlam do wniosku ze nie ma co tak tego wszystkiego analizowac, myslec non stop bo to nic nie da oprócz tego ze bede miec ciągle inny humorek [emoji6]Doskonale zdaję sobie z tego sprawę że niepowodzenie będzie boleć niestety... Już wiem że będę przeżywać, być może jak do tego listopada się nie uda i wrócę do pracy to troche wyluzuje bo będę miała bardzo mało czasu na myślenie.... Opieka na dzieckiem, chodzenie do pracy, obowiązki w domu i tak dalej. Teraz mam poprostu za dużo czasu, mam normalnie huśtawke nastroju jak przy menopauzie xD raz myślę że nic z tego że ciąży brak i depresja, a chwilę później zaczynam myśleć że może jednak, że czemu miałoby się nie udać.... Nie dogodzisz poprostu
Czemu nie pojdziesz dzis na bete ? [emoji14]Cześć dziewczyny. U mnie nadal brak @ lekki ból sutków przy dotyku i wczoraj ćmiło mnie podbrzusze jak na @ ale tak delikatnie ze bardziej czułam łaskotanie jutro znowu testuje a co u Was jak minął weekend ?