reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

BTW w temacie temperatur, orientuje się ktoś co mogą oznaczać wysokie temperatury w pierwszej fazie cyklu? U mnie już drugi cykl z takim objawem.
Może masz naturalnie podwyższona temperature. Wrzucę Ci mój wykres. Też czasem mam wyzej Ale to przeważnie jak wypije jakieś piwo albo winko z malzem.
Screenshot_20180917-100349_Flo.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180917-100349_Flo.jpg
    Screenshot_20180917-100349_Flo.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 166
reklama
Widziałam wpis Eweliny... Poprostu wierzyć się nie chce, miałam doła od rana aż do teraz xD tak smiechłam że szok :p miała sobie dać spokój a tutaj dalej próbuje, biedny facet... Nawet nie wie że lada dzień może zostać wrobiony w dziecko. Podejrzewam że ona z nim rozmawiała ale pewnie zadała pytanie pod tytułem 'a co jeśli by się okazało że zajde w ciąże'.... To wiadomo że jedyną dobra odpowiedzią jest to że to weźmie na klate, jak właśnie jej powiedział.... Bo wiadomo że nie powie, wiesz co jak znajdziesz w ciąże to cie kopne w dup... Coś strasznego....facet myśli tylko że fajnie że sobie pociumka, że laska chętna, tymczasem ona sobie robi dziecko

Mi sie wydaje ze ona Ma zachcianke ze chce dziecko teraz zaraz juz... no i chyba tym sposobem tez chce faceta przy sobie zatrzymac [emoji57] tylko chyba nie zdaje sobie sprawy z tego ze jak on zrozumie co to znaczy odpowiedzialność za dziecko to zwieje gdzie pieprz rosnie [emoji57]
A jej samej tez sie moze za jakis czas odwidziec i pewnie rodzice beda sie zajmować dzieckiem bo na imprezy trzeba chodzic...

Ja osobiscie staralam sie ją rozumiec bo sama zostalam szybko matką no ale kurde u mnie to byla totalna wpadka za którą ja wzielam pelna odpowiedzialność , ktora kocham od ujrzenia ||.
A ten jej facet też nie jest lepszy... wszystko robi żeby były jak największe szanse zajscia w ciąże, a później po fakcie informuje ja, że on nie planuje teraz dzieci. No... dno...

Hej dziewczyny [emoji6]

Dawno mnie nie było, bo nie ma czym się chwalić.. Czekam do wizyty u gina..
Dzisiaj do pracy na popołudnie i dzień jak codzień
Wczoraj upiekłam pierwszego w życiu drożdżowca cudo z jabłkiem i kruszonką [emoji7]

Witam nowe koleżanki [emoji4] I trzymam kciuki za testowanie i staraczki nasze [emoji110] [emoji110]

Muszę Was nadrobić, a dużo tego...
Widzę, że powrócił temat Eweliny , trochę poczytałam co tam pisze.. I to już jest masło maślane. . Tu ma okres, tu testuje, tu się nie nastawia na ciążę... A zaraz pisze że współrzyła ze swoim bezzabezpieczenia... Ciekawe czy ten chłopak na pewno wie co się dzieje

A ten jej facet też nie jest lepszy... wszystko robi żeby były jak największe szanse zajscia w ciąże, a później po fakcie informuje ja, że on nie planuje teraz dzieci. No... dno...
No on tez jest nie lepszy, masz racje. Gdyby byl madrzejszy to by sie nie godzil na seks bez zabezpieczania, przeciez chyba na tyle dorosly jest zeby wiedziec ze kazdy seks bez zabezpieczania może skonczyc sie ciąża...
No coz ja juz oczami wyobraźni widzę jak jednak ona zajdzie w ciążę i tatus sie szybko ulotni, mamusia bedzie o to winic dziecko, podrzucac dziadkom a sama szaleć... no cóż moze tak nie bedzie ale jakos watpie zeby moglo sie to jakos inaczej ulozyc...
I tylko dziecka bedzie szkoda [emoji52]

Widziałam wpis Eweliny... Poprostu wierzyć się nie chce, miałam doła od rana aż do teraz xD tak smiechłam że szok [emoji14] miała sobie dać spokój a tutaj dalej próbuje, biedny facet... Nawet nie wie że lada dzień może zostać wrobiony w dziecko. Podejrzewam że ona z nim rozmawiała ale pewnie zadała pytanie pod tytułem 'a co jeśli by się okazało że zajde w ciąże'.... To wiadomo że jedyną dobra odpowiedzią jest to że to weźmie na klate, jak właśnie jej powiedział.... Bo wiadomo że nie powie, wiesz co jak znajdziesz w ciąże to cie kopne w dup... Coś strasznego....facet myśli tylko że fajnie że sobie pociumka, że laska chętna, tymczasem ona sobie robi dziecko
Takie w punkt napisane!

Ta dziewczyna ewidentnie ma problemy sama ze soba. To można stwierdzić juz po jej wpisach...ja nie mam nic do wczesnego macierzynstwa! Absolutnie nic! Pod warunkiem ze mlodzi rodzice oboje są świadomi odpowiedzialności i stać ich na to aby zapewnić dziecku godne życie. No a w przypadku Eweliny tak nie jest. Ani ona ani tym bardziej On nie maja pojecia nad tym co wyrabiają.
No i teskt ze dziecko jest konsekwencją seksu do konca w dni plodne to juz przegięcie[emoji15]

reklama
Tak to jest jak nieodpowiedziakni ludzie biorą się za rzeczy na które mają Jeszcze czas ale wiecie że los jest taki przewrotny że my będziemy się dalej starać a jej się uda

Do góry