umi2
Fanka BB :)
Ha ha u nas ja jestem spokojniejsza i zorganizowana, za to on furiat ale piekielnie dokladny. Ale dobrze obrazuje nas stwierdzenie, ze jesteśmy jak ogień i oliwa. [emoji23] jedno nie odpuszcza i drugie to samo.O właśnie tak [emoji23] nawet polityczne poglądy są u nas inne dlatego wprowadziłam zasadę ze jeśli skończą nam się pomysły na kłótnie to zaczynamy temat o polityce wcześniej ani rusz. Ale ogólnie to smieszna ta różnica zdań wydaje mi się ze dzięki temu mamy tez dużo tematów do rozmów [emoji5] ciągle jakaś wymiana zdań i niekoniecznie destrukcyjna cale szczęście [emoji23] niektórzy jak nas słyszą to mówią ze w ogóle nie pasujemy do siebie jak ciągle impulsywna szalona wszystko zawsze szybko zawsze ogarnieta starajaca się żeby nic mnie nie zaskoczyło i żeby ze wszystkim się wyrobić on raczej spokojny, opanowany ale cale szczęście z pozoru i często mnie zaskakuje spontanicznoscia większa niż moja a to niełatwe zadanie [emoji23][emoji23] ja jak się denerwuje to po prostu jestem zła i krzycze a on ma tylko wybuch i zaraz jest ok ale wzajemnie się uzupelniamy ja z reguły raczej nie proszę o pomoc i nie żale się z różnych powodów a jednak jego lubię czasem i coś poprosić i popalić się ze miałam ciężki dzien. A co do wyprawki to tez już mam zaplanowane co i jak i nawet wiem gdzie co będzie stało także w pełni Cię rozumiem [emoji23][emoji23]
Szok co za beznadziejna kobieta[emoji33].A to powiem Ci ze tez roznie znam tu polska rodzine co tak im gadali,tak nakrecali ze w koncu zmienili dziecku imie bo wiecznie byl problem i dzieciaki tez sie nasmiewaly w szkole.Ale tez nie zawsze tak jest bo faktycznie tolerancja tu wieksza chyba niz w Pl.
Nigdy nie zapomne jak pojechalam do Polski tylko doslownie na kilka godzin zeby zalatwic dokumenty a musialysmy czekac wiec poszlysmy na plac zabaw i moja corka sie odezwala a mamuska dziewczynki z ktora sie bawila wystartowala zabrala dziecko i jeszcze glosno powiedziala tak dobitnie zebysmy slyszaly "chodz idziemy stad,nie bedziesz sie bawila ze szwabem" bylam w szoku a moja corka chyba jeszcze bardziej