reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Haha [emoji23][emoji23]

A masz przeczucia co do plci ?
Chyba dla mnie to taki bardzo odległy temat ;) narazie czekam na wizytę 3 stycznia wtedy tak naprawdę wszystko się okaże...
Ale ogólnie płeć mi bez różnicy jedno wiem napewno tamta ciąża, a ta zupełnie inaczej wtedy miałam ochotę na sałatki, warzywa, owoce, a teraz nie wierzę w samą siebie jak zjem 3 posiłki to jest cud, a jak wmusze jakieś owoce to w ogóle bajka, a tak to wszystko co niezdrowe bym jadła, mam nadzieję, że to minie bo za długo to tak nie ujade [emoji14] i teraz już wiem przynajmniej jedno, przed ciążą sobie myślałam jak laski mogą tyle przytyć jak mogą nie umieć sobie odmówić szklanki coli teraz już wiem jak... [emoji23][emoji23][emoji23]

Chyba dla mnie to taki bardzo odległy temat ;) narazie czekam na wizytę 3 stycznia wtedy tak naprawdę wszystko się okaże...
Ale ogólnie płeć mi bez różnicy jedno wiem napewno tamta ciąża, a ta zupełnie inaczej wtedy miałam ochotę na sałatki, warzywa, owoce, a teraz nie wierzę w samą siebie jak zjem 3 posiłki to jest cud, a jak wmusze jakieś owoce to w ogóle bajka, a tak to wszystko co niezdrowe bym jadła, mam nadzieję, że to minie bo za długo to tak nie ujade [emoji14] i teraz już wiem przynajmniej jedno, przed ciążą sobie myślałam jak laski mogą tyle przytyć jak mogą nie umieć sobie odmówić szklanki coli teraz już wiem jak... [emoji23][emoji23][emoji23]
Na pewno wszystko bedzie dobrze tego 3.01 [emoji6] i pozniej tez [emoji6] a plec to wiadomo, bwdzie co ma byc i juz nic nie zmienimy wazne zeby bylo zdrowe [emoji6][emoji106]
Ja mam wizyte niedlugo po tobie bo 7.01 [emoji6] a potem juz polowkowe [emoji33] 23.01[emoji85]nie wiem jakim cudem tak szybko [emoji85]

Na pewno wszystko bedzie dobrze tego 3.01 [emoji6] i pozniej tez [emoji6] a plec to wiadomo, bwdzie co ma byc i juz nic nie zmienimy wazne zeby bylo zdrowe [emoji6][emoji106]
Ja mam wizyte niedlugo po tobie bo 7.01 [emoji6] a potem juz polowkowe [emoji33] 23.01[emoji85]nie wiem jakim cudem tak szybko [emoji85]
Oby tak było ! :) Zazdroszczę, że to już, że tak szybko zleciało, pamiętam jak test zrobiłaś a tu zaraz połowa za Wami :)

Oby tak było ! :) Zazdroszczę, że to już, że tak szybko zleciało, pamiętam jak test zrobiłaś a tu zaraz połowa za Wami :)
No ja tego nie ogarniam [emoji13]
Wiec tak ci powiem [emoji6] nie stresuj sie tak jak ostatnio wszystkim [emoji6] ciesz sie tym czasem bo ani sie nie obejrzysz a zaraz koniec bedzie [emoji13]

Ja lece zaraz spac [emoji6] dzis caly dzien na nogach i jutro to samo, od rana pierogi [emoji106] a dzis juz mnie tak plecy bolą ze marze tylko zeby sie polozyc spac [emoji120] chyba za duzo jak na jeden dzien no i chyba brzuch mi ciazyc zaczyna [emoji85]

Cześć dziewczyny!
Nie było mnie kilka dni, beta niestety negatywna :(
A @ jak nie ma tak nie ma.... serio mam już dość wszystkiego, chcę żeby już ten rok się skończył nawet mnie te Święta nie cieszą :(
Mam nadzieję że u Was lepiej się wiedzie.

reklama
No ja tego nie ogarniam [emoji13]
Wiec tak ci powiem [emoji6] nie stresuj sie tak jak ostatnio wszystkim [emoji6] ciesz sie tym czasem bo ani sie nie obejrzysz a zaraz koniec bedzie [emoji13]

Ja lece zaraz spac [emoji6] dzis caly dzien na nogach i jutro to samo, od rana pierogi [emoji106] a dzis juz mnie tak plecy bolą ze marze tylko zeby sie polozyc spac [emoji120] chyba za duzo jak na jeden dzien no i chyba brzuch mi ciazyc zaczyna [emoji85]
Jeżeli mowa o pierogach robiłam z dwóch przepisów pierwsze ciasto twarde jak cholera więc do dupy, drugie mąka z wodą i w trakcie gotowania rozpływają się jak woda więc na końcu kupiłam w Dino [emoji16]

Do góry