O kurcze i tak dlugo pracujecie ? Wspolczuje.Gastronomia w galerii.
Ja dopiero od jutra 22 mam labe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurcze i tak dlugo pracujecie ? Wspolczuje.Gastronomia w galerii.
O kurcze i tak dlugo pracujecie ? Wspolczuje.
Ja dopiero od jutra 22 mam labe
No w sumie z tego co pamietam bardzo sie boisz - taka jak ja cc - wiec chyba lepiej jak bedzie jedno bo przy blizniakach raczej na pewno cc [emoji57]To się nieźle zdziwię [emoji23] zawsze najbardziej na isg denerwowałam się czy przypadkiem nie wyszły bliźniaki [emoji23] płeć pikus [emoji23] byle nie dwojka w środku. [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie zawsze [emoji6] nieraz czytalam ze dziewczyny miały takie przypadki ze np na pierwszej wizycie okolo 7tc jedna dzidzie lekarz widzial a na kolejnej w 11tc juz dwa [emoji85] wiec szok pewnie wtedy niemały [emoji85]A to od razu na pierwszym USG widać że będą bliźniaki czy jak ? Bo dla mnie to czarna magia na razie [emoji14] pęcherzyk był jeden jak to w ogóle ma znaczenie [emoji14]
No kazdy woli co innego [emoji6]Kamila - A ja znowu na odwrót... pamiętam jak przy drugim porodzie mogłam sobie wybrać poród naturalny czy cc. Wybralam cc mimo wszystko
Ja bym sie bala i raczej w szpitalach ciezko żeby się sie na to zgodzili [emoji57]Słyszałam o dziewczynie, ktora wlasnie zaszła w trzecia czy czwarta ciąże z bliźniakami i rodziła naturalnie! [emoji33] to dopiero szacun!
Co ty mówisz [emoji23] toż to ja chcę dziecia, ale na pewno nie razy 2 [emoji23]No w sumie z tego co pamietam bardzo sie boisz - taka jak ja cc - wiec chyba lepiej jak bedzie jedno bo przy blizniakach raczej na pewno cc [emoji57]
Ale trzymam mocno kciuki za roz [emoji13][emoji106][emoji177][emoji177]
Moja mala Dagmara tez wysyla kciuki wlasnie krecac sie w moim brzuchu [emoji7][emoji177][emoji177]Nie zawsze [emoji6] nieraz czytalam ze dziewczyny miały takie przypadki ze np na pierwszej wizycie okolo 7tc jedna dzidzie lekarz widzial a na kolejnej w 11tc juz dwa [emoji85] wiec szok pewnie wtedy niemały [emoji85]
Ja w sumie przygarne nawet razy 2Co ty mówisz [emoji23] toż to ja chcę dziecia, ale na pewno nie razy 2 [emoji23]
To w razie czego jedno ci oddam [emoji23] [emoji14]Ja w sumie przygarne nawet razy 2
Dobra [emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23][emoji23] jak co podam ci adres wyslesz bocianem [emoji23][emoji5][emoji39][emoji39]To w razie czego jedno ci oddam [emoji23] [emoji14]