reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Cześć dziewczyny!
Nie było mnie kilka dni, beta niestety negatywna :(
A @ jak nie ma tak nie ma.... serio mam już dość wszystkiego, chcę żeby już ten rok się skończył nawet mnie te Święta nie cieszą :(
Mam nadzieję że u Was lepiej się wiedzie.
:( przykro mi. Ostatnio też miałaś spoźnioną @??

reklama
Jeżeli mowa o pierogach robiłam z dwóch przepisów pierwsze ciasto twarde jak cholera więc do dupy, drugie mąka z wodą i w trakcie gotowania rozpływają się jak woda więc na końcu kupiłam w Dino [emoji16]
Ja niecierpie robić pierogów, uszek... samo wyrabianie ciasta mnie obrzydza [emoji1] Nie lubię jak coś mi się klei do rak... [emoji19]Dlatego zazwyczaj mój mąż tym się zajmuje albo po prostu kupujemy, mamy ulubioną pierogarnie... i na swieta zamówiłam catering. Ale żeby nie odbierać sobie całkiem tych cudownych przygotowań to dziś gotowałam bigos.. wyszedł boski [emoji7] zrobiłam krokietów 2 rodzaje. I w sumie to padam na ryjek, poszlabym z chęcią spać.... Ale moja gwiazda nie może zasnąć [emoji12] od 2h (chyba zeby) więc się przytulamy.... A muszę ją jeszcze odnieść do łóżeczka [emoji85]

Jeżeli mowa o pierogach robiłam z dwóch przepisów pierwsze ciasto twarde jak cholera więc do dupy, drugie mąka z wodą i w trakcie gotowania rozpływają się jak woda więc na końcu kupiłam w Dino [emoji16]
Ja zawsze robie ciasto na uszka maka woda z roztopionym masłem sól. Tyle. Wychodza idealne [emoji106][emoji6]
Z pierogami prawie tak samo tylko zamiast masla daje olej [emoji6] zadnych jajek bo wtedy ciasto twardnieje [emoji57]
Ja niecierpie robić pierogów, uszek... samo wyrabianie ciasta mnie obrzydza [emoji1] Nie lubię jak coś mi się klei do rak... [emoji19]Dlatego zazwyczaj mój mąż tym się zajmuje albo po prostu kupujemy, mamy ulubioną pierogarnie... i na swieta zamówiłam catering. Ale żeby nie odbierać sobie całkiem tych cudownych przygotowań to dziś gotowałam bigos.. wyszedł boski [emoji7] zrobiłam krokietów 2 rodzaje. I w sumie to padam na ryjek, poszlabym z chęcią spać.... Ale moja gwiazda nie może zasnąć [emoji12] od 2h (chyba zeby) więc się przytulamy.... A muszę ją jeszcze odnieść do łóżeczka [emoji85]
No to odwrotnie niz ja [emoji13] ja uwielbiam robic [emoji13]

O tej godzinie jeszcze walczycie z usypianiem ? [emoji33] szacun ja bym juz zasnela szybciej [emoji85]
Moj od 19 spi w najlepsze [emoji13]

Moja galeria jest otwarta do 23! Specjalnie przed świetami przedłużyli godziny otwarcia. [emoji24]
O rany wspolczuje.Na prawde dlugo macie otwarte i ludzie faktycznie tak dlugo zamawiaja albo kupuja? [emoji53]
Byle jeszcze jutro przetrwac i mamy wolne przynajmniej chwilowo [emoji6]
Ja pracuje na niepelny etat bo studiuje w miedzyczasie ale widzisz tez mi dowalili przed swietami.Ciesze sie ze chociaz swieta mam wolne [emoji3]

Ostatnia edycja:
Ja przy drugim porodzie bylam mozna powiedziec przymuszona do SN nikt nie pozwolil mi wybrac co bym chciala.Tal czy siak po 11 godzinach porodu SN zakonczylo sie CC ale teraz mam poqiedziane ze przy trzecim porodzie odrazu planowane CC nie ma o czym mowic.Szczerze to drugiego CC sie balam po komplikacjach po pierwszym ale to drugie CC przeszlam duzo lepiej

O rany wspolczuje.Na prawde dlugo macie otwarte i ludzie faktycznie tak dlugo zamawiaja albo kupuja? [emoji53]
Byle jeszcze jutro przetrwac i mamy wolne przynajmniej chwilowo [emoji6]
Ja pracuje na niepelny etat bo studiuje w miedzyczasie ale widzisz tez mi dowalili przed swietami.Ciesze sie ze chociaz swieta mam wolne [emoji3]

Ja też odliczam, że jeszcze dziś. Mam nadzieję, że szybko ta popołudniówka zleci. Obiecałam sobie jeszcze dziś zrobić ciasta do południa, bo juz jutro wigilia a ja nie mam nic :/ tylko ciastka [emoji23]

U mnie temperatura spadła sobie do linii podstawowej..... @ planowo za 3 dni.... Widać że ten cykl też na straty na to wygląda.... Już mam dość tych starań niby wszystko dobrze a dziecka nie ma, chyba zrezygnujemy ze starań na jakiś czas.... Aby tylko życzenia świąteczne przeżyć.....
A dla was dziewczyny wszystkiego najlepszego, szybkiego ujrzenia dwóch kreseczek i szczęśliwych rozwiązań i przede wszystkim spokojnych i zdrowych świat :-*

reklama
Do góry