reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Martuś a ja pytanko [emoji6] czułaś jakoś specjalnie jajniki w tym cyklu co się udało , bo to że brzuch cię bolał jak na @ to wiem [emoji6] pytam z ciekawości [emoji10]

reklama
U mnie temperatura spadła sobie do linii podstawowej..... @ planowo za 3 dni.... Widać że ten cykl też na straty na to wygląda.... Już mam dość tych starań niby wszystko dobrze a dziecka nie ma, chyba zrezygnujemy ze starań na jakiś czas.... Aby tylko życzenia świąteczne przeżyć.....
A dla was dziewczyny wszystkiego najlepszego, szybkiego ujrzenia dwóch kreseczek i szczęśliwych rozwiązań i przede wszystkim spokojnych i zdrowych świat :-*
Dziękuję i WESOŁYCH ŚWIĄT [emoji813]

Współczuje. Przeziębienie na świeta to nic przyjemnego :/

Ja mam wciaz zapchany nos, a z zapchanym nie potrafię zasnąć. Zastanawiam się czy moge jakiekolwiek krople teraz brać?
No wlasnie ja tez nie umiem spać juz wolalabym gardlo hehe. Z tego co wiem krople nie bardzo ale mozna irigasin.. wiec moze sobie tak przeczysc nos
Edit: te co podala Kamila krople sa ok ;-)

Martuś a ja pytanko [emoji6] czułaś jakoś specjalnie jajniki w tym cyklu co się udało , bo to że brzuch cię bolał jak na @ to wiem [emoji6] pytam z ciekawości [emoji10]

Wiem kiedy była owu. Bo czułam pęknięcie. Dokładnie 06.12 malał owu. Jechałam z chłopcami do przedszkola i szkoły w autobusie. I bolało jak cholera. Potem cisza przez tydzień. I potem ból tylko jak na @. Im bliżej terminu @ to czasem zakłuło coś. Ale tak, to nic. Cisza.
Teraz wyjątkowo późno mi test wyszedł. 18.12 jeszcze nic a cztery dni pózniej kreska. Choc dzien wcześniej miałam ból jajnika jak tak sobie przypomnę. Ale po tym jak Ladym pisała, że u niej po bólu jajnika wyszedł brązowy śluz i @ przyszła to nie nastawiałam sie w ogole.

Wiem kiedy była owu. Bo czułam pęknięcie. Dokładnie 06.12 malał owu. Jechałam z chłopcami do przedszkola i szkoły w autobusie. I bolało jak cholera. Potem cisza przez tydzień. I potem ból tylko jak na @. Im bliżej terminu @ to czasem zakłuło coś. Ale tak, to nic. Cisza.
Teraz wyjątkowo późno mi test wyszedł. 18.12 jeszcze nic a cztery dni pózniej kreska. Choc dzien wcześniej miałam ból jajnika jak tak sobie przypomnę. Ale po tym jak Ladym pisała, że u niej po bólu jajnika wyszedł brązowy śluz i @ przyszła to nie nastawiałam sie w ogole.
A cycki bolaly?

Hej dziewczyny!!
Melduje się z pracy, byle do 20 [emoji28]
A jutro lecę na 7 do 15-16 , uroki bycia panną [emoji23]
Czuje się już całkiem dobrze. Wczoraj robiłam ciacha [emoji7] Mamy już bigos, przygotowane farsze na pierogi , uszka i krokiety. Gołąbki, karp się odmula... dom przystrojony i choinka ubrana. Prezenty spakowane.. czyli prawie wszystko gotowe [emoji6]

Hejka ! A mnie cos lapie chyba mnie maz zarazil [emoji58][emoji58][emoji52][emoji17]
Współczuję, dużo zdrówka [emoji8]
Cześć dziewczyny!
Nie było mnie kilka dni, beta niestety negatywna :(
A @ jak nie ma tak nie ma.... serio mam już dość wszystkiego, chcę żeby już ten rok się skończył nawet mnie te Święta nie cieszą :(
Mam nadzieję że u Was lepiej się wiedzie.
Przykro mi , ale nowy rok to nowe nadzieję [emoji8] Głowa do góry

@martosia Gratuluje Ci ogromnie [emoji7][emoji7][emoji8][emoji8] Życzę dużo różu i oby zdrowo rosło maleństwo, i bezobiawowej ciąży!! Wczoraj chciałam to zrobić, ale widzę że coś się niedodało [emoji6]

Dziękuję [emoji6]

reklama
Do góry