reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Martuś a ja pytanko [emoji6] czułaś jakoś specjalnie jajniki w tym cyklu co się udało , bo to że brzuch cię bolał jak na @ to wiem [emoji6] pytam z ciekawości [emoji10]

reklama
U mnie temperatura spadła sobie do linii podstawowej..... @ planowo za 3 dni.... Widać że ten cykl też na straty na to wygląda.... Już mam dość tych starań niby wszystko dobrze a dziecka nie ma, chyba zrezygnujemy ze starań na jakiś czas.... Aby tylko życzenia świąteczne przeżyć.....
A dla was dziewczyny wszystkiego najlepszego, szybkiego ujrzenia dwóch kreseczek i szczęśliwych rozwiązań i przede wszystkim spokojnych i zdrowych świat :-*
Dziękuję i WESOŁYCH ŚWIĄT [emoji813]

Współczuje. Przeziębienie na świeta to nic przyjemnego :/

Ja mam wciaz zapchany nos, a z zapchanym nie potrafię zasnąć. Zastanawiam się czy moge jakiekolwiek krople teraz brać?
No wlasnie ja tez nie umiem spać juz wolalabym gardlo hehe. Z tego co wiem krople nie bardzo ale mozna irigasin.. wiec moze sobie tak przeczysc nos
Edit: te co podala Kamila krople sa ok ;-)

Martuś a ja pytanko [emoji6] czułaś jakoś specjalnie jajniki w tym cyklu co się udało , bo to że brzuch cię bolał jak na @ to wiem [emoji6] pytam z ciekawości [emoji10]

Wiem kiedy była owu. Bo czułam pęknięcie. Dokładnie 06.12 malał owu. Jechałam z chłopcami do przedszkola i szkoły w autobusie. I bolało jak cholera. Potem cisza przez tydzień. I potem ból tylko jak na @. Im bliżej terminu @ to czasem zakłuło coś. Ale tak, to nic. Cisza.
Teraz wyjątkowo późno mi test wyszedł. 18.12 jeszcze nic a cztery dni pózniej kreska. Choc dzien wcześniej miałam ból jajnika jak tak sobie przypomnę. Ale po tym jak Ladym pisała, że u niej po bólu jajnika wyszedł brązowy śluz i @ przyszła to nie nastawiałam sie w ogole.

Wiem kiedy była owu. Bo czułam pęknięcie. Dokładnie 06.12 malał owu. Jechałam z chłopcami do przedszkola i szkoły w autobusie. I bolało jak cholera. Potem cisza przez tydzień. I potem ból tylko jak na @. Im bliżej terminu @ to czasem zakłuło coś. Ale tak, to nic. Cisza.
Teraz wyjątkowo późno mi test wyszedł. 18.12 jeszcze nic a cztery dni pózniej kreska. Choc dzien wcześniej miałam ból jajnika jak tak sobie przypomnę. Ale po tym jak Ladym pisała, że u niej po bólu jajnika wyszedł brązowy śluz i @ przyszła to nie nastawiałam sie w ogole.
A cycki bolaly?

Hej dziewczyny!!
Melduje się z pracy, byle do 20 [emoji28]
A jutro lecę na 7 do 15-16 , uroki bycia panną [emoji23]
Czuje się już całkiem dobrze. Wczoraj robiłam ciacha [emoji7] Mamy już bigos, przygotowane farsze na pierogi , uszka i krokiety. Gołąbki, karp się odmula... dom przystrojony i choinka ubrana. Prezenty spakowane.. czyli prawie wszystko gotowe [emoji6]

Hejka ! A mnie cos lapie chyba mnie maz zarazil [emoji58][emoji58][emoji52][emoji17]
Współczuję, dużo zdrówka [emoji8]
Cześć dziewczyny!
Nie było mnie kilka dni, beta niestety negatywna :(
A @ jak nie ma tak nie ma.... serio mam już dość wszystkiego, chcę żeby już ten rok się skończył nawet mnie te Święta nie cieszą :(
Mam nadzieję że u Was lepiej się wiedzie.
Przykro mi , ale nowy rok to nowe nadzieję [emoji8] Głowa do góry

@martosia Gratuluje Ci ogromnie [emoji7][emoji7][emoji8][emoji8] Życzę dużo różu i oby zdrowo rosło maleństwo, i bezobiawowej ciąży!! Wczoraj chciałam to zrobić, ale widzę że coś się niedodało [emoji6]

Dziękuję [emoji6]

reklama
Do góry