reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Serio?? Śnił Ci się 31.08 ???

Tak! Nie pamietam w jakim kontekście. Ale wiem, że to była ta data. Na drugi dzien rano nawet mamie kazałam ją zapamiętać. Mówię, na bank sie cos stanie tego dnia. [emoji23]

A kilka dni pózniej sen o bliźniaczej ciąży [emoji33] oby ten sen sie nie spełnił [emoji23]

reklama
Tak! Nie pamietam w jakim kontekście. Ale wiem, że to była ta data. Na drugi dzien rano nawet mamie kazałam ją zapamiętać. Mówię, na bank sie cos stanie tego dnia. [emoji23]

A kilka dni pózniej sen o bliźniaczej ciąży [emoji33] oby ten sen sie nie spełnił [emoji23]
Pamietam jak pisalas ze ci sie snila ta data [emoji106][emoji106] [emoji3]
A wiesz jak beda blizniaki to moze akurat 2 dziewczynki i sily w rodzinie wyrownane [emoji13]

Pamietam jak pisalas ze ci sie snila ta data [emoji106][emoji106] [emoji3]
A wiesz jak beda blizniaki to moze akurat 2 dziewczynki i sily w rodzinie wyrownane [emoji13]

Dziewczynki dwie spoko, ale kurcze kolejnych dwóch chłopców to już jednak podziękuje [emoji23][emoji23][emoji23] drużyny piłkarskiej to ja nie chcę [emoji23][emoji23][emoji23]

Po całym dniu w pracy jestem wykończona. Czuję jakbym miała napuchniętych prawy jajnik [emoji23] takie kłucie. Zmęczona jestem to pewnie dlatego.

Dziewczynki dwie spoko, ale kurcze kolejnych dwóch chłopców to już jednak podziękuje [emoji23][emoji23][emoji23] drużyny piłkarskiej to ja nie chcę [emoji23][emoji23][emoji23]

Po całym dniu w pracy jestem wykończona. Czuję jakbym miała napuchniętych prawy jajnik [emoji23] takie kłucie. Zmęczona jestem to pewnie dlatego.
Ja trzymam kciuki za róż [emoji177][emoji177][emoji106]
A jak bedzie podwojny to dopiero bedzie [emoji13][emoji106][emoji106]

Ja trzymam kciuki za róż [emoji177][emoji177][emoji106]
A jak bedzie podwojny to dopiero bedzie [emoji13][emoji106][emoji106]

To się nieźle zdziwię [emoji23] zawsze najbardziej na isg denerwowałam się czy przypadkiem nie wyszły bliźniaki [emoji23] płeć pikus [emoji23] byle nie dwojka w środku. [emoji23][emoji23][emoji23]

To się nieźle zdziwię [emoji23] zawsze najbardziej na isg denerwowałam się czy przypadkiem nie wyszły bliźniaki [emoji23] płeć pikus [emoji23] byle nie dwojka w środku. [emoji23][emoji23][emoji23]
A to od razu na pierwszym USG widać że będą bliźniaki czy jak ? Bo dla mnie to czarna magia na razie [emoji14] pęcherzyk był jeden jak to w ogóle ma znaczenie [emoji14]

reklama
Do góry