reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

U Nas tak było w weekend, dokładnie w sobotę.. pełno wypadków. Akurat jechałam ze znajomymi na studia , droga która nam zajmuje 30 minut max. Zajęła 1,5 h z objechaniem na około innych miejscowości.
Nie widziałam nigdy żeby aż tak wolno wszyscy jechali. Nikt w sumie nie jechał tylko sunął. No tragedia była.. a drogi posypane były gdzieś dopiero ok.10 lub 11 . Masakra, więc i tak miałam szczęście i , że nic Ci się nie stało na tych chodnikach

No to też masakra :/ u mnie koleżanka dziś to mówiła , ze jechała po lodzie bo się iść nie dało :/

reklama
Cześć dziewczynki !
Rzadko piszę , bo w sumie o czym tu pisać jak nic się nie dzieje . Jutro przyjdzie @. Potem mogę się zapisać do gina [emoji6]
Codziennie praca praca i praca. Ehh odpoczęłoby się wkońcu.
Jutro biorę się za zamawianie prezentów [emoji16] Bo zaraz czas do świąt zleci, a ja bez prezentów

Tydzień zapowiada się niestety pracowicie..
U mnie prezenty do zamówienia w planach na jutro..
Trzymam kciuki oby tego cyklu nowego nie było. W sumie może być, ale za 9 miesięcy!

Ooo kurde , same nieszczęścia [emoji53] Oby Wam się w nowym roku wszystko poukładało ! [emoji8]

Dużo zdrówka!! [emoji8][emoji8][emoji8] Oby zabieg nie był konieczny [emoji6]

U Nas tak było w weekend, dokładnie w sobotę.. pełno wypadków. Akurat jechałam ze znajomymi na studia , droga która nam zajmuje 30 minut max. Zajęła 1,5 h z objechaniem na około innych miejscowości.
Nie widziałam nigdy żeby aż tak wolno wszyscy jechali. Nikt w sumie nie jechał tylko sunął. No tragedia była.. a drogi posypane były gdzieś dopiero ok.10 lub 11 . Masakra, więc i tak miałam szczęście i , że nic Ci się nie stało na tych chodnikach
Hej spytam bo wiem, że ostatnio badałaś testosteron. W jakim dc należy go badać?

Cześć dziewczynki !
Rzadko piszę , bo w sumie o czym tu pisać jak nic się nie dzieje . Jutro przyjdzie @. Potem mogę się zapisać do gina [emoji6]
Codziennie praca praca i praca. Ehh odpoczęłoby się wkońcu.
Jutro biorę się za zamawianie prezentów [emoji16] Bo zaraz czas do świąt zleci, a ja bez prezentów

Tydzień zapowiada się niestety pracowicie..
U mnie prezenty do zamówienia w planach na jutro..
Trzymam kciuki oby tego cyklu nowego nie było. W sumie może być, ale za 9 miesięcy!

Ooo kurde , same nieszczęścia [emoji53] Oby Wam się w nowym roku wszystko poukładało ! [emoji8]

Dużo zdrówka!! [emoji8][emoji8][emoji8] Oby zabieg nie był konieczny [emoji6]

No właśnie tez wcześniej zamawam te prezenty, bo później to czekanie wydłużone. A tak to schowam je gdzieś, na spokojnie przed Wigilią zapakuje [emoji4] skąd pewność, że @ jutro przyjdzie u Ciebie?

Hej dziewczyny! Znowu zniknęłam na kilka dni.... strasznie pracowity mam teraz okres i wieczorem mam tylko czas a często jest tak że wtedy to myślę o tym, żeby się położyć...

Ja mam @ planowo na jutro wyliczony, ale jak to u mnie może przyjść jutro a równie dobrze może też przyjść za 3 dni. Więc czekam sobie i przez te wszystkie inne stresy to nawet teraz o tym nie myślę.

A w niedzielę byłam w SPA więc trochę stresu ze mnie zeszło. Ech jak ja uwielbiam jak ktoś mnie masuje, no po prostu codziennie bym tak mogła:p:p

Mam nadzieję, że u Was wszystko super :)
I witam się z nowymi staraczkami :)

Hej dziewczyny! Znowu zniknęłam na kilka dni.... strasznie pracowity mam teraz okres i wieczorem mam tylko czas a często jest tak że wtedy to myślę o tym, żeby się położyć...

Ja mam @ planowo na jutro wyliczony, ale jak to u mnie może przyjść jutro a równie dobrze może też przyjść za 3 dni. Więc czekam sobie i przez te wszystkie inne stresy to nawet teraz o tym nie myślę.

A w niedzielę byłam w SPA więc trochę stresu ze mnie zeszło. Ech jak ja uwielbiam jak ktoś mnie masuje, no po prostu codziennie bym tak mogła:p:p

Mam nadzieję, że u Was wszystko super :)
I witam się z nowymi staraczkami :)
Marzę o profesjonalnym masażu[emoji173]

Ja dziś dostałam takiego bólu jajnika, że myślałam, że torbiel mi się skręca albo pękła. Na szczęście odpukać już jest ok. 2 połowa cyklu nieźle daje mi się we znaki.

A ja mialam dzis 3× seksy[emoji12][emoji23][emoji16]
I to nie dlatego ze wczoraj byla owulacja. Moj mozg i tak juz pojal ze juz po fakcie i nie ma na co liczyć. I chyba dlatego włączyła mi się jakaś rujka dzisiaj[emoji23] No caly czas mi się chciało[emoji16] moj mąż juz ucieka przede mną[emoji13]

Nie nadarzam was nadrabiac, za duzo watkow chyba sledze [emoji14]

Przesylam kazdej z was ciazowe fluidy [emoji179][emoji179][emoji179][emoji179] mam nadzieję ze juz niedlugo kazda z was zobaczy taki widok jak ja i bardzo mocno wierze ze tak wlasnie bedzie [emoji179][emoji179]

My dzis po kolejnej wizycie u gin, i moja doktor dlugo musiala szukac dzidziusia bo jest bardzo ruchliwe i ciagle uciekał, podskakiwal no i bluzke otwieral i raczkami i nozkami machal [emoji7]poplakalam sie jak puscila serduszko [emoji7]
No i kolejny raz mamy potwierdzone - według gin dziewczynka - Dagmara [emoji7]

Zarazajcie sie wszystkie i bardzo chce jak najszybciej widziec i od was wszystkich takie fotki [emoji7]
1543855985745.jpeg

Załączniki

• 1543855985745.jpeg
    1543855985745.jpeg
    44,7 KB · Wyświetleń: 351

Przesylam kazdej z was ciazowe fluidy [emoji179][emoji179][emoji179][emoji179] mam nadzieję ze juz niedlugo kazda z was zobaczy taki widok jak ja i bardzo mocno wierze ze tak wlasnie bedzie [emoji179][emoji179]

My dzis po kolejnej wizycie u gin, i moja doktor dlugo musiala szukac dzidziusia bo jest bardzo ruchliwe i ciagle uciekał, podskakiwal no i bluzke otwieral i raczkami i nozkami machal [emoji7]poplakalam sie jak puscila serduszko [emoji7]

Zarazajcie sie wszystkie i bardzo chce jak najszybciej widziec i od was wszystkich takie fotki [emoji7]Zobacz załącznik 921826
Piękna ślicznotka[emoji173]
Ciocia przesyła buziaczki i trzyma kciuki za Małą Księżniczkę aby była grzeczna i nie dokuczala mamie[emoji7]

reklama

Zarazajcie sie wszystkie i bardzo chce jak najszybciej widziec i od was wszystkich takie fotki [emoji7]Zobacz załącznik 921826
Piękny widok :D pamiętam jakby to było wczoraj jak mój młody był takiej wielkości :D
Zawsze się zastanawiam skąd wy dziewczyny bierzecie tych lekarzy którzy potrafią tak wcześnie płeć potwierdzić :) ja czekałam specjalnie do 20tc żeby nie było pomyłki bo chciałam wyprawkę zacząć robić zawsze mi się wydawało że przy tej technologi i tych czasach połowa ciąży to już nie może być pomyłki a mój młody do 28tc był 100% dziewczynka nawet wargi sromowe mi lekarz pokazywał ( na szczęście bałam się kupować rozu i w zasadzie tylko parę rzeczy było typowo dziewczęcych ) [emoji14]
W drugiej ciąży planuje poznac płeć przy porodzie :D zrobię sobie taką ekscytację w tym dniu :D zaszaleje przy tej ostatniej ciąży chociaż nie wiem czy mój mąż na to tak chętnie pójdzie ;P

Do góry