martini6
Fanka BB :)
Doskonale Cie rozumiem[emoji173]
Mu też w styczniu powtarzamy badania. Oby były dobre i i Nas i u Was[emoji173][emoji120]
Trzymam za Nas kciuki mocno mocno [emoji813]️[emoji813]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doskonale Cie rozumiem[emoji173]
Mu też w styczniu powtarzamy badania. Oby były dobre i i Nas i u Was[emoji173][emoji120]
Ja tez trzymam![emoji120][emoji173]Trzymam za Nas kciuki mocno mocno [emoji813]️[emoji813]️
Ojej biedna tyciulowy poniedzilek
Dokładnie :*Oby nie cały tydzień jak mówi przysłowie jaki poniedziałek taki cały tydzień :/ na razie cyc przed siebie i reset głowy konieczny!
Ja nawet w nią nie zaglądam, nie mam po co [emoji23]Oby była w błędzie na aplikacjach nie ma co polegać
Tak, wszystko. Mieszkanie przez wiele lat stało opuszczone, a zanim się takie stało, było w posiadaniu alkoholików, więc duuuużo było do uprzatnięcia, skucia i zrobienia na nowo.No i wszystko fajnie się złożyło
No to nawet, nawet z tym remontem w takim czasie
Ale wszystko od początku robiliście? Podłogi, ściany, kafelki itd. ?
Link do: AccuSperm test płodności dla mężczyzn
Czy któraś stosowała? Co myślicie? Mam raczej negatywne uczucie co to tego testu [emoji53]
O kurcze, telenowela brazylijskaMusze sie Was poradzic. Jakis czas temu wstawiłam zdjecie tatuazu mojego mlodszego brata. Mial tam jakis cytat o miłości. Juz wtedy wiedzialam ze cos jest na rzeczy, ze ma chyba jakaś panne. Bo on zawsze uwazal takie rzeczy jako pedalskie. A teraz niespodzianka, sam sobie taki "pedalski" tatuaż sprawil...przejrzalam Jego profil na fb, no i widziałam ze lajkuje jedną i tą samą dziewczynę. Ustawiają razem sobie na fb jakies milosne cytaty, oznaczaja sie wzajemnie itp. No i ok 2 tygodni temu ta Jego panienka od lajkow zaprosiła mnie do znajomych i mi napisała na fb czy mogę jej pomóc wybrać dla mojego brata prezent na Mikołaja, bo Go dłużej znam, wiem co lubi bla bla bla. No ok. Pomogłam. Kilka dni temu ta laska dodala zdjęcie z dzieckiem...z jej dzieckiem. Dopiero wtedy weszlam na jej profil i dokladnie go przejrzałam. I doznałam szoku. Ona ma 4 letniego synka, ale to nie było szokiem. Ona ma też męża! Sama nie ma na fb ustawionego statusu, ale jak weszłam na profil jej męża to zobaczyłam ze On ma taki status z Nią! Ze są małżeństwem! Od 4 lat! Ma z Nią zdjęcia z sierpnia tego roku z ich 4 rocznicy ślubu! No w szoku byłam! Napisałam mojemu bratu o co chodzi. Zapytalam się czy ta Jego dziewczyna ma dziecko i męża. To nic mi nie odpisał. Później dzwonilam, nie odebrał. On nie mieszka z Nami. W maju sie wyprowadzil nad morze. Wiec nie mam jak z Nim realnie pogadać. Boje się żeby się w coś nie wpakował![emoji33] i nie wiem co z tym zrobić...myślę aby napisać do tej dziewczyny jak to jest miedzy Nimi?? Ale nie wiem czy to dobry pomysł? Mój brat dla mnie to jeszcze taki chodzący dzieciak pomimo ze ma 23 lata.
No nie wiem co z tym zrobić[emoji19]
Ja dziewczyny stwierdziłam dziś ze muszę zresetować się. Od rana raczej same nieszczęścia... obudziłam się w lodowatym domu bez cieplej wody okazało się ze piec nam się wyłączył w nocy. Telewizor nie działa cos robią chyba na łączach nie wiadomo :/ no i najważniejsze jednak nie wytrzymałam i zrobiłam test i oczywiście nic mnie nie zaskoczyło jak przez ostatnie 25 miesięcy wiec zaczynamy 26 miesiąc starań :/ ale powiem wam ze właśnie mam dość ten cykl odpuszczam totalnie skupiam się na świętach i sylwester robie u nas w domu wiec cieszę się tymi chwilami a w styczniu jedziemy z moim na sprawdzenie wyników i zaczynamy stymulację. Jak nic się nie uda z clo to na wiosnę inseminacja bo już mam dość ciągłych rozczarowań. Aż szlak mnie trafia :/ jeszcze sen dziś miałam ze znajomi nasi którzy na razie nie chcą mieć dzieci wola się bawić oznajmiła mi ze ma dziecko i tak płakałam w śnie ze tylko my nie mamy bo tak to już każdy wśród znajomych. Ehhh musiałam się wyżalić
Wspolczuje poranka. Nie ma chyba nic gorszego niz stres na dzień dobry. Co do starań mam podobnie. Mialam testy kupowac ale w grudniu sobie daruję. Będe sie cieszyc swietami.Ja dziewczyny stwierdziłam dziś ze muszę zresetować się. Od rana raczej same nieszczęścia... obudziłam się w lodowatym domu bez cieplej wody okazało się ze piec nam się wyłączył w nocy. Telewizor nie działa cos robią chyba na łączach nie wiadomo :/ no i najważniejsze jednak nie wytrzymałam i zrobiłam test i oczywiście nic mnie nie zaskoczyło jak przez ostatnie 25 miesięcy wiec zaczynamy 26 miesiąc starań :/ ale powiem wam ze właśnie mam dość ten cykl odpuszczam totalnie skupiam się na świętach i sylwester robie u nas w domu wiec cieszę się tymi chwilami a w styczniu jedziemy z moim na sprawdzenie wyników i zaczynamy stymulację. Jak nic się nie uda z clo to na wiosnę inseminacja bo już mam dość ciągłych rozczarowań. Aż szlak mnie trafia :/ jeszcze sen dziś miałam ze znajomi nasi którzy na razie nie chcą mieć dzieci wola się bawić oznajmiła mi ze ma dziecko i tak płakałam w śnie ze tylko my nie mamy bo tak to już każdy wśród znajomych. Ehhh musiałam się wyżalić
Nie ma co wierzyc aplikacjom. Oby się myliła[emoji6]Cześć dziewczynki w poniedziałek [emoji173] jak tam się tydzień u Was zapowiada? Ja jutro jadę po jakieś małe upominki mikołajkowe. I zacznę zamawiać prezenty pod choinkę bo później będzie boom i będę czekać tydzień na paczkę [emoji23][emoji23] poza tym wszystko ok. Rano mnie kłuł prawy jajnik znowu [emoji58] a wczoraj wieczorem mialam uczucie takiej wysokiej temperatury tam na dole, ze szok[emoji23] gorąco mi tam było [emoji23] ale już przeszło [emoji4] apka mi przypomnienie wysłała, ze za kilka dni sie nowy cykl zacznie [emoji85] znając życie pewnie nie jest w błędzie [emoji23][emoji23]
Moze to ten szczesliwy cykl. Wazne ze zahaczyliscie o dni plodne.Jezusie to znaczy ze pierwszy raz od bardzo dlugiego czasu nie bzykalam sie w owulacje[emoji23]
Bo seks byl przedwczoraj i dzis rano, w dniu owulacji nie bylo[emoji13]
Uuu szybkiego powrotu do zdrowia! WspółczujęHej hej u mnie tez masakra... od wczoraj bardzo bolał mnie brzuch, miałam bolesne skurcze a dziś rano już tak bolesne, ze nie byłam w stanie chodzić wiec szpital zastrzyki i okazało się ze to przez kamienie w woreczku żółciowym. Czekam na wyniki. Jeśli będą złe to będę miała zabieg jak się zebrały dolegliwości @ i od kamieni to zaczęłam płakać z bólu...
taki poniedziałek. Widzę, ze u wszystkich to samo
Mimo wszystko dobrego dnia!