reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

U Nas tak było w weekend, dokładnie w sobotę.. pełno wypadków. Akurat jechałam ze znajomymi na studia , droga która nam zajmuje 30 minut max. Zajęła 1,5 h z objechaniem na około innych miejscowości.
Nie widziałam nigdy żeby aż tak wolno wszyscy jechali. Nikt w sumie nie jechał tylko sunął. No tragedia była.. a drogi posypane były gdzieś dopiero ok.10 lub 11 . Masakra, więc i tak miałam szczęście i , że nic Ci się nie stało na tych chodnikach

No to też masakra :/ u mnie koleżanka dziś to mówiła , ze jechała po lodzie bo się iść nie dało :/

reklama
Cześć dziewczynki !
Rzadko piszę , bo w sumie o czym tu pisać jak nic się nie dzieje . Jutro przyjdzie @. Potem mogę się zapisać do gina [emoji6]
Codziennie praca praca i praca. Ehh odpoczęłoby się wkońcu.
Jutro biorę się za zamawianie prezentów [emoji16] Bo zaraz czas do świąt zleci, a ja bez prezentów

Tydzień zapowiada się niestety pracowicie..
U mnie prezenty do zamówienia w planach na jutro..
Trzymam kciuki oby tego cyklu nowego nie było. W sumie może być, ale za 9 miesięcy!

Ooo kurde , same nieszczęścia [emoji53] Oby Wam się w nowym roku wszystko poukładało ! [emoji8]

Dużo zdrówka!! [emoji8][emoji8][emoji8] Oby zabieg nie był konieczny [emoji6]

U Nas tak było w weekend, dokładnie w sobotę.. pełno wypadków. Akurat jechałam ze znajomymi na studia , droga która nam zajmuje 30 minut max. Zajęła 1,5 h z objechaniem na około innych miejscowości.
Nie widziałam nigdy żeby aż tak wolno wszyscy jechali. Nikt w sumie nie jechał tylko sunął. No tragedia była.. a drogi posypane były gdzieś dopiero ok.10 lub 11 . Masakra, więc i tak miałam szczęście i , że nic Ci się nie stało na tych chodnikach
Hej spytam bo wiem, że ostatnio badałaś testosteron. W jakim dc należy go badać?

Cześć dziewczynki !
Rzadko piszę , bo w sumie o czym tu pisać jak nic się nie dzieje . Jutro przyjdzie @. Potem mogę się zapisać do gina [emoji6]
Codziennie praca praca i praca. Ehh odpoczęłoby się wkońcu.
Jutro biorę się za zamawianie prezentów [emoji16] Bo zaraz czas do świąt zleci, a ja bez prezentów

Tydzień zapowiada się niestety pracowicie..
U mnie prezenty do zamówienia w planach na jutro..
Trzymam kciuki oby tego cyklu nowego nie było. W sumie może być, ale za 9 miesięcy!

Ooo kurde , same nieszczęścia [emoji53] Oby Wam się w nowym roku wszystko poukładało ! [emoji8]

Dużo zdrówka!! [emoji8][emoji8][emoji8] Oby zabieg nie był konieczny [emoji6]

No właśnie tez wcześniej zamawam te prezenty, bo później to czekanie wydłużone. A tak to schowam je gdzieś, na spokojnie przed Wigilią zapakuje [emoji4] skąd pewność, że @ jutro przyjdzie u Ciebie?

Hej dziewczyny! Znowu zniknęłam na kilka dni.... strasznie pracowity mam teraz okres i wieczorem mam tylko czas a często jest tak że wtedy to myślę o tym, żeby się położyć...

Ja mam @ planowo na jutro wyliczony, ale jak to u mnie może przyjść jutro a równie dobrze może też przyjść za 3 dni. Więc czekam sobie i przez te wszystkie inne stresy to nawet teraz o tym nie myślę.

A w niedzielę byłam w SPA więc trochę stresu ze mnie zeszło. Ech jak ja uwielbiam jak ktoś mnie masuje, no po prostu codziennie bym tak mogła:p:p

Mam nadzieję, że u Was wszystko super :)
I witam się z nowymi staraczkami :)

Hej dziewczyny! Znowu zniknęłam na kilka dni.... strasznie pracowity mam teraz okres i wieczorem mam tylko czas a często jest tak że wtedy to myślę o tym, żeby się położyć...

Ja mam @ planowo na jutro wyliczony, ale jak to u mnie może przyjść jutro a równie dobrze może też przyjść za 3 dni. Więc czekam sobie i przez te wszystkie inne stresy to nawet teraz o tym nie myślę.

A w niedzielę byłam w SPA więc trochę stresu ze mnie zeszło. Ech jak ja uwielbiam jak ktoś mnie masuje, no po prostu codziennie bym tak mogła:p:p

Mam nadzieję, że u Was wszystko super :)
I witam się z nowymi staraczkami :)
Marzę o profesjonalnym masażu[emoji173]

Ja dziś dostałam takiego bólu jajnika, że myślałam, że torbiel mi się skręca albo pękła. Na szczęście odpukać już jest ok. 2 połowa cyklu nieźle daje mi się we znaki.

A ja mialam dzis 3× seksy[emoji12][emoji23][emoji16]
I to nie dlatego ze wczoraj byla owulacja. Moj mozg i tak juz pojal ze juz po fakcie i nie ma na co liczyć. I chyba dlatego włączyła mi się jakaś rujka dzisiaj[emoji23] No caly czas mi się chciało[emoji16] moj mąż juz ucieka przede mną[emoji13]

Nie nadarzam was nadrabiac, za duzo watkow chyba sledze [emoji14]

Przesylam kazdej z was ciazowe fluidy [emoji179][emoji179][emoji179][emoji179] mam nadzieję ze juz niedlugo kazda z was zobaczy taki widok jak ja i bardzo mocno wierze ze tak wlasnie bedzie [emoji179][emoji179]

My dzis po kolejnej wizycie u gin, i moja doktor dlugo musiala szukac dzidziusia bo jest bardzo ruchliwe i ciagle uciekał, podskakiwal no i bluzke otwieral i raczkami i nozkami machal [emoji7]poplakalam sie jak puscila serduszko [emoji7]
No i kolejny raz mamy potwierdzone - według gin dziewczynka - Dagmara [emoji7]

Zarazajcie sie wszystkie i bardzo chce jak najszybciej widziec i od was wszystkich takie fotki [emoji7]
1543855985745.jpeg

Załączniki

• 1543855985745.jpeg
    1543855985745.jpeg
    44,7 KB · Wyświetleń: 346

Przesylam kazdej z was ciazowe fluidy [emoji179][emoji179][emoji179][emoji179] mam nadzieję ze juz niedlugo kazda z was zobaczy taki widok jak ja i bardzo mocno wierze ze tak wlasnie bedzie [emoji179][emoji179]

My dzis po kolejnej wizycie u gin, i moja doktor dlugo musiala szukac dzidziusia bo jest bardzo ruchliwe i ciagle uciekał, podskakiwal no i bluzke otwieral i raczkami i nozkami machal [emoji7]poplakalam sie jak puscila serduszko [emoji7]

Zarazajcie sie wszystkie i bardzo chce jak najszybciej widziec i od was wszystkich takie fotki [emoji7]Zobacz załącznik 921826
Piękna ślicznotka[emoji173]
Ciocia przesyła buziaczki i trzyma kciuki za Małą Księżniczkę aby była grzeczna i nie dokuczala mamie[emoji7]

reklama

Zarazajcie sie wszystkie i bardzo chce jak najszybciej widziec i od was wszystkich takie fotki [emoji7]Zobacz załącznik 921826
Piękny widok :D pamiętam jakby to było wczoraj jak mój młody był takiej wielkości :D
Zawsze się zastanawiam skąd wy dziewczyny bierzecie tych lekarzy którzy potrafią tak wcześnie płeć potwierdzić :) ja czekałam specjalnie do 20tc żeby nie było pomyłki bo chciałam wyprawkę zacząć robić zawsze mi się wydawało że przy tej technologi i tych czasach połowa ciąży to już nie może być pomyłki a mój młody do 28tc był 100% dziewczynka nawet wargi sromowe mi lekarz pokazywał ( na szczęście bałam się kupować rozu i w zasadzie tylko parę rzeczy było typowo dziewczęcych ) [emoji14]
W drugiej ciąży planuje poznac płeć przy porodzie :D zrobię sobie taką ekscytację w tym dniu :D zaszaleje przy tej ostatniej ciąży chociaż nie wiem czy mój mąż na to tak chętnie pójdzie ;P

Do góry