reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja w tym miesiacu robie podejscie z clo,testy owu i kupuje ten zel convince plus,i jak sie uda to moze na sylwka zobacze kreski bo akurat 1 stycznia mam pierwszy dzien okresu.Jak sie nie uda to odstawie clo na jakis czas,i wszystko inne.Chcialam zajsc przed 35 urodzinami,ale mam je w styczniu wiec to jest ostatnia szansa hehe.Zobaczymy.Moze jeszcze meza nafaszeruje czyms...co moze mu szybko pomoc?moze kupie te specjalne tabletki dla starajacych wiatminowe...On juz bieze jakies multivitaminy zelazo vit c
Najpopularniejsze to chyba Profertil (ja placilam 180 zl) i FertilMen (płaciłam ok 160zl)

Kamila gratki wielkie!!
A ja juz plamie wiec dzis badz jutro..witam 15 cykl... mam wrazenie ze tak bede pisac i pisac az do milionowego cyklu... eh... [emoji17]

Kamila gratki wielkie!!
A ja juz plamie wiec dzis badz jutro..witam 15 cykl... mam wrazenie ze tak bede pisac i pisac az do milionowego cyklu... eh... [emoji17]
Heh ja tez .Jakos juz poprostu nie wierze ze moze byc inny final jakiegos miesiaca,po ponad dwoch latach.Nawet moj maz,jak kiedys myslalam ze jestem w ciazy,mowi a czemu akurat teraz mialoby sie udac,czym sie ten miesiac rozni od innych...ehh

No to też masakra :/ u mnie koleżanka dziś to mówiła , ze jechała po lodzie bo się iść nie dało :/

U Nas to samo, trzeba było się trzymać barierek, płotów cokolwiek [emoji1787]

Hej spytam bo wiem, że ostatnio badałaś testosteron. W jakim dc należy go badać?

Testosteron można robić w dowolnym dc. Ja robiłam ostatnio albo w 3 dc albo w 5dc... chyba, że lekarz Ci zaleci inaczej

No właśnie tez wcześniej zamawam te prezenty, bo później to czekanie wydłużone. A tak to schowam je gdzieś, na spokojnie przed Wigilią zapakuje [emoji4] skąd pewność, że @ jutro przyjdzie u Ciebie?

Dokładnie, potem na spokojnie sobie można popakować i nie gnieść się w kolejkach.
Bo dalej mam tabletki i nie było w sumie przytulanek :/
A okres przyszedł dzisiaj. Godzinę temu

Hej dziewczyny! Znowu zniknęłam na kilka dni.... strasznie pracowity mam teraz okres i wieczorem mam tylko czas a często jest tak że wtedy to myślę o tym, żeby się położyć...

Ja mam @ planowo na jutro wyliczony, ale jak to u mnie może przyjść jutro a równie dobrze może też przyjść za 3 dni. Więc czekam sobie i przez te wszystkie inne stresy to nawet teraz o tym nie myślę.

A w niedzielę byłam w SPA więc trochę stresu ze mnie zeszło. Ech jak ja uwielbiam jak ktoś mnie masuje, no po prostu codziennie bym tak mogła:p:p

Mam nadzieję, że u Was wszystko super :)
I witam się z nowymi staraczkami :)

Też chcę SPA !!! Zazdroszcze

Nie nadarzam was nadrabiac, za duzo watkow chyba sledze [emoji14]

Przesylam kazdej z was ciazowe fluidy [emoji179][emoji179][emoji179][emoji179] mam nadzieję ze juz niedlugo kazda z was zobaczy taki widok jak ja i bardzo mocno wierze ze tak wlasnie bedzie [emoji179][emoji179]

My dzis po kolejnej wizycie u gin, i moja doktor dlugo musiala szukac dzidziusia bo jest bardzo ruchliwe i ciagle uciekał, podskakiwal no i bluzke otwieral i raczkami i nozkami machal [emoji7]poplakalam sie jak puscila serduszko [emoji7]
No i kolejny raz mamy potwierdzone - według gin dziewczynka - Dagmara [emoji7]

Zarazajcie sie wszystkie i bardzo chce jak najszybciej widziec i od was wszystkich takie fotki [emoji7]Zobacz załącznik 921826

Cudowne wieści!! Śliczna ta Twoja córcia [emoji7]

A ja mialam dzis 3× seksy[emoji12][emoji23][emoji16]
I to nie dlatego ze wczoraj byla owulacja. Moj mozg i tak juz pojal ze juz po fakcie i nie ma na co liczyć. I chyba dlatego włączyła mi się jakaś rujka dzisiaj[emoji23] No caly czas mi się chciało[emoji16] moj mąż juz ucieka przede mną[emoji13]

Zazdroszcze [emoji1787][emoji1787] Oby coś z tych seksów było

Heh ja tez .Jakos juz poprostu nie wierze ze moze byc inny final jakiegos miesiaca,po ponad dwoch latach.Nawet moj maz,jak kiedys myslalam ze jestem w ciazy,mowi a czemu akurat teraz mialoby sie udac,czym sie ten miesiac rozni od innych...ehh
Ty masz dzieciątko prawda? Ja z kazdym cyklem nastawiam sie juz na niebycie mamą

Też mam pełno pięknych ubranek małego dlatego mam nadzieję też że drugi to będzie też synek mój portfel odetchnie z ulgą bo w innym przypadku wydam miliony jestem podatna na małe ciuchy :) ale dla mnie najważniejsze jest i tak zajść w zdrowa ciążę niech będzie co chce być byle w końcu do nas przyszło :)
Ja w pierwszej ciazy z racji ze nie wiedzialam to kupowalam uniwersalne ale od znajomych dostawalam i chlopiece i dziewczęce [emoji6] teraz po prostu uniwersalne i dziewczęce bede uzywac a chlopuece oddam, wiem ze tam sie bardziej przydadza [emoji6] my juz wiecej dzieci nie planujemy wiec po co maja sie marnowac w szafie [emoji6]
Kamila gratki wielkie!!
Dzięki [emoji8][emoji8]
I bardzo mi przykro ze znow nie wyszlo [emoji22] wiem jak to boli [emoji22] przytulam kochana [emoji8]
A wy jakieś badania konkretne juz robiliscie/planujecie robic ?

Powiem wam ze moj tz to sie chyba musi oswoic z mysla o corce.. jakos mam wrazenie ze nie cieszy sie tak bardzo jak ja..liczyl ze jednak okaze sie ze chłopak...troche mi smutno ale tez go rozumie, pewnei gdyby byl chlopak to ja bym byla na poczatku hmm ? zawiedziona[emoji57]

Ja w pierwszej ciazy z racji ze nie wiedzialam to kupowalam uniwersalne ale od znajomych dostawalam i chlopiece i dziewczęce [emoji6] teraz po prostu uniwersalne i dziewczęce bede uzywac a chlopuece oddam, wiem ze tam sie bardziej przydadza [emoji6] my juz wiecej dzieci nie planujemy wiec po co maja sie marnowac w szafie [emoji6]Dzięki [emoji8][emoji8]
I bardzo mi przykro ze znow nie wyszlo [emoji22] wiem jak to boli [emoji22] przytulam kochana [emoji8]
A wy jakieś badania konkretne juz robiliscie/planujecie robic ?

Powiem wam ze moj tz to sie chyba musi oswoic z mysla o corce.. jakos mam wrazenie ze nie cieszy sie tak bardzo jak ja..liczyl ze jednak okaze sie ze chłopak...troche mi smutno ale tez go rozumie, pewnei gdyby byl chlopak to ja bym byla na poczatku hmm ? zawiedziona[emoji57]
A sie urodzi i bedzie coreczka tatusia zobaczysz [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] ja w tym cyklu mam sie umowic na monitoring...

Ty masz dzieciątko prawda? Ja z kazdym cyklem nastawiam sie juz na niebycie mamą
No mam jedno,ty masz chociaz czas czego ja juz nie mam.Wierze ze w dzisiejszych czasach kazda kobieta powinna miec pomoc w zajsciu w ciaze,i technologia i medycyna to umozliwia.Jak nie naturalnie to z pomoca ,zobaczysz kochana ze sie uda!

reklama
Do góry