reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A ja mialam dzis 3× seksy[emoji12][emoji23][emoji16]
I to nie dlatego ze wczoraj byla owulacja. Moj mozg i tak juz pojal ze juz po fakcie i nie ma na co liczyć. I chyba dlatego włączyła mi się jakaś rujka dzisiaj[emoji23] No caly czas mi się chciało[emoji16] moj mąż juz ucieka przede mną[emoji13]
Szalona Ty [emoji41][emoji41]

reklama
Piękny widok :D pamiętam jakby to było wczoraj jak mój młody był takiej wielkości :D
Zawsze się zastanawiam skąd wy dziewczyny bierzecie tych lekarzy którzy potrafią tak wcześnie płeć potwierdzić :) ja czekałam specjalnie do 20tc żeby nie było pomyłki bo chciałam wyprawkę zacząć robić zawsze mi się wydawało że przy tej technologi i tych czasach połowa ciąży to już nie może być pomyłki a mój młody do 28tc był 100% dziewczynka nawet wargi sromowe mi lekarz pokazywał ( na szczęście bałam się kupować rozu i w zasadzie tylko parę rzeczy było typowo dziewczęcych ) [emoji14]
W drugiej ciąży planuje poznac płeć przy porodzie :D zrobię sobie taką ekscytację w tym dniu :D zaszaleje przy tej ostatniej ciąży chociaż nie wiem czy mój mąż na to tak chętnie pójdzie ;P
Mi juz tydzien temu lekarz na prenatalnych powiedzial ze na takie 93% dziewczynka [emoji6] a dzis lekarka nie miala wątpliwości, tak dlugo szukala i sprawdzala az stwierdzila ze raczej na pewno nie zostane jedyna kobieta w domu [emoji14]

Co do niespodzianki przy porodzie, polecam [emoji14] z synkiem do porodu nie wiedzialam bo nie chciałam, wszyscy obstawiali dziewczynke tu jednak chlopak [emoji6]
Tym razem chcialam poznać, miedzy innymi dlatego ze tz chcial szybko wiedziec no i te wszystkie ubranka ktore mam chce jakos ogarnac, co nie pasuje pod dziewczynke oddam do domu samotnej matce bo po co u mnie maja sie marnować [emoji6]
Piękna ślicznotka[emoji173]
Ciocia przesyła buziaczki i trzyma kciuki za Małą Księżniczkę aby była grzeczna i nie dokuczala mamie[emoji7]
Wierze ze i ty kochana niedlugo pochwalisz sie taka i wieloma innymi fotkami malenstwa [emoji8] zycze ci tego z calego serducha [emoji8]

Nie nadarzam was nadrabiac, za duzo watkow chyba sledze [emoji14]

Przesylam kazdej z was ciazowe fluidy [emoji179][emoji179][emoji179][emoji179] mam nadzieję ze juz niedlugo kazda z was zobaczy taki widok jak ja i bardzo mocno wierze ze tak wlasnie bedzie [emoji179][emoji179]

My dzis po kolejnej wizycie u gin, i moja doktor dlugo musiala szukac dzidziusia bo jest bardzo ruchliwe i ciagle uciekał, podskakiwal no i bluzke otwieral i raczkami i nozkami machal [emoji7]poplakalam sie jak puscila serduszko [emoji7]
No i kolejny raz mamy potwierdzone - według gin dziewczynka - Dagmara [emoji7]

Zarazajcie sie wszystkie i bardzo chce jak najszybciej widziec i od was wszystkich takie fotki [emoji7]Zobacz załącznik 921826
Piękny widok [emoji7][emoji7][emoji7]

U mnie juz raczej po owulacji. Bo robilam dziś 3 testy i kazdy miał juz bladą kreskę testową[emoji39]
Więc teraz już został mi tylko seks z przyjemności[emoji8] nie to że w czasie owulacji taki nie jest, no ale wiadomo wtedy jest taki trochę pod presją, że trzeba[emoji12]
Ciacho dziś znowu zrobiłam, trening zrobię zaraz[emoji123]
Niech ten rok się już kończy i zaczyna nowy!!![emoji108][emoji111][emoji179]

Mi juz tydzien temu lekarz na prenatalnych powiedzial ze na takie 93% dziewczynka [emoji6] a dzis lekarka nie miala wątpliwości, tak dlugo szukala i sprawdzala az stwierdzila ze raczej na pewno nie zostane jedyna kobieta w domu [emoji14]

Co do niespodzianki przy porodzie, polecam [emoji14] z synkiem do porodu nie wiedzialam bo nie chciałam, wszyscy obstawiali dziewczynke tu jednak chlopak [emoji6]
Tym razem chcialam poznać, miedzy innymi dlatego ze tz chcial szybko wiedziec no i te wszystkie ubranka ktore mam chce jakos ogarnac, co nie pasuje pod dziewczynke oddam do domu samotnej matce bo po co u mnie maja sie marnować [emoji6]Wierze ze i ty kochana niedlugo pochwalisz sie taka i wieloma innymi fotkami malenstwa [emoji8] zycze ci tego z calego serducha [emoji8]
Też mam pełno pięknych ubranek małego dlatego mam nadzieję też że drugi to będzie też synek mój portfel odetchnie z ulgą bo w innym przypadku wydam miliony jestem podatna na małe ciuchy :) ale dla mnie najważniejsze jest i tak zajść w zdrowa ciążę niech będzie co chce być byle w końcu do nas przyszło :)

Hej dziewczyny! Znowu zniknęłam na kilka dni.... strasznie pracowity mam teraz okres i wieczorem mam tylko czas a często jest tak że wtedy to myślę o tym, żeby się położyć...

Ja mam @ planowo na jutro wyliczony, ale jak to u mnie może przyjść jutro a równie dobrze może też przyjść za 3 dni. Więc czekam sobie i przez te wszystkie inne stresy to nawet teraz o tym nie myślę.

A w niedzielę byłam w SPA więc trochę stresu ze mnie zeszło. Ech jak ja uwielbiam jak ktoś mnie masuje, no po prostu codziennie bym tak mogła:p:p

Mam nadzieję, że u Was wszystko super :)
I witam się z nowymi staraczkami :)
Ja tez bym chciala SPA,mialam mamie na urodziny wykupic ale w koncu nie wyszlo;(

Piękny widok :D pamiętam jakby to było wczoraj jak mój młody był takiej wielkości :D
Zawsze się zastanawiam skąd wy dziewczyny bierzecie tych lekarzy którzy potrafią tak wcześnie płeć potwierdzić :) ja czekałam specjalnie do 20tc żeby nie było pomyłki bo chciałam wyprawkę zacząć robić zawsze mi się wydawało że przy tej technologi i tych czasach połowa ciąży to już nie może być pomyłki a mój młody do 28tc był 100% dziewczynka nawet wargi sromowe mi lekarz pokazywał ( na szczęście bałam się kupować rozu i w zasadzie tylko parę rzeczy było typowo dziewczęcych ) [emoji14]
W drugiej ciąży planuje poznac płeć przy porodzie :D zrobię sobie taką ekscytację w tym dniu :D zaszaleje przy tej ostatniej ciąży chociaż nie wiem czy mój mąż na to tak chętnie pójdzie ;P
Ja tez bym tak chciala ale znam siebie i pewnie ciekawosc by mnie zjadla,zreszta jestem mega praktyczna osoba i bym bala sie kupowac cokolwiek:)

reklama
Ja w tym miesiacu robie podejscie z clo,testy owu i kupuje ten zel convince plus,i jak sie uda to moze na sylwka zobacze kreski bo akurat 1 stycznia mam pierwszy dzien okresu.Jak sie nie uda to odstawie clo na jakis czas,i wszystko inne.Chcialam zajsc przed 35 urodzinami,ale mam je w styczniu wiec to jest ostatnia szansa hehe.Zobaczymy.Moze jeszcze meza nafaszeruje czyms...co moze mu szybko pomoc?moze kupie te specjalne tabletki dla starajacych wiatminowe...On juz bieze jakies multivitaminy zelazo vit c

Do góry