weronika25nk
Fanka BB :)
Ja po wizycie u ginekologa wszystko okej pęcherzyk 15x12 więc jeszcze owulacji nie było działamy dalej
W takim razie działaj kochana [emoji1360][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po wizycie u ginekologa wszystko okej pęcherzyk 15x12 więc jeszcze owulacji nie było działamy dalej
DziałamW takim razie działaj kochana [emoji1360][emoji7]
Hehe ja dalej nie wiem jak komentowac pare postow na razNie dość, że raz na ruski rok się odezwę to jeszcze coś popsulam
Niezapomniane uczucie! Chociaż zmeczylam się porządnie, to mogłabym tak co tydzień chyba minelam się z powołaniem
Ale ty zgrabniutka jestes,nawet w ciazy wygladasz lepiej niz ja haha
O nie! Wskakuj pod kołdrę!
Tak, melduje całkiem już spory brzucho to fotka z rana, przed sniadaniem:
Zobacz załącznik 920113
Dzisiaj w pracy powiedziałam reszcie (bo wcześniej tylko szefostwo wiedziało) i tak fajnie tyle gratulacji i miłych słów! No i wreszcie nie muszę nosić wielkich swetrów
Wspaniała wiadomość [emoji3590]cieszę się razem z Tobą i gratuluję. Duzy ten Twój dzidziuś jużDziewczyny trzymam za was wszystkie kciuki[emoji110][emoji110][emoji110] ja wierze ze kazda z was doczeka sie juz niedługo tego upragnionego brzdąca [emoji7]Hmm a badalas cos jeszcze czy tylko samo tsh ? Ale super [emoji7][emoji7]
I maz ma racje, nie oddawaj, na pewno juz niedlugo sie wam przyda [emoji7]Musze sie za to wreszcie zabrac [emoji57]Zdrowka[emoji8][emoji8]
No i ja tak na szybko, dopiero do domu wróciłam, bylam u diabetologa (oj ale tam byla "walka" bo to przyjecia na nfz w szpitalu wiec wiadomo jak to wyglada kiedy niektorzy siedza od 12 [emoji23]) dostalam glukometr, nakaz diety i mierzenia cukru zwlaszcza na czczo bo z tym mam problem, no i jestesmy po prenatalnych, tp zmienil znow sie zmienil teraz na 5.06., dzidzia jest zdrowa, wszystkie ryzyka chorób <1:20000 czyli niskie, no i wedlug wprawnego oka pana doktora na jakies 93% bedzie dziewczynka [emoji7] kamien spadl z serca, mam nadzieje ze juz mniej sie bede stresować [emoji85]
No to musisz o Was dbac,znasz juz plec?chyba za szybko co?Tak, uczę , a raczej uczyłam, bo od 6 tc jestem na zwolnieniu. Plamiłam i lekarz od razu wysłał mnie na L4. Teraz już 11 tc , ale nadal mam mdłości. Jestem bardzo zmęczona. Bolą mnie plecy i przez to źle śpię. W dodatku córka w nocy potrafi przebudzić się na godzinę czy dwie .... Mąż pracuje w delegacji, wraca na weekendy. Dobrze, że córka chodzi do żłobka, to mam 3-4 godziny na to , aby posprzątać albo ugotować czy zrobić zakupy.
Jak wyniki?Tak w czwartek idę
Genadia no to super [emoji8] dobrze, że wszystko dobrze!Nat, Kamila super wieści!
A ja jednak powtórzyłam dziś betę. Pierwszy wynik 52 po 72 h 318 teraz chyba pora przestać się martwić
Wczoraj byłam u endo. Zrobił mi usg tarczycy i zbadał manualnie. Nie ma zmian, zapalenia itd. Stwierdził, że tylko raz miałam tak wysokie tsh, a drugie badanie pokazało niższy wynik więc nie ma powodu, żeby brać leki. Mówił, że tsh powinno się zbadać przez 3dni pod rząd i wziąć z tego średnią bo ono często się wacha. Mam powtórzyć tsh po 4 tygodniach i wysłać mu wynik.
[emoji179]Jesli okaze sie ze rzeczywiście dziewczynka no to ze zdjecia ponizej pozdrawia Dagmara [emoji14][emoji173]Zobacz załącznik 920103