reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Za dużo piszecie! Znowu mam zaległości :p
Wczoraj miałam mega emocjonalny dzień :)
Najpierw prenatalne, brzdąc zdrowy i rośnie jak byk, 6,5cm, termin przesunął się na 05.06.
Zobacz załącznik 920031

A wieczorem koncert! Co to za wspaniałe uczucie tak śpiewać w teatrze :D
Mam krótkie nagranie fragmentu, jak ktoś ciekawy:

Dzisiaj pół żywa siedzę w pracy :p
Co u Was?
Piękne to ;) mega radość musi sprawiać takie spiewanie:)

reklama
A mnie rozkłada przeziębienie :/

Nie dobrze :( mnie ucho bolało w tamtym tyg i byłam u lekarza , ale stwierdził , że to nie żadne zapalenie tylko albo stan zapalny w środku albo od ósemki może być i dała mi skierowanie do laryngologa albo pójść do dentysty, ale wyjechałam na weekend i mi przeszło jakoś samo ;)

Dziewczyny trzymam za was wszystkie kciuki[emoji110][emoji110][emoji110] ja wierze ze kazda z was doczeka sie juz niedługo tego upragnionego brzdąca [emoji7]
Dziewczyny odebrałam wyniki.
Testosteron okej ładnie spadł
Ale TSH mnie zaskoczyło ponad 3 [emoji44][emoji44]
Hmm a badalas cos jeszcze czy tylko samo tsh ?
Bylam dzis po pare szmatek dla siebie w ciuchu i upolowalam to cudeńko za złotówkę[emoji7]
Ma lekko wybrudzony kołnierzyk, ale poza tym jest w stanie idealnym[emoji4]
Pokazałam mężowi, i mówię mu ze kupiłam bo szkoda było nie wziąć i ze moze komuś oddam, myślałam ze mnie opieprzy ze kupuje teraz takie rzeczy...a On do mnie ze bardzo ładne i żebym nikomu nie oddawała bo Nam sie przyda[emoji173]
Byliśmy też w biedrze po pare rzeczy, i patrzę a moj mąż stoi przy mleku dla dzieci[emoji23] podchodzę i pytam sie co robi, a On mowi ze musze karmić piersią bo mleko drogie[emoji23]Zobacz załącznik 920017
Ale super [emoji7][emoji7]
I maz ma racje, nie oddawaj, na pewno juz niedlugo sie wam przyda [emoji7]
Zaczęliśmy oglądać z mezem serial "Opowieści podręcznej". Mega fajny, polecam![emoji4]
Musze sie za to wreszcie zabrac [emoji57]
A mnie rozkłada przeziębienie :/
Zdrowka[emoji8][emoji8]

No i ja tak na szybko, dopiero do domu wróciłam, bylam u diabetologa (oj ale tam byla "walka" bo to przyjecia na nfz w szpitalu wiec wiadomo jak to wyglada kiedy niektorzy siedza od 12 [emoji23]) dostalam glukometr, nakaz diety i mierzenia cukru zwlaszcza na czczo bo z tym mam problem, no i jestesmy po prenatalnych, tp zmienil znow sie zmienil teraz na 5.06., dzidzia jest zdrowa, wszystkie ryzyka chorób <1:20000 czyli niskie, no i wedlug wprawnego oka pana doktora na jakies 93% bedzie dziewczynka [emoji7] kamien spadl z serca, mam nadzieje ze juz mniej sie bede stresować [emoji85]

Jesli okaze sie ze rzeczywiście dziewczynka no to ze zdjecia ponizej pozdrawia Dagmara [emoji14][emoji173]
IMG_20181127_152106.jpeg

Załączniki

• IMG_20181127_152106.jpeg
    IMG_20181127_152106.jpeg
    92,2 KB · Wyświetleń: 406
Jesli okaze sie ze rzeczywiście dziewczynka no to ze zdjecia ponizej pozdrawia Dagmara [emoji14][emoji173]Zobacz załącznik 920103
Najpierw Nat wrzuciła swojego dzidziolka teraz Ty super że wszystko wporzadku dużo zdrówka dla Was i poradź jak dotrwać to pierwszej wizyty bo to czekanie i niepewność są okropne
Jeszcze Raz wielkie gratulacje

Najpierw Nat wrzuciła swojego dzidziolka teraz Ty super że wszystko wporzadku dużo zdrówka dla Was i poradź jak dotrwać to pierwszej wizyty bo to czekanie i niepewność są okropne
Jeszcze Raz wielkie gratulacje
Moge ci wyslac troche swojej cierpliwosci bo ja na pierwsza wizyte czekalam do 8tc [emoji14]
Teraz kolejna mam za tydzien a potem dopiero po nowym roku wiec to czekanie bedzie juz zawsze [emoji6]

reklama
Dziewczyny trzymam za was wszystkie kciuki[emoji110][emoji110][emoji110] ja wierze ze kazda z was doczeka sie juz niedługo tego upragnionego brzdąca [emoji7]Hmm a badalas cos jeszcze czy tylko samo tsh ? Ale super [emoji7][emoji7]
I maz ma racje, nie oddawaj, na pewno juz niedlugo sie wam przyda [emoji7]Musze sie za to wreszcie zabrac [emoji57]Zdrowka[emoji8][emoji8]

No i ja tak na szybko, dopiero do domu wróciłam, bylam u diabetologa (oj ale tam byla "walka" bo to przyjecia na nfz w szpitalu wiec wiadomo jak to wyglada kiedy niektorzy siedza od 12 [emoji23]) dostalam glukometr, nakaz diety i mierzenia cukru zwlaszcza na czczo bo z tym mam problem, no i jestesmy po prenatalnych, tp zmienil znow sie zmienil teraz na 5.06., dzidzia jest zdrowa, wszystkie ryzyka chorób <1:20000 czyli niskie, no i wedlug wprawnego oka pana doktora na jakies 93% bedzie dziewczynka [emoji7] kamien spadl z serca, mam nadzieje ze juz mniej sie bede stresować [emoji85]

Noo jak córeczka będzie to super , będziecie mieli parkę :D
Gratulację ;***

Do góry