reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Nat Bluebell , Kamila śliczne brzuszki [emoji16] idealne wręcz... bo później to już.. [emoji12] pamiętam jak pocilam się od samej próby zalozenia skarpetek... [emoji23]

Witam od rana prawie o 5.
Zdrowie nadal nadszarpnięte ale niestety do pracy isc trzeba :(

Piękne brzusie od rana widzę nadrabiając forum [emoji7] ach chce juz swój! Oby dalej też tak spokojnie rosły. [emoji1307]

Cześć :) a ja niestety 1 dc nie mam niespodzianki na urodziny, następny cykl pewnie też nic nie wyjdzie bo @akurat ma być na święta i pewnie od samego myślenia jakby było super zajść na święta to nie zajde. Miłego dnia Wam życzę

Nat Bluebell , Kamila śliczne brzuszki [emoji16] idealne wręcz... bo później to już.. [emoji12] pamiętam jak pocilam się od samej próby zalozenia skarpetek... [emoji23]
W pierwszej ciazy na tym etapie nie mialam jeszcze brzucha zupełnie i na koniec mialam bardzo malutki a teraz to juz masakra [emoji85] nie wiem co bedzie pod koniec [emoji85]
Cześć :) a ja niestety 1 dc nie mam niespodzianki na urodziny, następny cykl pewnie też nic nie wyjdzie bo @akurat ma być na święta i pewnie od samego myślenia jakby było super zajść na święta to nie zajde. Miłego dnia Wam życzę
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

Dzien dobry [emoji173] miłego dnia dziewczyny [emoji173]

reklama
Witam się w 6 cyklu starań ;) muszę chyba zwiększyć ilość boboseksow, żeby starania były bardziej aktywne

Byłam wczoraj u gina i dostałam coś na infekcje intymną. Może jak wyleczę to się w końcu uda.

Wkurza mnie nowa wersja apki bo nie mam podglądu waszych wiadomości :/ czy ktoś zaciążył? ;)

Do góry