reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Kochanie[emoji45] bardzo mi przykro[emoji25]
Ale moze warto popytac lekarzy czy te guzy można usunąć? I moze po tym założyć ten rozrusznik?
Narazie kazali czekać na te badania ze szpitala. A tata mam termin do urologa na badanie kwalifikujące go do usunięcia tych guzów w lutym 2019 !! Przez tyle czasu może wydarzyć się wszystko [emoji22]

reklama
Narazie kazali czekać na te badania ze szpitala. A tata mam termin do urologa na badanie kwalifikujące go do usunięcia tych guzów w lutym 2019 !! Przez tyle czasu może wydarzyć się wszystko [emoji22]
Na razie czekaj na wyniki badań. Wtedy lekarze powinii powiedziec w jakim stanie jest Twoj tata.

I to jest nsz chory kraj jeżeli chodzi o opiekę .... Człowiek chory i zamiast mieć termin na cito to wpiszą go na luty [emoji58] banda debili i odlotów. Ja jak zapisuje kogos z rodziny do specjalisty to niestety zawsze się to kończy kłótnią z rejestratorką bo u nas takie wredne baby pracują, że nie da sie inaczej. A Twój tata ogólnie się jakoś źle czuje? Czy w porządku z nim jest tak na codzień?

Dziewczyny progesteron 14 to chyba mało?
Ja bym zapytała lekarza cxy przepisze bo jednak lepiej w razie w brac ten progesteron [emoji4]
Dziewczyny u mojego taty zabieg odwołany i powiedzieli, że nie założą mu w ogóle tego rozrusznika. Powodem są guzy na prostacie [emoji22][emoji24][emoji24] więc pewnie jest tak do dupy , że im się nie opłaca
Mają mu jeszcze dzisiaj jakieś badania robić i jutro wraca do domu
Ojeju kochana [emoji53] dużo sily dla taty i zdrowia [emoji8][emoji8]
A te guzy mial juz wcześniej wykryte ?

Musisz zapytać może wystawi chociaż wątpię żeby decydował za ginekologa który u ciebie tydzień ciąży? I jak beta przyrasta na wynikach z labo masz normy progesteronu?
3t3d. To jest wynik progesteronu z soboty, dziś nie pobierałam krwi. Cały czas sie zastanawiam czy robić ten przyrost czy jednak nie bo to dodatkowy stres... Ja mam nadzieję, że jednak wystawi, u ginekogloga nie byłam jeszcze no bo z tak wczesną ciążą to nie wiem czy by mnie w ogołe przyjął.

I to jest nsz chory kraj jeżeli chodzi o opiekę .... Człowiek chory i zamiast mieć termin na cito to wpiszą go na luty [emoji58] banda debili i odlotów. Ja jak zapisuje kogos z rodziny do specjalisty to niestety zawsze się to kończy kłótnią z rejestratorką bo u nas takie wredne baby pracują, że nie da sie inaczej. A Twój tata ogólnie się jakoś źle czuje? Czy w porządku z nim jest tak na codzień?
Kurcze a moj mąż jak mial tą operację na żylaki to dostal skierowanie od swojego urologa i 3 tygodnie pozniej byla operacja. Nie czekal dlugo. I az oczy bola jak sie czyta ze ludzie którzy naprawde potrzebuja pomocy na juz musza tak dlugo czekac[emoji45]

3t3d. To jest wynik progesteronu z soboty, dziś nie pobierałam krwi. Cały czas sie zastanawiam czy robić ten przyrost czy jednak nie bo to dodatkowy stres... Ja mam nadzieję, że jednak wystawi, u ginekogloga nie byłam jeszcze no bo z tak wczesną ciążą to nie wiem czy by mnie w ogołe przyjął.
Jakie masz normy z labo? Ja miałam od 2,8 jeśli beta ładnie przyrasta nie stresuj się niepotrzebnie a o receptę zapytaj jeśli to cie uspokoi

reklama
Bardziej bys sie stresowala gdybys przyrostu nie zrobila...bo bys sie wtedy zastanawiala czy jest wszystko ok. Wiec lepiej zrobić[emoji106]

Do góry