reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Kochanie[emoji45] bardzo mi przykro[emoji25]
Ale moze warto popytac lekarzy czy te guzy można usunąć? I moze po tym założyć ten rozrusznik?
Narazie kazali czekać na te badania ze szpitala. A tata mam termin do urologa na badanie kwalifikujące go do usunięcia tych guzów w lutym 2019 !! Przez tyle czasu może wydarzyć się wszystko [emoji22]

reklama
Narazie kazali czekać na te badania ze szpitala. A tata mam termin do urologa na badanie kwalifikujące go do usunięcia tych guzów w lutym 2019 !! Przez tyle czasu może wydarzyć się wszystko [emoji22]
Na razie czekaj na wyniki badań. Wtedy lekarze powinii powiedziec w jakim stanie jest Twoj tata.

I to jest nsz chory kraj jeżeli chodzi o opiekę .... Człowiek chory i zamiast mieć termin na cito to wpiszą go na luty [emoji58] banda debili i odlotów. Ja jak zapisuje kogos z rodziny do specjalisty to niestety zawsze się to kończy kłótnią z rejestratorką bo u nas takie wredne baby pracują, że nie da sie inaczej. A Twój tata ogólnie się jakoś źle czuje? Czy w porządku z nim jest tak na codzień?

Dziewczyny progesteron 14 to chyba mało?
Ja bym zapytała lekarza cxy przepisze bo jednak lepiej w razie w brac ten progesteron [emoji4]
Dziewczyny u mojego taty zabieg odwołany i powiedzieli, że nie założą mu w ogóle tego rozrusznika. Powodem są guzy na prostacie [emoji22][emoji24][emoji24] więc pewnie jest tak do dupy , że im się nie opłaca
Mają mu jeszcze dzisiaj jakieś badania robić i jutro wraca do domu
Ojeju kochana [emoji53] dużo sily dla taty i zdrowia [emoji8][emoji8]
A te guzy mial juz wcześniej wykryte ?

Musisz zapytać może wystawi chociaż wątpię żeby decydował za ginekologa który u ciebie tydzień ciąży? I jak beta przyrasta na wynikach z labo masz normy progesteronu?
3t3d. To jest wynik progesteronu z soboty, dziś nie pobierałam krwi. Cały czas sie zastanawiam czy robić ten przyrost czy jednak nie bo to dodatkowy stres... Ja mam nadzieję, że jednak wystawi, u ginekogloga nie byłam jeszcze no bo z tak wczesną ciążą to nie wiem czy by mnie w ogołe przyjął.

I to jest nsz chory kraj jeżeli chodzi o opiekę .... Człowiek chory i zamiast mieć termin na cito to wpiszą go na luty [emoji58] banda debili i odlotów. Ja jak zapisuje kogos z rodziny do specjalisty to niestety zawsze się to kończy kłótnią z rejestratorką bo u nas takie wredne baby pracują, że nie da sie inaczej. A Twój tata ogólnie się jakoś źle czuje? Czy w porządku z nim jest tak na codzień?
Kurcze a moj mąż jak mial tą operację na żylaki to dostal skierowanie od swojego urologa i 3 tygodnie pozniej byla operacja. Nie czekal dlugo. I az oczy bola jak sie czyta ze ludzie którzy naprawde potrzebuja pomocy na juz musza tak dlugo czekac[emoji45]

3t3d. To jest wynik progesteronu z soboty, dziś nie pobierałam krwi. Cały czas sie zastanawiam czy robić ten przyrost czy jednak nie bo to dodatkowy stres... Ja mam nadzieję, że jednak wystawi, u ginekogloga nie byłam jeszcze no bo z tak wczesną ciążą to nie wiem czy by mnie w ogołe przyjął.
Jakie masz normy z labo? Ja miałam od 2,8 jeśli beta ładnie przyrasta nie stresuj się niepotrzebnie a o receptę zapytaj jeśli to cie uspokoi

reklama
Bardziej bys sie stresowala gdybys przyrostu nie zrobila...bo bys sie wtedy zastanawiala czy jest wszystko ok. Wiec lepiej zrobić[emoji106]

Do góry