Fizzymensa
Fanka BB :)
Hejka, dzisiaj rozmawiałam z teściową i zaleciła że jak chcę albo jutro albo czekać do poniedziałku na betę. Jak zdążę to jutro idę, chcę mieć to z głowy już
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idź, idź jutro bo mnie zżera ciekawość czy, aby to nie fasolkaHejka, dzisiaj rozmawiałam z teściową i zaleciła że jak chcę albo jutro albo czekać do poniedziałku na betę. Jak zdążę to jutro idę, chcę mieć to z głowy już
Ważne, że się stara i jeszcze chce masować [emoji1][emoji12]No trochę mało delikatny
Trzymam kciuki, może wtedy jeszcze było za wcześnie [emoji6] Głowa do góry!Hejka, dzisiaj rozmawiałam z teściową i zaleciła że jak chcę albo jutro albo czekać do poniedziałku na betę. Jak zdążę to jutro idę, chcę mieć to z głowy już
Idź, idź jutro bo mnie zżera ciekawość czy, aby to nie fasolka
Powiedziałaś jej, że to może być ciąża, że się staraliście?
hahahaHehe, nie mówiłam, ale myślę, że ona się domyśla, bo mąż robi aluzje co do tego
dzisiaj jak gadałam przez telefon z nią to miałam ją na głośniku i wtedy męzu wparował i mówi "no bo R. wczoraj ogórki kiszone jadła a później zagryzała czekoladą" myślałam że padnę!
Hehe, ja pamiętam jak moja bratowa była na początku ciąży jakoś , akurat mój brat się rozchorował ,i miał mdłości ,no i wymiotował.. Śmialiśmy się, że żona w ciąży, a mąż objawy ma [emoji23]Znowu po pracy potrzebna była drzemka mojemu też się udziela bo jeszcze chrapie tylko żeby brzuch mu też nie rósł
Hehe, ja pamiętam jak moja bratowa była na początku ciąży jakoś , akurat mój brat się rozchorował ,i miał mdłości ,no i wymiotował.. Śmialiśmy się, że żona w ciąży, a mąż objawy ma [emoji23]
Ale dobrze odpoczywaj ile się da[emoji4] Bo potem może nie być tak fajnie przy maluszku [emoji6]
To tak bylo u nas [emoji23] jakos zaraz po tescie mojego wziela jelitowka, taki slaby byl, ciagle by spal, rzygal a jak mu przeszło to smaki na rozne rzeczy np ogorki z miodem (fuuj..)[emoji23]Hehe, ja pamiętam jak moja bratowa była na początku ciąży jakoś , akurat mój brat się rozchorował ,i miał mdłości ,no i wymiotował.. Śmialiśmy się, że żona w ciąży, a mąż objawy ma [emoji23]
Ale dobrze odpoczywaj ile się da[emoji4] Bo potem może nie być tak fajnie przy maluszku [emoji6]
Haha , mój chyba też by nie był zadowolony , chociaż mało pije, nadrabia z moim bratem , bo zawsze jest ze szwagrem się nie napijesz [emoji23] [emoji12]Ja do mojego męża mówię, że jak będę w ciąży to mógłby ze mną nie pić alkoholu ale nie był zachwycony tą propozycją hehe