reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
U nas noc jedna z najgorszych, Iga chora, kapie z nosa... W nocy miała gorączkę... ajjjj [emoji852]
Współczuję [emoji17]zdrowka dla malutkiej [emoji8]
Jutro 24 godz w pracy nie wiem jak to przeżyję :errr:
Służba? [emoji6]

Laski przezylam dzis chwile grozy...[emoji27] schodzilam z mlodym ze schodów, on juz sam zawsze chodzi a dzis jakos zle noge postawił i polecial do przodu.. nic mu sie nie stalo na szczęście, nie uderzyl sie w glowe ani nic tylko troche w rękę bo zamortyzowala upadek ale ma tylko zadrapanie na palcu...masakra jak sie wystraszylam...[emoji27][emoji24] a ten wstał jakby nigdy nic i mowi "nic mi sie nie stalo mamusiu, nie przesadzaj"..

Służbę mam więc posiedzę w pracy ale za to w piątek o 10 zacznę już weekend ;)a test zrobię w sobotę w środę mam lekarza zobaczymy co tam powie chociaż to za wcześnie pewnie żeby coś zobaczyć ale wizyta kontrolna cytologi umówiona już wcześniej więc przy okazji :)

Współczuję [emoji17]zdrowka dla malutkiej [emoji8] Służba? [emoji6]

Laski przezylam dzis chwile grozy...[emoji27] schodzilam z mlodym ze schodów, on juz sam zawsze chodzi a dzis jakos zle noge postawił i polecial do przodu.. nic mu sie nie stalo na szczęście, nie uderzyl sie w glowe ani nic tylko troche w rękę bo zamortyzowala upadek ale ma tylko zadrapanie na palcu...masakra jak sie wystraszylam...[emoji27][emoji24] a ten wstał jakby nigdy nic i mowi "nic mi sie nie stalo mamusiu, nie przesadzaj"..
Tak masz faceta żołnierza to wiesz hehe dobrze ze nic mu się nie stało i że ty gdzieś nie poleciałas też :baffled:

U nas noc jedna z najgorszych, Iga chora, kapie z nosa... W nocy miała gorączkę... ajjjj [emoji852]
Zdrówka dla córci [emoji8]
Współczuję [emoji17]zdrowka dla malutkiej [emoji8] Służba? [emoji6]

Tyle dobrze, ale strachu więcej niż to warte [emoji54] Najważniejsze , że synek cały i , że Ty sama tam gdzieś nie fikłaś !

reklama
Dziewczyny no idzie oszaleć w tej robocie, siedzę sama ze sobą,a do 20 jeszcze tyle czasu !
Jeszcze coś sobie w kark zrobiłam i wyglądam jak robot lub debil z przekrzywioną szyją na prawo , ale inaczej mam taki ból, że łzy mi lecą. Na wieczór się nasmaruje bo inaczej nie dam rady :( tak to jest jak człowiek wiecznie szybko szybko

Do góry