reklama
Bunia1992
Fanka BB :)
O to ja też mam problem z karkiem do tego boli mnie połowa pleców nie wiem czy mnie przewiało bo w oknie mamy wywietrznik czy źle spałamDziewczyny no idzie oszaleć w tej robocie, siedzę sama ze sobą,a do 20 jeszcze tyle czasu !
Jeszcze coś sobie w kark zrobiłam i wyglądam jak robot lub debil z przekrzywioną szyją na prawo , ale inaczej mam taki ból, że łzy mi lecą. Na wieczór się nasmaruje bo inaczej nie dam rady tak to jest jak człowiek wiecznie szybko szybko
Kochane to prosić swoich mężczyzn o masaż bolących części ciałkaO to ja też mam problem z karkiem do tego boli mnie połowa pleców nie wiem czy mnie przewiało bo w oknie mamy wywietrznik czy źle spałam
Bunia1992
Ja się tam dotknąć nie mogę [emoji14]Kochane to prosić swoich mężczyzn o masaż bolących części ciałka
buterrfly
Za bardzo boli na takie masażyki [emoji23]
A mojego i tak nie ma [emoji12] Trzeba samemu sobie radzić..
Mnie chyba dzisiaj też obwiało , bo niestety muszę w pracy na dwór czasem wyjść, a tu u Nas teraz ten cholerny silny wiatr i mam
Mnie chyba dzisiaj też obwiało , bo niestety muszę w pracy na dwór czasem wyjść, a tu u Nas teraz ten cholerny silny wiatr i mam
Blondi1437
Pewnie Cię zawiało i dlatego ból karku ja tez nie raz tak mialam na to tylko ketanol pomaga i nasmarowac jakaś mascia...teraz te pogody takie i ten wiatr...Dziewczyny no idzie oszaleć w tej robocie, siedzę sama ze sobą,a do 20 jeszcze tyle czasu !
Jeszcze coś sobie w kark zrobiłam i wyglądam jak robot lub debil z przekrzywioną szyją na prawo , ale inaczej mam taki ból, że łzy mi lecą. Na wieczór się nasmaruje bo inaczej nie dam rady tak to jest jak człowiek wiecznie szybko szybko
buterrfly
To tylko jakieś 3,5 h i będę w domu to się wygrzeje i nasmarujePewnie Cię zawiało i dlatego ból karku ja tez nie raz tak mialam na to tylko ketanol pomaga i nasmarowac jakaś mascia...teraz te pogody takie i ten wiatr...
Ja i tak jeszcze z katarem łaże i gorączką .. Więc super combo !!
U mnie też strasznie wiejeZa bardzo boli na takie masażyki [emoji23]
Mnie jakby mój wymasował to pewnie by mnie bolało jak was teraz
buterrfly
Haha [emoji23] Mówisz taki z niego masażysta [emoji6]U mnie też strasznie wieje
Mnie jakby mój wymasował to pewnie by mnie bolało jak was teraz
reklama
No trochę mało delikatnyHaha [emoji23] Mówisz taki z niego masażysta [emoji6]