reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dziewczyny no idzie oszaleć w tej robocie, siedzę sama ze sobą,a do 20 jeszcze tyle czasu !
Jeszcze coś sobie w kark zrobiłam i wyglądam jak robot lub debil z przekrzywioną szyją na prawo , ale inaczej mam taki ból, że łzy mi lecą. Na wieczór się nasmaruje bo inaczej nie dam rady :( tak to jest jak człowiek wiecznie szybko szybko
O to ja też mam problem z karkiem do tego boli mnie połowa pleców nie wiem czy mnie przewiało bo w oknie mamy wywietrznik czy źle spałam

Za bardzo boli na takie masażyki [emoji23]
A mojego i tak nie ma [emoji12] Trzeba samemu sobie radzić..
Mnie chyba dzisiaj też obwiało , bo niestety muszę w pracy na dwór czasem wyjść, a tu u Nas teraz ten cholerny silny wiatr i mam

Dziewczyny no idzie oszaleć w tej robocie, siedzę sama ze sobą,a do 20 jeszcze tyle czasu !
Jeszcze coś sobie w kark zrobiłam i wyglądam jak robot lub debil z przekrzywioną szyją na prawo , ale inaczej mam taki ból, że łzy mi lecą. Na wieczór się nasmaruje bo inaczej nie dam rady :( tak to jest jak człowiek wiecznie szybko szybko
Pewnie Cię zawiało i dlatego ból karku ja tez nie raz tak mialam na to tylko ketanol pomaga i nasmarowac jakaś mascia...teraz te pogody takie i ten wiatr...

Za bardzo boli na takie masażyki [emoji23]
A mojego i tak nie ma [emoji12] Trzeba samemu sobie radzić..
Mnie chyba dzisiaj też obwiało , bo niestety muszę w pracy na dwór czasem wyjść, a tu u Nas teraz ten cholerny silny wiatr i mam
U mnie też strasznie wieje :(

Mnie jakby mój wymasował to pewnie by mnie bolało jak was teraz :D

reklama
Do góry