reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

A Martynki222 jak nie było tak nie ma, hmmmm.........

Dziewczynki czy któraś z was została jeszcze na jutrzejsze testowanko? Proszę odzwijcie się;-)

reklama
No wlasnie zamiast nam tu zdawac relacje to zniknly ,a my takie ciekawe :-D
Marynko napisz jak tescik??Sisi jak egzamin??

Ostatnia edycja:
witam kobietki...
W czwartek i w piatek robilam test i oby dwa mam negatywne ale wczoraj powinnam dostac okres a go nie widac brzuch mnie boli jak na @ piersi jakies pelne ale nie bola i tempka 37,6 u dolu sama nie wiem co mam myslec ... jak do poniedzialku nie dostane to powturze test a jak tam z waszymi testowaniami ?
Martynko222 - jak testowanko?

czesc dziewczynki!
dawno mnie nie bylo ale to przez to ze postanowilam troche wyluzowac z tym wszystkim... ale dzis jest sobota... szykuje sie spotkanie przy piwku no i postanowilam zrobic test ... najpierw owulacyjny i wyszly II super mocne kreski :baffled: to zrobilam test ciazowy... i niby tez dwie ale tej drugiej tylko cien taki baaaardzo slabiutki.... no i mam problem teraz...czy to fasolka????
na moich testach owu pisalo ze jak kobieta jest w ciazy to tez zawsze sa II... no ale z kolei ta na ciazowym prawie niewidoczna... okresu nie ma, brzuch nie boli.... :szok::szok::szok: wiecie co to wszystko znaczy???

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki!
dawno mnie nie bylo ale to przez to ze postanowilam troche wyluzowac z tym wszystkim... ale dzis jest sobota... szykuje sie spotkanie przy piwku no i postanowilam zrobic test ... najpierw owulacyjny i wyszly II super mocne kreski :baffled: to zrobilam test ciazowy... i niby tez dwie ale tej drugiej tylko cien taki baaaardzo slabiutki.... no i mam problem teraz... czy to fasolka??????[/COLOR]
na moich testach owu pisalo ze jak kobieta jest w ciazy to tez zawsze sa II... no ale z kolei ta na ciazowym prawie niewidoczna... okresu nie ma, brzuch nie boli.... :szok::szok::szok: wiecie co to wszystko znaczy???

Stękniłyśmy sie juz za toba, ale widzę, że "wyluzowanie się" przyniosło owocne efekty:-):-):-), Imagination tez miała drugą lekko rózową ( przynajmniej tak to wygląda na moim komputerku) kreseczkę i co?, i maleństwo juz coraz większe.
To piwko proponuję zamienić na soczek i zrobić jeszcze jeden teścik na potwierdzenie no i betkę.
Ale na moje oko Agusiu mozesz się juz cieszyć, daj znać jak coś bedziesz wiedzieć więcej:tak::tak::tak:
A w którym dniu cyklu jesteś kiedy spodziewana @ ?

Ostatnia edycja:
Stękniłyśmy sie juz za toba, ale widzę, że "wyluzowanie się" przyniosło owocne efekty:-):-):-), Imagination tez miała drugą lekko rózową ( przynajmniej tak to wygląda na moim komputerku) kreseczkę i co?, i maleństwo juz coraz większe.
To piwko proponuję zamienić na soczek i zrobić jeszcze jeden teścik na potwierdzenie no i betkę.
Ale na moje oko Agusiu mozesz się juz cieszyć, daj znać jak coś bedziesz wiedzieć więcej:tak::tak::tak:
A w którym dniu cyklu jesteś kiedy spodziewana @ ?

Pysiu ja tez sie za wami stesknilam... BARDZO.
Spodziewana @ mam jutro wiec jutro razem z toba zatestuje jeszcze raz... Kurcze... nie wiem ale ta kreska na serio tam jest ... slabiutka jasniutka ale ja widac... :baffled:
No i ten test na owu... sa barrrrdzo widoczne obie krechy :baffled: chyba ze mam druga owu w tym cyklu... ale teraz?? Slyszalyscie cos o tych testach owu w ciazy??
A piwka na pewno nie bedzie... :)

Pysiu ja tez sie za wami stesknilam... BARDZO.
Spodziewana @ mam jutro wiec jutro razem z toba zatestuje jeszcze raz... Kurcze... nie wiem ale ta kreska na serio tam jest ... slabiutka jasniutka ale ja widac... :baffled:
No i ten test na owu... sa barrrrdzo widoczne obie krechy :baffled: chyba ze mam druga owu w tym cyklu... ale teraz?? Slyszalyscie cos o tych testach owu w ciazy??
A piwka na pewno nie bedzie... :)

Tak testuj jutro i odrazu napisz co wyszło, żebyś nas nie trzymała w niepewności , ale to musi byc maleństwo.
I mi bedzie razniej testowac, bo strasznie sie boje, ciagle o tym myslę, a oprócz testów to czujesz jakąś zmianę np wiecej śluzu, jakieś zawroty czy zupełnie nic?

Tak testuj jutro i odrazu napisz co wyszło, żebyś nas nie trzymała w niepewności , ale to musi byc maleństwo.
I mi bedzie razniej testowac, bo strasznie sie boje, ciagle o tym myslę, a oprócz testów to czujesz jakąś zmianę np wiecej śluzu, jakieś zawroty czy zupełnie nic?

chyba nie za wiele... sluzik jest i owszem, ale nie zeby jakos super duzo... zawrotow nie ma, jem normalnie, piersi nie bola ani nie urosly :-( a moglyby troche :-)
zadnych objawow nie ma w zasadzie... tylko maz nie moze ze mna wytrzymac juz 2 tygodnie... :-) ale czy to objaw...?:-)
jejku juz sie nie moge doczekac jutra.
a ty Pysiu masz objawy jakies??

reklama
U mnie objawy ale raczej na @, zestaw comiesięczny gwarantowany, dziś powinnam dostać a tu jeszcze pół dnia i cała noc przedemną, a z resztą nie wiem czy sie nie spóźni bo ostatnio miałam trochę ( dużo) stresów.
Ale ciagle mam nadzieję, choć co chwila latam do ubikacji sprawdzić czy nie przyszła - wariuję poprostu- ale aby dorana i wszystko sie wyjaśni;-)
A ty co czujesz?

Do góry