reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

hej dziewczyny sorry że teraz dopiero pisze musialam jakoś dojść do siebie...
test negatywny... czekam teraz na @ bo zamierzam odpucić... będzie bez wyliczen, testów tylko przyjemność i seks!!! a w styczniu wizyta u specjalisty...
nie dostanę prezentu od mikołaja ... przykro mi bardzo, mój mąż też się bardzo zawiódł...
ale mamy plan może się uda... następnym razem.
pozdrawiam!

reklama
U mnie objawy ale raczej na @, zestaw comiesięczny gwarantowany, dziś powinnam dostać a tu jeszcze pół dnia i cała noc przedemną, a z resztą nie wiem czy sie nie spóźni bo ostatnio miałam trochę ( dużo) stresów.
Ale ciagle mam nadzieję, choć co chwila latam do ubikacji sprawdzić czy nie przyszła - wariuję poprostu- ale aby dorana i wszystko sie wyjaśni;-)
A ty co czujesz?

Ja nic nie czuje. boje sie cieszyc... poczekam do jutra rana :tak: i wtedy zobaczymy... :-) teraz patrze na ten test i zastanawiam sie czy nie mam wady wzroku... jutro sie okaze... kupie dzis jeszcze moze ze dwa testy tak dla pewnosci :-) mojemu m dzis jeszcze nic nie mowie... poczekamy
Pysiu trzymam kcuki mocno za ciebie :-) ale bysmy mialy fajne prezenty na gwiazdke :-)

test negatywny... czekam teraz na @ bo zamierzam odpucić... będzie bez wyliczen, testów tylko przyjemność i seks!!! a w styczniu wizyta u specjalisty...
nie dostanę prezentu od mikołaja ... przykro mi bardzo, mój mąż też się bardzo zawiódł...
pozdrawiam!

Martynko moze lepiej zrób betę - testy czasami się mylą.

Ja nic nie czuje. boje sie cieszyc... poczekam do jutra rana :tak: i wtedy zobaczymy... :-) teraz patrze na ten test i zastanawiam sie czy nie mam wady wzroku... jutro sie okaze... kupie dzis jeszcze moze ze dwa testy tak dla pewnosci :-) mojemu m dzis jeszcze nic nie mowie... poczekamy
Pysiu trzymam kcuki mocno za ciebie :-) ale bysmy mialy fajne prezenty na gwiazdke :-)

Trzymam kciuki za "fajne" prezenty na gwiazdkę:tak::-p:-D

Martynko główka do góry Nowy Rok bedzie twoj, a tak wogóle to dzis sie spodziewałaś @ ? Katarzynka ma rację zrób betke, a najlepiej jak sie nie pojawi @ to zrób tescik i betkę.
Aga a @ spodziewasz sie dzis czy jutro ?

Kucze coraz bardziej boli mnie brzuszysko....:crazy:

Ostatnia edycja:
pozdrawiam!

Główka do góry. W lutym mamy walentynki. Wtedy na pewno od męża dostaniesz śpioszki w serduszka.

aga00782 w takim razie jutro testujemy razem...

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję dziewczynki nie ma załamki mamy więcej czasu na przygotowanie się na dzidziusia!! Wyluzować- to chyba tylko jedyna rada!! Na szczęście mam @ jak w zegarku. Nię bedzie obliczeń sex dla przyjemności dzidzia pojawi się pewnie jak nie będzie ciśnienia... oby ;-)

Do góry