w.kropeczka
Fanka BB :)
w.kropeczka-ty to umiesz podtrzymać na duchu za co wielkie dzieki...
Nie ma za cobędzie dobrze kochana-zobaczysz!!! Mam andzieję, ze niedluuugo będzie Ci się do II na teściku tak buźka śmiała::-)
temperatura cały czas 37 jak narazie. Muszę poczekać do soboty,to już wtedy będzie 2 dni po terminie,muszę wytrzymać... jeszcze tydzień temu miałam dobre przeczucie, a tu ten ból brzucha... a wczoraj to trochę pogmatwałam bo robiłam test owul bo mi został i wyszedł pozyt. ale to tylko moja głupota, bo te testy pokazują co innego... oj tylko sobie pogmatwałam!
No to temperaturka śliczna, oby tak dalej Martynko!!! Wytrzymaj do jutra, nie musisz aż do soboty, bo mi tu calkiem zeswirujesz...jeśli masz regularne cykle i jutro się spodziewasz @ to mozesz jutro już zatestowac jak nie przyjdzie...no albo w piatek z samego rana
A co do tego testu...no to ja wlaśnie pytalam w mailu kilka godzin temu- co masz na myśli-czytałaś...? Testy owulacyjne w ciązy wychodza pozytywne (nie wiem jednak od którego momentu zaciązenia) ale nie wiem czy na 100% mozna sie nimi sugerowac...ja bylabym jednak za zrobieniem testu ciązowego lub betki;-)
Będzie dobrze kochana, nie wolno nam sie poddawac-nigdy!!!Dzieki.
bardzo miło z twojej strony!
Imagination-a jak Ty nasza mamusiu się miewasz? juz humorek lepiej dzisiaj? mam nadzieje, ze sie poprawił...dużo uśmiechu Ci kochanie zycze, dla Ciebie i fasolki...bo ona czuje wszystko!