reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

patti23 gratuluję :-)

small song jak sie chorowało na różyczkę to też trzeba robić te badania ? bo toksoplazmozę robiłam ale różyczki nie ;-)

i mam pytanie organizacyjne : co zrobić żeby w danym temacie po zalogowaniu przejść do tego określonego tematu ale do postów których nie czytałam jeszcze? pisałam w dziale technicznym ale nikt mi nie odpowiedział to zapytam tutaj :)

reklama
Alez ja Ci zazdroszczę, ja bedę testować najwczesniej w niedzielę - ostatnia misiączka 21 września, więc 5 dni później niż Ty...
Czekamy jutro na wynik testowania! Powodzenia :*

A ja miałam okres 22.09 czyli dzien po Tobie :)
Ale, że mam długie nieregularne(40,33,40) cykle dopiero teraz czekam na owulacje i będę testować cos około 01 listopada. Trochę to pesymistyczna data więc wolę dzień, czy 2 dni wcześniej zrobić testowanko :-)

Pozdrawiam!

PS. PATI GRATUALCJE !!!!!!

To pomóżcie mi jeszcze w tej sprawie technicznej bo się wkurzam jak wchodzę i muszę szukać po temacie strony na której ostatnio bylam i ostatniego posta którego czytałam ;-) na co klikacie jak wchodzicie do Staraczki 2008 ?

czesc dziewczyny.
Wiem, ze bylam tutaj krotko i malo sie udzielalam.
Chcialabym przeslac Wam tysiace fluidkow.
Dzisiaj (a dokladnie pare minut temu ) zobaczylam II kreski.
Tysiace. milony fluidkow.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
GRATULACJE GRATULACJE i jeszcze raz GRATULACJE . :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Czyli grono poczętych fasolek nam sie powiekszyło ku radości wszystkich:-):-):-):-):-):-).

Ja już czuje Twoje fluidki u siebie;-).

Super wiadomosć oby takich wiecej na naszym forum.:happy::happy::happy:

Dziewczyny, ile wy się starałyście o dzidziusie?
Mi udało się w 8 cyklu starań ale na krótko bo poroniłam w 8 tygodniu, teraz mam przerwę i zobaczymy ile mi zajmą nowe staranka.

ja już sama nie wiem co sie dzieje :-( nie plamie juz na brazowo tylko mam mega mocne grudkowate uplawu zoltawo-zielono-biale:( okres powinien byc wczoraj ehh prosze napiszcie czy to moze byc 1 objaw upragnionej ciazy przypominam test wyszedl wczoraj negatywny:-(
Poczekaj 3 dni jak test wyjdzie negatywny to lepiej wybierz się do lekarza bo to może być tak jak ktoś już pisał stan zapalny.

lilu19- kochanie odzywam sie co jakis czas:) :-D , i stale was poczytuje...:-D
u mnie nic nowego.. mdlosci przeszly z bardzo silnych w dosyc lekkie i nie calo-dniowe.. powoli zaczynam sie nie miescic w moje ubrania,, glownie chodzi o spodnie a i w bluzkach widac juz cos tam malego.. a narazie zalezy mi zeby ukryc wiec ukrywam jak moge.. jeszcze tydzien i usg na ktore nie moge sie doczekac..
To super, że u Was wszystko ok. Czekamy za zdjęcia z usg :-)
A co u nas...jestesmy na świezo po chrzcinach:) było fakjnie Radus byl w kościele bardzo grzeczny, wogle nie płakał, patrzał sie na ksiedza co ten robi i uśmiechał do mnie jk mu śpiewałam pieśni....uf:) wrzuce fotke jak dostane wszystkie,pozdrawiam serdecznie
Super :-D

a my się nie staramy :( ale... po cichu liczę na jakąś wpadkę :) trzymajcie za nią zatem kciuki :tak:pliss:happy:
Trzymam kciuki ;-);-);-)

owszem przyjął mnie lekarz i do piatku mam leżeć i się wygrzewać..
Nie trać nadziei a teraz odpocznij sobie trochę :tak:

Ja dzis ide do lekarza, tzrymajcie kciuki! Dam zanć jak bedzie wiadomo co i jak ale nie wiem czy dzis bo znajac tlumy jakie wala do tego profesora moge wrocic pozno....:baffled:
Już myślałam, że idziesz do tej baby:dry: ale dobrze, że do tego profesora. Napisz jak będziesz po :tak:

Dziś jest 6 dzień od owulacji, spadek temperatury, w sobotę i niedzielę miałam zawroty głowy i ból podrzusza, takie że musiałam się złapać czegoś... piersi zaczęły boleć chyba 4 dnia po owulacji...czy to ciąża? mam nadzieję -> myślę, że to może być implantacja - jestem na duphastonie więc może tym razem się uda....
Trzymam kciuki a kiedy testujesz?

Jak do jutra nie pojawi sie @ ( to coś:baffled:), a mam nadzieje, ze sie nie pojawi:-):tak:, to robie teścik, bo ta niepewność jest rozbrajająca. Oby tylko pojawiły sie II kreseczki:happy::happy::happy:
Kciuki mocno zaciśnięte ;-);-) Daj znać jak będziesz znała wynik :tak:

Dziewczynki trzymajcie za mnie kciuki, bardzo tego potrzebuję, a bedzie mi napewno lżej jak bede wiedziała, że myslami jesteście za mną.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzisiaj (a dokladnie pare minut temu ) zobaczylam II kreski.Tysiace. milonyfluidkow.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SUPER ogromne gratulację :-D:-D:-D:-D
Ja choć nie mogę złapałam trochę fluidków tak na zapas ;-);-);-)

reklama
To pomóżcie mi jeszcze w tej sprawie technicznej bo się wkurzam jak wchodzę i muszę szukać po temacie strony na której ostatnio bylam i ostatniego posta którego czytałam ;-) na co klikacie jak wchodzicie do Staraczki 2008 ?
Ja sobie dodałam ten link do zakładek (tą ostatnią stronę a jak coś ktoś dopisuje to znowu zmieniam i dodaje do zakładek)

Do góry