owszem przyjął mnie lekarz i do piatku mam leżeć i się wygrzewać...i podobno jak powiedziała doktorka nie nastawiac sie juz na maluszka, bo z takim stanem zapalnym korzonków i bólem nic dobrego wyjsć nie moze...a juz napewno nie fasolka...ale leków i tak nie chciałam nie wiem ale może to głupie mieć złudzenia...ale wolę w razie czego ja dłużej cierpieć niż maluszka truć....:-(
reklama
Melduję się z rana
Robiłam test pół godziny temu i... dwie krechy.
Jeszcze w to nie wierze, ale pewnie uwierze jak się zaczną dolegliwości;-). Od 7 nie spałam i zastanawiałam się czy robic teścik czy nie tym bardziej, że odczuwam cały czas lekkie bóle jak na @ (mam nadzieje, że nie zrobi mnie w konia i jednak nie przyjdzie). Jestem jeszcze w szoku:-).
Przesyłam dla Was fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Madzia1980 mam nadzieję, że niedługo bedę się cieszyc tak jak i Ty .
Dziewczynki napisze czy miała ktoraś z Was jako objaw tylko bóle brzuszka ( u mnie od 4 dni) i cycuszki pobolewją i ile dni po owu sie zaczęły (tak około).
Wiem, że kazda ma inne objawy ale...
Może ja tez juz jestem w ciąży, ale boje sie tak myśleć żeby nie zapeszyć.
Fluidki od Madzi1980 chłonę jak bąbka wodę i mam nadzieję, ze się zaraże...
*Alicjo* dziekuję za pamięć ;-)
katarzynak83
Majowe mamy'09
Oj Kochana, tzrymam kciuki abyś jak najszybciej spełniła się w roli mamy...A ja dziś byłam na urodzinach znajomych córki i tam kolega się spyatł kiedy przyjdziemy ze swoim bobasem (on nie wie, że byłam w ciąży) i gospodarze go zagadali a mi chwilkę było przykro ale przeszło. Jejku tak bardzo chcę mieć maleństwo....
No to dbaj o siebie Kochana! Szybkiego porotu do zdrowia!owszem przyjął mnie lekarz i do piatku mam leżeć i się wygrzewać...i podobno jak powiedziała doktorka nie nastawiac sie juz na maluszka, bo z takim stanem zapalnym korzonków i bólem nic dobrego wyjsć nie moze...a juz napewno nie fasolka...ale leków i tak nie chciałam nie wiem ale może to głupie mieć złudzenia...ale wolę w razie czego ja dłużej cierpieć niż maluszka truć....:-(
Ja dzis ide do lekarza, tzrymajcie kciuki! Dam zanć jak bedzie wiadomo co i jak ale nie wiem czy dzis bo znajac tlumy jakie wala do tego profesora moge wrocic pozno....
Na razie spadam bo w pracy cos krzywo sie patrza na moje buszowanie w necie Milego dnia wszytskim!
Madzio1980
Czerwcowa Mama '09
Właśnie weszłam sprawdzić jakie masz wieści dla nas! Super! Bardzo serdecznie gratuluję! Fluidki wyłapuję jako pierwsza, więc i może mnie październik szczęście przyniesie!
Przyłączam sie do gratulacji Kochana:-):-):-):-), bardzo bardzo bardzo mocno i serdecznie GRATULUJĘ.
Pewnie szalejesz z radosci - i tak ma być!!!!!
Pozdrawiam serdecznie i ciesz sie swoim szczęściem a my razem z Tobą :-):-):-):-):-):-)
Dziękujemy za fluidki, potrzebujemy i ch ( przynajmniej ja ) jak roślina słońca.
wielgasnie gratulacje :-)
Witam w słoneczną niedzielę !!!!!
SUPER!!!!!! GRATULUJĘ BARDZO SERDECZNIE !!!!!
No i miesiąc na przywitanie dzidziusia też super.....taki cieplutki można na spacerek z wózeczkiem hihi ;-);-)
Dzień dobry!!!
Madzio GRATULACJE!!! Fluidki wyłapałam, na następny cykl się przydadzą...
Gtarulacje
mam nadzieje ze skapnie troszke fluidków także dla mnie
Witajcie dziewczyny!
KOchana, bardzo serdecznie gratuluje!!! Życze Ci dużo spokoju i radości No i zdrowego dzieciatka!
Madgirl i Madzio serdeczne GRATULACJE, łapię od Was fluidki
Cudowne wiadomości :-) GRATULUJĘ
MADZIO 1980 sredeczne gatulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
super wiadomośći ogromniaste gratulacje
wielkie gratulacje, oraz szczęśliwych miesięcy z maleństwem pod serduszkiem......... :-):-)
Madzio1980
gartuluję!!!!!
Witajcie Dziewczynki!. Kochane jesteście. Narazie NIE dziękuję za gratulację:-). Za dwa tygodnie mam wizyte u gina więc dopiero wtedy będę się cieszyć na całego. Narazie bolą mnie cycuchy i trochę mdli, ale szczególnie wieczorem. Chociaż dzisiaj w pracy też mnie przymuliło na chwilę bo w naszej firmie jest dużo różnych, ciekawych zapachów;-).
Lilu co u brata?
Katarzynkak daj znać jak wrócisz z usg
Pixella ściskam mocno Kochana, oby boleści poszły już w cholerę!
Witam nowe staraczki i za Wszystkie Dziewczynki trzymam cały czas kciukaski
Ostatnia edycja:
small song
Zaciekawiona BB
Pysia510
Hmmm to co Ci powiem pewnie Cię nie ucieszy
Ja mam objawy ciąży co miesiąc...
Dziś jest 6 dzień od owulacji, spadek temperatury, w sobotę i niedzielę miałam zawroty głowy i ból podrzusza, takie że musiałam się złapać czegoś... piersi zaczęły boleć chyba 4 dnia po owulacji...czy to ciąża? mam nadzieję -> myślę, że to może być implantacja - jestem na duphastonie więc może tym razem się uda....
TRyzmam kciuki, żeby Twoje bóle były jak najbardzije ciążowe!!!
Dziś jest 6 dzień od owulacji, spadek temperatury, w sobotę i niedzielę miałam zawroty głowy i ból podrzusza, takie że musiałam się złapać czegoś... piersi zaczęły boleć chyba 4 dnia po owulacji...czy to ciąża? mam nadzieję -> myślę, że to może być implantacja - jestem na duphastonie więc może tym razem się uda....
tikanis
CieRpliWa
justynka84 napewno kochana ujrzysz, zycze ci tego z calego serca, a kiedy testujesz??
imagination- hehe no to fajnie ze mamy podobne objawy jesli chodzi o odbijanie mi sie tez odbija nawet jak nie zjem,,, a co do spodni to ja ide na zakupki ciazowe jutro lub w srode.. ale tylko jakies spodenki i moze jakas fajna bluzeczke oczywiscie ciazowa ale z mysla ze w przyszlosci tez moglabym w niej chodzic a ty kiedy na kolejne usg sie wybierasz???
imagination- hehe no to fajnie ze mamy podobne objawy jesli chodzi o odbijanie mi sie tez odbija nawet jak nie zjem,,, a co do spodni to ja ide na zakupki ciazowe jutro lub w srode.. ale tylko jakies spodenki i moze jakas fajna bluzeczke oczywiscie ciazowa ale z mysla ze w przyszlosci tez moglabym w niej chodzic a ty kiedy na kolejne usg sie wybierasz???
Pysia510
Jak do jutra nie pojawi sie @ ( to coś), a mam nadzieje, ze sie nie pojawi:-), to robie teścik, bo ta niepewność jest rozbrajająca. Oby tylko pojawiły sie II kreseczki
Madzio1980
Czerwcowa Mama '09
Jak do jutra nie pojawi sie @ ( to coś), a mam nadzieje, ze sie nie pojawi:-), to robie teścik, bo ta niepewność jest rozbrajająca. Oby tylko pojawiły sie II kreseczki
Trzymam kciuki, żeby się nie pojawiła. Super będzie razem dołączyć do czerwcóweczek. A kiedy dokładnie była ostatnia @?
Lilu19
Fanka BB :)
lilu19- kochanie odzywam sie co jakis czas , i stale was poczytuje...
u mnie nic nowego.. mdlosci przeszly z bardzo silnych w dosyc lekkie i nie calo-dniowe.. powoli zaczynam sie nie miescic w moje ubrania,, glownie chodzi o spodnie a i w bluzkach widac juz cos tam malego.. a narazie zalezy mi zeby ukryc wiec ukrywam jak moge.. jeszcze tydzien i usg na ktore nie moge sie doczekac..
z moich objawow ciazawych to wogole nie mam apetytu,, koszmar, na nic smaka nie mam,, mdlosci ( z ktorych sie ciesze, bo to znak ze wszystko ok), bialy sluz.. plus bolace cycuchy... i sennosc i zmeczenie.. z tym najgorzej...do pracy jeszcze chce pochodzic do konca grudnia.. i od stycznia na l-4 .. to bedzie poczatek 5 mc... ehh juz bym chciala zeby byl grudzien, sylwester zostajemy w domu przez wzglad na maluszka.. zaprosilismy znajomych, zrobimy jedzonko, filmy i bedzie fajnie
:-):-):-)
Dostal dostal, tylko niech teraz dobrze to wykorzystaLilu trzymam kciuki za Twojego brata, dostał nowe życie!!!
Lilu19 jak dobrze ze z bratem juz lepiej jak przeczytalam o tym wypadku to myslalam ze zlece z krzesla! Dzieki Bogu dobrze sie to wszystko dla niego skonczy! ;-)a w sobote nestety mialam widok potraconego czlowieka przez samochod ale on tyle szczescia nie mial ..... tez przebiegal przez trase szybkiego ruchu!
Moja kolezanka 4 lata temu zastala potracona przez samochod na tej samej autostradzie co moj brat teraz ale niestety ona nie przezyla potracenia, zmarla na miejscu wypadku w wieku 17 lat :---(
A moj bracholek zostal potracony przez autobus i cud ze przezyl
dziekuje w imieniu brata :-)Lilu, dla brata duuuuuuuuuuuuuużo zdrówka .....
Lilu, cieszę się, że z bratem już nieco lepiej... Trzeba wierzyć, ze będzie coraz lepiej i lepiej, a jak wiesz, WIARA CZYNI CUDA!!! Buziaczki:-)
Lilu co u brata?
Brat dzisiaj zostal przeniesiony z intensywnej terapi na normalny oddziel Zagipsowali go od pasa w gore, kregoslup jest caly ale poobijany i dmuchaja na zimno bo wiekszy ruch i moze cos peknac.... jedna reke tez usztywnili byla szyta i jest najbardziej potuczona i opuchnieta.....
wstawac mu jeszcze nie mozna ani jesc, daja mu kroplowki. wodniak na mozgu narazie sie nie powieksza ale caluy czas bedzie musial go pilnie kontrolowac bo jest bardzo grozny :-(
braciszek wczoraj juz mamie marudzil ze palic mu sie chce nic go ten wypadek chyba nie nauczyl
reklama
imagination
Mama Tomka - maj 2009 :)
Ja ciuszki typowo ciążowe zakupię nie prędzej niż za miesiąc, czyli po następnej wypłacie:-)imagination- hehe no to fajnie ze mamy podobne objawy jesli chodzi o odbijanie mi sie tez odbija nawet jak nie zjem,,, a co do spodni to ja ide na zakupki ciazowe jutro lub w srode.. ale tylko jakies spodenki i moze jakas fajna bluzeczke oczywiscie ciazowa ale z mysla ze w przyszlosci tez moglabym w niej chodzic a ty kiedy na kolejne usg sie wybierasz???
A usg pewnie za jakieś ok.2 tygodnie... W tą środę mam wizytę więc wszystkiego się dowiem...
Już nie mogę doczekać się widoku jak Kruszynka rośnie. Wtedy już pewnie widoczniejsze będzie serducho :-):-):-):-) Coś wspaniałego :-):-):-)
Zbieram się powoli do pracy, bo za godzinkę wyruszam już... Aż boję się jak ja do 22 wytrzymam, skoro godz. 20 a ja już śpię a w tym tyg. będę w domu po 23
Pa Kochane i miłego dnia:-)