reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

patti23 gratuluję :-)

small song jak sie chorowało na różyczkę to też trzeba robić te badania ? bo toksoplazmozę robiłam ale różyczki nie ;-)

i mam pytanie organizacyjne : co zrobić żeby w danym temacie po zalogowaniu przejść do tego określonego tematu ale do postów których nie czytałam jeszcze? pisałam w dziale technicznym ale nikt mi nie odpowiedział to zapytam tutaj :)

reklama
Alez ja Ci zazdroszczę, ja bedę testować najwczesniej w niedzielę - ostatnia misiączka 21 września, więc 5 dni później niż Ty...
Czekamy jutro na wynik testowania! Powodzenia :*

A ja miałam okres 22.09 czyli dzien po Tobie :)
Ale, że mam długie nieregularne(40,33,40) cykle dopiero teraz czekam na owulacje i będę testować cos około 01 listopada. Trochę to pesymistyczna data więc wolę dzień, czy 2 dni wcześniej zrobić testowanko :-)

Pozdrawiam!

PS. PATI GRATUALCJE !!!!!!

To pomóżcie mi jeszcze w tej sprawie technicznej bo się wkurzam jak wchodzę i muszę szukać po temacie strony na której ostatnio bylam i ostatniego posta którego czytałam ;-) na co klikacie jak wchodzicie do Staraczki 2008 ?

czesc dziewczyny.
Wiem, ze bylam tutaj krotko i malo sie udzielalam.
Chcialabym przeslac Wam tysiace fluidkow.
Dzisiaj (a dokladnie pare minut temu ) zobaczylam II kreski.
Tysiace. milony fluidkow.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
GRATULACJE GRATULACJE i jeszcze raz GRATULACJE . :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Czyli grono poczętych fasolek nam sie powiekszyło ku radości wszystkich:-):-):-):-):-):-).

Ja już czuje Twoje fluidki u siebie;-).

Super wiadomosć oby takich wiecej na naszym forum.:happy::happy::happy:

Dziewczyny, ile wy się starałyście o dzidziusie?
Mi udało się w 8 cyklu starań ale na krótko bo poroniłam w 8 tygodniu, teraz mam przerwę i zobaczymy ile mi zajmą nowe staranka.

ja już sama nie wiem co sie dzieje :-( nie plamie juz na brazowo tylko mam mega mocne grudkowate uplawu zoltawo-zielono-biale:( okres powinien byc wczoraj ehh prosze napiszcie czy to moze byc 1 objaw upragnionej ciazy przypominam test wyszedl wczoraj negatywny:-(
Poczekaj 3 dni jak test wyjdzie negatywny to lepiej wybierz się do lekarza bo to może być tak jak ktoś już pisał stan zapalny.

lilu19- kochanie odzywam sie co jakis czas:) :-D , i stale was poczytuje...:-D
u mnie nic nowego.. mdlosci przeszly z bardzo silnych w dosyc lekkie i nie calo-dniowe.. powoli zaczynam sie nie miescic w moje ubrania,, glownie chodzi o spodnie a i w bluzkach widac juz cos tam malego.. a narazie zalezy mi zeby ukryc wiec ukrywam jak moge.. jeszcze tydzien i usg na ktore nie moge sie doczekac..
To super, że u Was wszystko ok. Czekamy za zdjęcia z usg :-)
A co u nas...jestesmy na świezo po chrzcinach:) było fakjnie Radus byl w kościele bardzo grzeczny, wogle nie płakał, patrzał sie na ksiedza co ten robi i uśmiechał do mnie jk mu śpiewałam pieśni....uf:) wrzuce fotke jak dostane wszystkie,pozdrawiam serdecznie
Super :-D

a my się nie staramy :( ale... po cichu liczę na jakąś wpadkę :) trzymajcie za nią zatem kciuki :tak:pliss:happy:
Trzymam kciuki ;-);-);-)

owszem przyjął mnie lekarz i do piatku mam leżeć i się wygrzewać..
Nie trać nadziei a teraz odpocznij sobie trochę :tak:

Ja dzis ide do lekarza, tzrymajcie kciuki! Dam zanć jak bedzie wiadomo co i jak ale nie wiem czy dzis bo znajac tlumy jakie wala do tego profesora moge wrocic pozno....:baffled:
Już myślałam, że idziesz do tej baby:dry: ale dobrze, że do tego profesora. Napisz jak będziesz po :tak:

Dziś jest 6 dzień od owulacji, spadek temperatury, w sobotę i niedzielę miałam zawroty głowy i ból podrzusza, takie że musiałam się złapać czegoś... piersi zaczęły boleć chyba 4 dnia po owulacji...czy to ciąża? mam nadzieję -> myślę, że to może być implantacja - jestem na duphastonie więc może tym razem się uda....
Trzymam kciuki a kiedy testujesz?

Jak do jutra nie pojawi sie @ ( to coś:baffled:), a mam nadzieje, ze sie nie pojawi:-):tak:, to robie teścik, bo ta niepewność jest rozbrajająca. Oby tylko pojawiły sie II kreseczki:happy::happy::happy:
Kciuki mocno zaciśnięte ;-);-) Daj znać jak będziesz znała wynik :tak:

Dziewczynki trzymajcie za mnie kciuki, bardzo tego potrzebuję, a bedzie mi napewno lżej jak bede wiedziała, że myslami jesteście za mną.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzisiaj (a dokladnie pare minut temu ) zobaczylam II kreski.Tysiace. milonyfluidkow.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SUPER ogromne gratulację :-D:-D:-D:-D
Ja choć nie mogę złapałam trochę fluidków tak na zapas ;-);-);-)

reklama
To pomóżcie mi jeszcze w tej sprawie technicznej bo się wkurzam jak wchodzę i muszę szukać po temacie strony na której ostatnio bylam i ostatniego posta którego czytałam ;-) na co klikacie jak wchodzicie do Staraczki 2008 ?
Ja sobie dodałam ten link do zakładek (tą ostatnią stronę a jak coś ktoś dopisuje to znowu zmieniam i dodaje do zakładek)

Do góry