reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Madzia1980 Ostatnia @ była 16 wrzesnia ostatnio mam cylke nieregularne 26 27 dni a wcześniej to wogóle 29 30 w tym mies spodziewałam sie @ 11 w sobotę takze sama nie wiem a do tego w tym miesiacu chorowałam i rozlegulowała mi sie owulacja i wszystkie jej objawy.
Nie wiem co mam mysleć więc muszę zrobic test jutro rano, ale mam taka nadzieję....

reklama
Madzia1980 Ostatnia @ była 16 wrzesnia ostatnio mam cylke nieregularne 26 27 dni a wcześniej to wogóle 29 30 w tym mies spodziewałam sie @ 11 w sobotę takze sama nie wiem a do tego w tym miesiacu chorowałam i rozlegulowała mi sie owulacja i wszystkie jej objawy.
Nie wiem co mam mysleć więc muszę zrobic test jutro rano, ale mam taka nadzieję....

Alez ja Ci zazdroszczę, ja bedę testować najwczesniej w niedzielę - ostatnia misiączka 21 września, więc 5 dni później niż Ty...
Czekamy jutro na wynik testowania! Powodzenia :*

To testuj Kochana jutro rano:tak:. Czekam na wieści i mocno ściskam kciukaski!:-D

Alez ja Ci zazdroszczę, ja bedę testować najwczesniej w niedzielę - ostatnia misiączka 21 września, więc 5 dni później niż Ty...
Czekamy jutro na wynik testowania! Powodzenia :*

No czekam z niecierpliwością na niedzielę:tak:. Będę bardzo szczęśliwa jak będziecie miały pozytywne wyniczki:-D i raźniej mi będzie razem iść z Wami przez te wszystkie miesiące:sorry2::-D:tak:

Small Song, Madzia1980 a mam pytanko - Robiłyście moze jakieś badania przed ciążą( toksoplazmoza rozyczka itp.):rofl2:

Mi Doktórka poleciła zrobienie właśnie toksoplazmozy i różyczki. Więc zrobiła, i jestem spokojna bo wyniki ok.
Nawiasem mówiąc, to ta toksoplazmoza mnie zaskoczyła, bo ja całe życie ze zwierzakami w łóżku śpię ;) A tu okazało się, że ani śladu....
Wart zrobić te badania! Moja Doktórka powiedziała, że dopiro jak zrobię badanie pod kątem różyczki, wtedy dopiero mogę działać ;)
Poczytaj, na pewno znajdziesz dużo informacji na ten teamt.

robiłam na toksoplazmozę, przeciwciała żółtaczki, grupę krwi sobie i mężowi, całą morfologię, a na różyczkę nie robiłam bo przeszłam ją w dzieciństwie więc nie musiałam

Wszystko się zgadza - na żółtaczkę się szczepiłam, wyniki krwi miałam świeże, bo oddawałam regularnie,grupy krwi też nam. Wychodzi na to, że to standard :]

czesc dziewczyny.
Wiem, ze bylam tutaj krotko i malo sie udzielalam.
Chcialabym przeslac Wam tysiace fluidkow.
Dzisiaj (a dokladnie pare minut temu ) zobaczylam II kreski.
Tysiace. milony fluidkow.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
czesc dziewczyny.
Wiem, ze bylam tutaj krotko i malo sie udzielalam.
Chcialabym przeslac Wam tysiace fluidkow.
Dzisiaj (a dokladnie pare minut temu ) zobaczylam II kreski.
Tysiace. milony fluidkow.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Super!!! Gratuluję!!!:-D. Ja wczoraj zobaczyłam dwie krechy:tak:.

Do góry