reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
czesc dziewczyny.
Wiem, ze bylam tutaj krotko i malo sie udzielalam.
Chcialabym przeslac Wam tysiace fluidkow.
Dzisiaj (a dokladnie pare minut temu ) zobaczylam II kreski.
Tysiace. milony fluidkow.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mo0je gratulacje, fluidki juz wylapalam :-)

ehhhhh ciwkawe kiedy ja zobacze piekne dwie kreski na tesciku :zawstydzona/y:

Ciesze się ze nie jestem sama z tymi moimi myślami... mam nadzieję ze niedługo nam się uda. A ty Romka długo już próbujesz? Dziewczyny, ile wy się starałyście o dzidziusie?
Wiesz,co my sie staramy z poltora roku i nic.trzeba zaznaczyc,ze ostatni rok mialam straszny,zmarl mi Tata i mialam troche innych klopotow,napewno to tez mialo wplyw no to ,ze nie moglam zajsc w ciaze...za 2tyg lece do Polski i smigam do gin po kolejna dawke tabletek,zobaczymy co dalej...pozdrawiam!

kinguś,
testuję w niedzielę,bo to będzie 29 dc :]
czy dam radę jeszczę tyle dni? dziwnie się czuję, ale wiem, że duphaston może dawać wszystkie oznaki ciążowe :( męczą mnie zawroty głowy juz 3ci dzień... może to dobra wróżba, co sądzicie?:rofl2:

Wiesz,co my sie staramy z poltora roku i nic.trzeba zaznaczyc,ze ostatni rok mialam straszny,zmarl mi Tata i mialam troche innych klopotow,napewno to tez mialo wplyw no to ,ze nie moglam zajsc w ciaze...za 2tyg lece do Polski i smigam do gin po kolejna dawke tabletek,zobaczymy co dalej...pozdrawiam!

Romka robiłaś jakieś badania moze trzeba sprawdzić jaka jest przyczyna, stresy i przezycia napewno nie wpływaja dobrze ale wiesz 1,5 roku to troszke czasu.
Trzymaj sie dzielnie:tak::happy2:

reklama
robiłam badanie czy na śluz nie wiem jak ono sie nazywa i moj Mezczyzna tez sie przebadal,wszystko jest ok.jak juz pisalam,jestem po kuracji clo i duphastonem,niedlugo zaczne kolejna.wiem,ze to dlugo...:-(

Do góry