dzięki kinguś :-) spróbuję :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to we dwie przesylamy pylki. Milo.;-)
czesc dziewczyny.
Wiem, ze bylam tutaj krotko i malo sie udzielalam.
Chcialabym przeslac Wam tysiace fluidkow.
Dzisiaj (a dokladnie pare minut temu ) zobaczylam II kreski.
Tysiace. milony fluidkow.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dziewdzynki a badanie na toksoplazmozę mozna zrobić w ciązy?? Czy tylko przed?
Ja robiłam przed ciążą i w ciąży też. Wszystko zależy od tego czy masz przeciwciała ja nie mam i powinnam co 3 miesiące robić badanie.Dziewdzynki a badanie na toksoplazmozę mozna zrobić w ciązy?? Czy tylko przed?
Wiesz,co my sie staramy z poltora roku i nic.trzeba zaznaczyc,ze ostatni rok mialam straszny,zmarl mi Tata i mialam troche innych klopotow,napewno to tez mialo wplyw no to ,ze nie moglam zajsc w ciaze...za 2tyg lece do Polski i smigam do gin po kolejna dawke tabletek,zobaczymy co dalej...pozdrawiam!Ciesze się ze nie jestem sama z tymi moimi myślami... mam nadzieję ze niedługo nam się uda. A ty Romka długo już próbujesz? Dziewczyny, ile wy się starałyście o dzidziusie?
Wiesz,co my sie staramy z poltora roku i nic.trzeba zaznaczyc,ze ostatni rok mialam straszny,zmarl mi Tata i mialam troche innych klopotow,napewno to tez mialo wplyw no to ,ze nie moglam zajsc w ciaze...za 2tyg lece do Polski i smigam do gin po kolejna dawke tabletek,zobaczymy co dalej...pozdrawiam!