Faktycznie,po tych tabletkach kobieta czuje sie jak podczas ciązy,ja np mialam ogromny apetyt,zupe ogórkowa przegryzalam nalesnikami,powiekszone i bardzo obolale piersi ,bole w podbrzuszu itp...ale trzymam kciuki za Ciebie!oby Ci sie powiodlo!kinguś,
testuję w niedzielę,bo to będzie 29 dc :]
czy dam radę jeszczę tyle dni? dziwnie się czuję, ale wiem, że duphaston może dawać wszystkie oznaki ciążowe męczą mnie zawroty głowy juz 3ci dzień... może to dobra wróżba, co sądzicie?
reklama
nenius
Przyjaciółki 2008
Hej, ja tylko na moment.
Chciałam pogratulować Patti i Madzio!!!!!!!!! Super wieści :-)
Lilu, dobrze, że Twój brat z tego wyszedł. Dużo zdrowia dla niego!
Chciałam pogratulować Patti i Madzio!!!!!!!!! Super wieści :-)
Lilu, dobrze, że Twój brat z tego wyszedł. Dużo zdrowia dla niego!
kinguś
Nie poddam się
Mi się udało w 3 cyklu z clo i duphastonem ;-)(w sumie 8 cyklu całych starań ale nie na długo :-() Niestety niektórzy muszą troszkę dłużej poczekać na maleństwo.robiłam badanie czy na śluz nie wiem jak ono sie nazywa i moj Mezczyzna tez sie przebadal,wszystko jest ok.jak juz pisalam,jestem po kuracji clo i duphastonem,niedlugo zaczne kolejna.wiem,ze to dlugo...:-(
Nenius ale ten czas leci Twój maluszek ma już prawie 15 tygodni :-)
Ostatnia edycja:
w 3?hmmm o jeszcze muszę troszkę poczekać,ale co mnie nie zabije to na pewno wzmocni.ja sie tak latwo nie poddam!!!zaczynam kolejna kuracje,a jak nic nie pomoze to zaczne nastepna...Mi się udało w 3 cyklu z clo i duphastonem ;-)(w sumie 8 cyklu całych starań ale nie na długo :-() Niestety niektórzy muszą troszkę dłużej poczekać na maleństwo.
Nenius ale ten czas leci Twój maluszek ma już prawie 15 tygodni :-)
kinguś
Nie poddam się
Może Tobie uda się szybciej czego z całego serca Ci życzę Masz bardzo dobre podejście ;-) Ja też walczę pomimo ostatniego poronieniaw 3?hmmm o jeszcze muszę troszkę poczekać,ale co mnie nie zabije to na pewno wzmocni.ja sie tak latwo nie poddam!!!zaczynam kolejna kuracje,a jak nic nie pomoze to zaczne nastepna...
PoprostuAniaB
Początkująca w BB
:-)Witam:-)
Właśnie wróciłam ze szpitala. Z moją Fasolką wszystko jest dobrze, serduszko bije jak dzwon i mam pierwsze zdjęcie USG do albumu. Wielka radość :-)
Właśnie wróciłam ze szpitala. Z moją Fasolką wszystko jest dobrze, serduszko bije jak dzwon i mam pierwsze zdjęcie USG do albumu. Wielka radość :-)
kinguś
Nie poddam się
No to super Dbaj o siebie i maleństwo:-)Witam:-)
Witajcie dziewczyny
Nie było mnie prawie tydzień i nie wiem od czego zacząć, sporo żeście napisały przez ten czas....
Chyba tym razem nie będę sie odnosić do każdej z Was, bo byłoby ciężko, więc bedzie krócej
Oczywiście witam wszystkie nowe dziewczyny i życzę powodzenia w starankach
Tym co się odało składam serdeczne gratulacje i życzę pięknych, spokojnych 9 miesięcy....
Kinguś bardzo sie cieszę, że wszystko przebiegło bez komplikacji i wróciłaś do nas z nowym zapałem ;-);-);-)
Pixella ty mieszkasz w Ursusie, a ja dopiero co sie z W-wy do Pruszkowa przeprowadziłam więc witam sąsiadkę
U mnie @ minęła, dzisiaj 9 dc, do płodnych jeszcze hoho bo ponad tydzień więc nie ma co przeżywać
pozdrawiam;-)
Nie było mnie prawie tydzień i nie wiem od czego zacząć, sporo żeście napisały przez ten czas....
Chyba tym razem nie będę sie odnosić do każdej z Was, bo byłoby ciężko, więc bedzie krócej
Oczywiście witam wszystkie nowe dziewczyny i życzę powodzenia w starankach
Tym co się odało składam serdeczne gratulacje i życzę pięknych, spokojnych 9 miesięcy....
Kinguś bardzo sie cieszę, że wszystko przebiegło bez komplikacji i wróciłaś do nas z nowym zapałem ;-);-);-)
Pixella ty mieszkasz w Ursusie, a ja dopiero co sie z W-wy do Pruszkowa przeprowadziłam więc witam sąsiadkę
U mnie @ minęła, dzisiaj 9 dc, do płodnych jeszcze hoho bo ponad tydzień więc nie ma co przeżywać
pozdrawiam;-)
hej,jak milo sie czyta taką wiadomość!Też chciałabym Wam tak napisać,ale niestety...jeszcze nie nadszedł moj czas!Z tygodniowego urlopu mojego M klapa...wlaśnie poszedł na nocke...zamuła.Nie wiem dlaczego,ale zawsze łapie doły kiedy mam spędzic samotny wieczór.A to dopiero pierwszy z czterech...pozdrawiam!:-)Witam:-)
reklama
kinguś
Nie poddam się
Witaj fajnie, że jesteś już :-) No to teraz zbieraj siły ;-);-);-)i czekamy na efektyU mnie @ minęła, dzisiaj 9 dc, do płodnych jeszcze hoho bo ponad tydzień więc nie ma co przeżywać
Ja jak mam zostać sama to wygrzebuję jaką starą komedię ostatnio oglądałam 'kogel-mogiel' pośmiałam się trochę i smutki na jakiś czas chowają się w kąt..Nie wiem dlaczego,ale zawsze łapie doły kiedy mam spędzic samotny wieczór.A to dopiero pierwszy z czterech...pozdrawiam!
Mam nowy suwaczek :-)