reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
nazwa to Quick Vue, na teście sumie niema info ze jest taki czuły no ale ta kobieta z apteki tak powiedziala , ale producent nie udziela na ulotce takiej informacji. wiec moze tylko tak powiedziła aby sprzedac akutat ten. ;-)

no tak tylko tak do końca nigdy nie wiadomo kiedy do zapłodnienia w rzeczywistości doszło, trzeba pamiętać że nie koniecznie w dniu przytulanek :sorry2:

Gemini a ja wlasnie szukałam tego Twojego posta i zastanawiałam się, jak mogła przegapić taką wiadomość:tak:

a u mnie wypieki jak sie pojawiły ok. 15, tak mi towarzyszą, od 18 za to ziewam i chce mi się spac, tempka 36,8- ale co u mnie oznacza to nie wiem, bo pierwszy raz zmierzyłam;-)mam nadzieję, że to coś dobrego:-)

Witam nowe staraczki...

Kingus a co to własciwie znaczy co lekarz Ci powiedział? bo ja nie bardzo rozumię:sorry2:

Ell a kiedy temp. mierzyłaś, bo jeśli w ciągu dnia, to w sumie chyba nic to nie znaczy, ale mam nadzieję, że Ci się udało...

Gemini a co to za test, który robiłas? napiszesz nazwę?

Dobranoc...

czy jutro będą jakies fasolki?;-)

Mnie 5 lat temu wykrył test 7 dni po owulce ciążę, ale nie pamiętam jak się nazywał. No i ta druga kreseczka była bardzo jaśniutka. Ale teraz czekam do terminu @, bo czytałam tu na forum, że niektórym dziewczynom to testy nie pokazywały ciąży nawet w terminie @, a kilka dni po już tak. A dość mam już stresów...

Kinguś czy ten Twój ginekolog to jakiś fachowiec taki z prawdziwego zdarzenia?.... może warto sie wybrać do jakiegoś specjalisty od usg, który by sie przyjrzał dokładnie, nie wolno tracic nadziei....:tak:
Chyba jest dobrym lekarzem ma same dobre opinie.

Kingus a co to własciwie znaczy co lekarz Ci powiedział? bo ja nie bardzo rozumię:sorry2:
Powiedział, że jest śliczny pęcherzyk ciążowy, pogratulował ciąży i kazał przyjść za 2 tygodnie.
Wyczytałam, że zarodek widać jak pęcherzyk ciążowy ma 10-25 milimetrów a mój pęcherzyk ma dopiero 6 milimetrów. Z jego słów zrozumiałam, że wszystko na tym etapie jest w porządku.

reklama
Do góry