reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

pytałam sie lekarki tez o monitoring cyklu to powiedziala ze to dopiero po roku staran o dziecko mozna robic takie badania, ale to nie u nich (Medicover) tylko w klinice leczenia bezpłodności. Jakie wy macie z tym doświadczenia. Jesli ten wątek byl juz na forum to wybaczcie, ale tak duzo piszemy na forum ze cięzko jest tak przekopywać wątki - zwłaszcza w pracy gdzie boss chodzi za plecami:):)

reklama
witaj ALI u nas i owocnych starań

a ja kobietki wczoraj miałam wyraźne owu ( ból jajnika - 13dc), zaciagnełam męża w wiadomym celu ( chociaż meczyk wczoraj był;-)) i od 45 minut mam wypieki:-)ale to zapewne od karoryfera;-)bo teraz do @ będę mieć same urojenia;-)

Witaj Alli!!!Fajnie ze dolaczylas do forum BB :-) Ja moze nie naleze zbytnio do Starajacych sie ale bardzo chetnie odwiedzam to forum aby poczytac sobie o innych lub aby wygadac sie z moich problemow :tak: Mam nadzieje ze juz dlugo nie bedziesz musiala czekac na swoje pierwsze dzieciatko:-) Zycze Ci powodzenia w staraniach i jak najszybszych rezultatow :tak::tak::tak: Pozdrawiam

Ell zycze Ci aby jednak w tym miesiacu @ nie przyszla i aby ukazaly Ci sie dwie kreseczki na tesci :-) Ja czuje sie dzis ok, boli mnie jedynie glowa ale z tego co wiem to wielu dzis boli, chyba jest cos z cisnieniem... Tak wiec na ciaze juz sie nie ludze :-( No ale coz..... Pozdrawiam serdecznie :-D

witaj ALI u nas i owocnych starań

a ja kobietki wczoraj miałam wyraźne owu ( ból jajnika - 13dc), zaciagnełam męża w wiadomym celu ( chociaż meczyk wczoraj był;-)) i od 45 minut mam wypieki:-)ale to zapewne od karoryfera;-)bo teraz do @ będę mieć same urojenia;-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D coś wiem o urojeniach :tak: zresztą o zaciąganiu męża w wiadomym celu też ;-)

Ell zycze Ci aby jednak w tym miesiacu @ nie przyszla i aby ukazaly Ci sie dwie kreseczki na tesci :-) Ja czuje sie dzis ok, boli mnie jedynie glowa ale z tego co wiem to wielu dzis boli, chyba jest cos z cisnieniem... Tak wiec na ciaze juz sie nie ludze :-( No ale coz..... Pozdrawiam serdecznie :-D

haha a mnie dzisiaj nie boli nic, nawet sobie podśpiewuje bo mam piękne wypieki:-) i dzisiaj zamierzam się z nich cieszyć, oby tylko nie zniknęły w drodze do domu:-p teraz do @ będę sobie tutaj marudzić:happy: no ale od czego kochane tutaj jesteście:laugh2:

pytałam sie lekarki tez o monitoring cyklu to powiedziala ze to dopiero po roku staran o dziecko mozna robic takie badania, ale to nie u nich (Medicover) tylko w klinice leczenia bezpłodności. Jakie wy macie z tym doświadczenia. Jesli ten wątek byl juz na forum to wybaczcie, ale tak duzo piszemy na forum ze cięzko jest tak przekopywać wątki - zwłaszcza w pracy gdzie boss chodzi za plecami:):)
Ja zdecydowałam się na monitoring po 3 cyklach starań, robiłam go u swojej gin normalnej , ważne by lekarz miał dostęp do usg i tyle.

nie wiem -czy plakac czy sie smiac, jedne pewne caly swiat mi wiruje w glowie, malo nie mdleje....
zrobilam godzine temu test, i po ok 2 sekundach pojawila sie wyrazna druga kreska.
zadzwonilam do meza powiedzial tylko- najspokojniej w swiecie wiedzialem!
zadzwonilam do mamy- krzyczala do tel -jest, tak tak??!!!

pytam was-czy naprawde to TO?

GRATULUJĘ:-):-):-)

Ja byłam u lekarza i mam torbiel 5 cm:szok: i prawidłowo zlokalizowany pęcherzyk ciążowy 6,2 mm ale nie było nic w środku. Lekarz nie mówił, że to źle i pogratulował ciąży, kazał przyjść za 2tygodnie. Mam nadzieje, że pojawi się zarodeczek.

:-D:-D:-D smiech na forum:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
takiej jazdy to tu chyba nie bylo...
otoz na moim tesiku powinnam miec 3 kreseczki a nie dwie.wiec jak zobaczylam dwie to uwierzylam i wszystkich poinformowalam
a to jeszcze za wczesnie...
cholerka-najlepsze testy najprostsze bez udziwnien, a nie trzy kreseczki jakies
w sumie tyle dni przed @, zesz ja w to sama uwierzylam :baffled::confused::baffled::confused:

po prostu bardzo chcialam...

przejrzalam zdjecia testow na innej stronie forum i nie ma zadnego !!!! takiego jak moj.wszystkie sa normalne II i juz. a moj to jakis innego typu.
pomylic sie mozna...
ale namieszalam, w sumie tylko kingus zareagowala bo jak przetarlam lzy i wpatrzylam sie to skapowala ja siem ze palnela glupote- tom odrazu post wykasowala.
nastepny test kupie z napisem pregnant/ non pregnant.. ;-)
dla matek zeswirowanych wariatek ;-)

reklama
Witam nowe Staraczki Alli i Gosiule23rex i oczywiście życzę szybkiego spełnienia marzeń o pojawieniu się dzidziusia:-)

Fionka ściskam mocno kciuki za kolejny cykl i oby ostatni!

Ell również trzymam kciuki i mimo, że juz po owulacji to działaj! :-)

;-) ja miałam takie pajączki z żył na piersiach i dekoldzie na początku ciąży z Maciusiem :tak:

Mnie taka siateczka pojawiła się w ostatnim cyklu! a w ciąży niestety nie jestem!:no:

:-D:-D:-D smiech na forum:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
takiej jazdy to tu chyba nie bylo...
otoz na moim tesiku powinnam miec 3 kreseczki a nie dwie.wiec jak zobaczylam dwie to uwierzylam i wszystkich poinformowalam
a to jeszcze za wczesnie...
cholerka-najlepsze testy najprostsze bez udziwnien, a nie trzy kreseczki jakies
w sumie tyle dni przed @, zesz ja w to sama uwierzylam :baffled::confused::baffled::confused:

po prostu bardzo chcialam...

To dobra wróżba! Będą dwie kreseczki za kilka dni! A tak na marginesie skąd Ty taki test wyszukałaś?

Ja byłam u lekarza i mam torbiel 5 cm:szok: i prawidłowo zlokalizowany pęcherzyk ciążowy 6,2 mm ale nie było nic w środku. Lekarz nie mówił, że to źle i pogratulował ciąży, kazał przyjść za 2tygodnie. Mam nadzieje, że pojawi się zarodeczek.

Na pewno już będzie! Dbaj o siebie!

A ja czekam teraz na @ tzn. mam nadzieję, że nie przyjdzie choć w głębi serca czuję, że jednak nie udało się. A może to taki dobry objaw. Zobaczymy...okropne to czekanie

Pozdrowionka dla pozostałych dziewczyn!

Ostatnia edycja:
Do góry