reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

reklama
nazwa to Quick Vue, na teście sumie niema info ze jest taki czuły no ale ta kobieta z apteki tak powiedziala , ale producent nie udziela na ulotce takiej informacji. wiec moze tylko tak powiedziła aby sprzedac akutat ten. ;-)

no tak tylko tak do końca nigdy nie wiadomo kiedy do zapłodnienia w rzeczywistości doszło, trzeba pamiętać że nie koniecznie w dniu przytulanek :sorry2:

Gemini a ja wlasnie szukałam tego Twojego posta i zastanawiałam się, jak mogła przegapić taką wiadomość:tak:

a u mnie wypieki jak sie pojawiły ok. 15, tak mi towarzyszą, od 18 za to ziewam i chce mi się spac, tempka 36,8- ale co u mnie oznacza to nie wiem, bo pierwszy raz zmierzyłam;-)mam nadzieję, że to coś dobrego:-)

Witam nowe staraczki...

Kingus a co to własciwie znaczy co lekarz Ci powiedział? bo ja nie bardzo rozumię:sorry2:

Ell a kiedy temp. mierzyłaś, bo jeśli w ciągu dnia, to w sumie chyba nic to nie znaczy, ale mam nadzieję, że Ci się udało...

Gemini a co to za test, który robiłas? napiszesz nazwę?

Dobranoc...

czy jutro będą jakies fasolki?;-)

Mnie 5 lat temu wykrył test 7 dni po owulce ciążę, ale nie pamiętam jak się nazywał. No i ta druga kreseczka była bardzo jaśniutka. Ale teraz czekam do terminu @, bo czytałam tu na forum, że niektórym dziewczynom to testy nie pokazywały ciąży nawet w terminie @, a kilka dni po już tak. A dość mam już stresów...

Kinguś czy ten Twój ginekolog to jakiś fachowiec taki z prawdziwego zdarzenia?.... może warto sie wybrać do jakiegoś specjalisty od usg, który by sie przyjrzał dokładnie, nie wolno tracic nadziei....:tak:
Chyba jest dobrym lekarzem ma same dobre opinie.

Kingus a co to własciwie znaczy co lekarz Ci powiedział? bo ja nie bardzo rozumię:sorry2:
Powiedział, że jest śliczny pęcherzyk ciążowy, pogratulował ciąży i kazał przyjść za 2 tygodnie.
Wyczytałam, że zarodek widać jak pęcherzyk ciążowy ma 10-25 milimetrów a mój pęcherzyk ma dopiero 6 milimetrów. Z jego słów zrozumiałam, że wszystko na tym etapie jest w porządku.

reklama
Do góry