reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

dzieńdoberek :-)
wiecie co moje drogie ja tym testom owu to juz nie wiem czy ufać...:sorry2: bo jakos tak dzisiaj mi sie wydaje ze owu nadciaga, mam wrażenie że pobolewał mnie prawy jajnik i widze jeszcze inne zmiany, a tu teścik dzisiaj że "nie".... byłam przekonana że dzisiaj juz powie ze to ten czas :tak: hmmm.... zrobie jeszcze jutro i jutro musi sie pokazać owu jak nic, inaczej przestaje w nie wierzyc... :no:

Gemini.... no to rzeczywiście żes sie zapędziła, ale rozumiem... jak sie czegoś bardzo chce to tak jest ;-)
Kinguś czy ten Twój ginekolog to jakiś fachowiec taki z prawdziwego zdarzenia?.... może warto sie wybrać do jakiegoś specjalisty od usg, który by sie przyjrzał dokładnie, nie wolno tracic nadziei....:tak:
Ell oby te wypieki oznaczały tylko jedno, trzymam kciuki....

reklama
dostałam @ :wściekła/y: tak bez żadnych symptomów i w dodatku za wcześnie:baffled: chwilami mam już tego dosyć:-:)-:)-(

wiem co czujesz ja tez w tym miesiącu dostalam niespodziewanie@ i w dodatku o 4-5 dni za wcześnie, a wydawało mi isę że mam objawy wczesnej ciąży:( teraz już nie będę się na siłę doszukiwać symptomów ciąży, bo później jesttylko rozczarowanie.
Ale głowa do góry uda sie nam!- nastęnym razem wredna @ nie przyjdzie

Fionka, Katarzynka1979, trzymam kciuki za powodzenie w przyszłym cyklu, modlę się, żeby @ za tydzień do mnie nie przyszła i rozumiem co czujecie, bo przy pierwszej ciąży też udało nam się nie od razu. Ja tak jak Katarzynka1979 nie doszukuję się symptomów ciąży na siłę i uważam też, że tak jest lepiej, nie chcę się później rozczarować. :no:

dzien dobry :sorry2:
pixella77
nawet nie wiecie dziewczynki jak wam czasami pozytywnie zazdroszcze tego stresiku nawet przed @powego:-( a do moich staranek jeszcze co najmniej pol roku :-:)-(

Eve84 potrafię sobie wyobrazić co przeżywasz. Mam przyjaciółkę, która przechodziła kurację hormonami i różnymi lekami, po wycięciu jajnika. Tak długo starali się z mężem o dzidziusia, niestety nie drogą naturalną ale w końcu się udało i chociaż lekarz dawał im 25% to teraz są szczęśliwi, że również ich spotkał ten cud. To trwało baaaardzo długo i przeciągało się z miesiąca na miesiąc - ale czasem wytrwałość przynosi spodziewany skutek. Życzę Ci wytrwałości. :tak:

witam! też chce należeć do waszego grona czytałam wasze wypowiedzi i jestem pełna nadziei od miesiąca jestem żoną tak więc od tego czasu staramy się o dzidziusia Tak bardzo go pragniemy wiem, że wy już dłużej się staracie - teraz przyszła i kolej na mnie by uzbroić się w cierpliwość choć to takie trudne:-)

W takim razie dołączam do Was, mimo że założyłam nowy wątek. (...)
W przyszłym tygodniu wybieram się do lekarza (nowego) i mam nadzieję, że w końcu powie mi coś konkretnego.

Gosiula23 i Alli, witam serdecznie na forum! Powodzenia w staraniach! ;-)

aaajjjj... zapomniałam przywitac nowe dziewczyny Alli i Gosiula witam i życzę powodzenia oczywiście :-):-):-)
Gemini dobre, usmiałam się z tym pregnant/non pregnant, rzeczywiście byłoby najprościej :tak::tak::tak:

kingus jest dobrze, skoro lekarz pogratulowal to wie co robi!!!!!!!!! tylko sie nie stresuj wyluzuj,niech fasiolka zdrowo sobie dorasta:-)

gemini rzeczywiscie niezły falstart (czy jak to sie pisze) :-)ale poczekaj jewszcze kilka dni i zrob normalny test!!!

pozdrawiam wszytskie panie w ten pochmurny dzionek:-D:-D:laugh2::laugh2::-):-)

Hej a ja dziś kupiłam test w sumie mam do testowania jeszcze kilka dni a mianowicie 10, ale jak nie wytrzyma,to jutro rano zrobie. ;-)Witam nowe staraczki: Alli i Gosiula.

Izabell a który to dzień cyklu u Ciebie skoro zostało jeszcze 10 dni do testowania, że chcesz jutro robić?... :sorry2:;-)
Fionka racja, racja, dziewczyny są niezawodne :-)

18 ale w aptece doradziła mi kobieta ze ten test jest bardzo czuły i już wykrywa 6 dni po zapłodnieniu, nie wiem czy to prawd. ;-)

reklama
No ciekawa jestem bardzo przyznaję :-p, jeśli to prawda że jest taki czuły to myśle że momentalnie zacznie mieć spore wzięcie u nas na forum... :-) chociaż 6 dni po... no to rzeczywiście byłby wyczyn jakby był taki czuły...
a jaki to test? może dziewczyny już z niego korzystały...

Ostatnia edycja:
Do góry