kinguś
Nie poddam się
Pixella77 bardzo mi przykro Ściskam Cię mocno. Wiem, że żadne słowa nie pomogą ale jesteśmy z Tobą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja przyznam się, że nie wiem. Jak nie możesz spytać lekarza to może w aptece będą wiedzieli.Czy biorac castagnusa i jak zajde w ciążę nie wiedzac jeszcze o tym (test dopiero przy spodziewanjej @) to moge zrobic fasolce krzywde ?
Czy biorac castagnusa i jak zajde w ciążę nie wiedzac jeszcze o tym (test dopiero przy spodziewanjej @) to moge zrobic fasolce krzywde ?
Wydaje mi się, że śluz płodny mówi o zbliżającej się owulacji. Ale tylko usg wykaże czy doszło do pęknięcia pęcherzyka.Mam jeszcze jedno pytanie:
Czy jak mam śluz płodny tzn, że mam owulację i na pewno jestem płodna. Może to głupie pytanie, ale jakoś mnie to nurtuje.
Podleczysz się i na pewno w przyszłym cyklu się uda. Nie trać nadziei i głowa do góryPowoli tracę nadzieję:--(
Podleczysz się i na pewno w przyszłym cyklu się uda. Nie trać nadziei i głowa do góry