reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Czy biorac castagnusa i jak zajde w ciążę nie wiedzac jeszcze o tym (test dopiero przy spodziewanjej @) to moge zrobic fasolce krzywde ?
Ja przyznam się, że nie wiem. Jak nie możesz spytać lekarza to może w aptece będą wiedzieli.

Byłam wczoraj na usg, coś mój pęcherzyk wolno rośnie miał tylko 17 mm. Dziś wieczorem idę na pregnyl i zobaczymy jak się sprawy potoczą.

Witam Was Wszystkie

Nie było mnie od 4.07 a tu tyle się dzieje. Niestety nie miałam dostępu do neta:-(.
Pozdrawiam wszystkie nowe staraczki :-):-).
A u mnie dziewczyny wielka klapa. Myślałam że jak wyjedziemy to będziemy się super relaksować bo wypadały akurat dni płodne. Niestety swędzenie i pieczenie koszmar:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:, Jak przyjechaliśmy od razu poszłam do gina i okazało się że mam jakieś zapalenie i pojawiły się grzyby:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a to wszystko przez wyjałowienie po 3 miesięcznej kuracji antybiotykowej jaką mi zafundował szpital. Teraz niestety globulki i tabletki. Kolejny miesiąc poszedł się w..... jestem taka wściekła że sobie nie wyobrażacie. Postanowiłam się nie nastawiać i tego nie robiłam ale nie przewidziałam że nie będzie nawet prób. Powiedział mi że do półtora tygodnia powinno przejść. dziś 23 dc więc jest szansa że może w sierpniu będę próbować. Dlaczego tak wszystko musi iść pod górę. Jeszcze w tym miesiącu mają mi wyciągać sondę i dowiem się czy włożą nową czy może zastój nerki ustąpił. Miało być tak fajnie a wyszło jak zwykle. Powoli tracę nadzieję:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry