reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

hej dziewczynki:)
mam do was pytanko czy w szpitalu powinni zrobic prywatnie usg?a jak nie to moze ktoras jest z okolic katowic czy jeszcze lepiej z bedzina i zna miejsce gdze mozna wykonac badanie bez wizyty u lekarza..moj gin jest w szpitalu i kazal mi zrobic usg w celu sprawdzenia i co ja mam teraz zrobic?hmm...

reklama
dziekuje kingus:)...a jak sie czjesz po clo??bo mnie dzis troszke kluje jajnik a temp jak mierzylam to mialam 36,8 nie wiem czy jestem przed czy po ale moj m uwaza ze moglam przeoczyc owu bo ba zabardzo sie na niej skupiam-oj ci mezczyzni jak oni cos wymysla:)

dziekuje kingus:)...a jak sie czjesz po clo??bo mnie dzis troszke kluje jajnik a temp jak mierzylam to mialam 36,8 nie wiem czy jestem przed czy po ale moj m uwaza ze moglam przeoczyc owu bo ba zabardzo sie na niej skupiam-oj ci mezczyzni jak oni cos wymysla:)

Ja czuje się dobrze tylko niestety jest tylko 1 pęcherzyk. Dziś idę sprawdzić czy podrósł. Ja temp. nie mierze bo wstaje o różnych porach i nie mogę sobie poradzić z wczesnym mierzeniem temperatury. Polegam całkowicie na monitoringu. Trzymam kciuki za Ciebie :-D:-D Ja jeszcze po owulacji mam brać duphaston 3x1(taka dawka podtrzymująca wg. mojej gin) w zeszłym cyklu nie pomógł ale zobaczymy jak będzie teraz.
Jak możesz to zrób sobie suwaczek z dniami cyklu będzie łatwiej śledzić Twoje starania :-)

nie wiem co jest nie umiem wkleic suwaczka:(..a ja czuje sie fatalnie-boli mnie glowa, mam metaliczny smak w ustach, troche pobolewa podbrzusze a sluzu i objawow owu nzero. tak sie zastanawiam ze moze to jeszcze nie czas i owu przjdzie pozniej, albo juz jest po...wczoraj zbadalam szyjke i byla otwarta miekka i wogole a dzis jest twardsza-nie wiem co jest:((...lece na przerwe :)trzymajcie sie staraczki:)

Cześć dziewczynki :tak:
jakis zapracowany dzien mamy chyba :dry:
kinguś trzymam kciuki do czerwonosci za twojego pecherzyka niech rosnie zdrowo i pęknie w najlepszym momenie :-D:tak:
magdaim83 słonko nie zamartwiaj sie tak !!! gdy sie denerwujemy organizm moze inaczej funkcjonowac stad tez i przeseuniecia @ i owu tez moze inaczej "wygladac"! :sorry2: a co do usg to wydaje mi sie ze teraz w kazdym szpitalu mozna zrobic badania prywatnie! :tak:
agata077 tule mocno i kibicuje w nastepnym cyklu!! :tak::tak: i wpadaj :-D do nas jak najczesciej !! ja sie np. jeszcze nie staram a jestem tu i truje dziewczynom :-D dopoki mnie nie wyrzuca bede twardo sie udzielać! :cool2:
a nawiazujac do temtyki starania - moj mąż znowu mnie zszokowal!!! waczraj zapatrzyl sie na reklame pampersa 1paczka=1 szczepionka i spytal sie mnie czy kiedys bedziemy mieli takiego maluszka .....:confused: ale powiedzial to z takim sentymentem i ciutek rozzaleniem :confused::confused: mam wrazenie ze on nie wierzy w swoje "możliwości' przez ten zakichany kręgoslup :-(i boji sie sprobowac i rozczarować!

kinguś
Mialam małą awarie komputera ale już dziala, u mnie wszystko w porzadku jeszcze tylko 3 tygodnie do wizyty:) i jak narazie walcze z katarem :wściekła/y: zamowilam sobie kropleki do nosa Pinosol dla kobietw ciąży:-)

eve84-nie artw sie za kilka dni wyjezdzacie wiec napewno sie uda na wakacjach:)...a co do naszyh mezow moj zas jest optymista i ciagle mi powtarza ze to napewno ten cykl a jak nie udaje sie to twierdzi ze nasteny bedzie szczesliwy a teraz do mnie dzwonil i oznajmil przez telefon ze on ma przeczucie ze sie udalo i bedziemy miec blizniaki-rozbraja mnie tym...najbardziej mnie smuci to ze z mojej winy nie mozemy miec dziecka ze to ja jestem ta gosza i nie potrafie mu dac tego co tak bardzo chcemy:((dobra koniec tego rozczulania sie nad soba:)

eve84-nie artw sie za kilka dni wyjezdzacie wiec napewno sie uda na wakacjach:)...a co do naszyh mezow moj zas jest optymista i ciagle mi powtarza ze to napewno ten cykl a jak nie udaje sie to twierdzi ze nasteny bedzie szczesliwy a teraz do mnie dzwonil i oznajmil przez telefon ze on ma przeczucie ze sie udalo i bedziemy miec blizniaki-rozbraja mnie tym...najbardziej mnie smuci to ze z mojej winy nie mozemy miec dziecka ze to ja jestem ta gosza i nie potrafie mu dac tego co tak bardzo chcemy:((dobra koniec tego rozczulania sie nad soba:)

:szok:oj nie ładnie tak myślec jak klapsa przyłoże to sie opamietasz!!!! :sorry2::-D a twoj mąż to z tego co mowisz wspanaile ci dodaje otuchy i napewno nie mysli w tych kategoriach ze to przez ciebie!!!! nuuu nuuu nie ładnie!
no a ten wyjzd raczej odpada :sorry2: napewno sie jeszcze męzulek nie zdecyduje a do tego bedziemy ze znajomym w 3 os. pokoju :cool2: ale zaczelismy cos tak oboje przebąkiwac o wyjezdzie gdzies za granice ziemie/wiosna ! mnie niestety powstrzymuje jeszcze odczulanie ktore bedzie chyba we wrzesniu no i obrona inż (październik) !!! tylko ze jak dla mnie od wrzesnia starac bym sie juz chciala bo to tak szybko nie pujdzie!!:sorry2: no coz zobaczymy ... nie chce go naciskac.. na razie widze u niego postepy ... tylko boje sie ze przez problemy z kregoslupem nie bedzie zaciekawie - duze ilosci przeciwbolowych .. no i jest po blokadzie - leki sterydowe, przeciwbolwe i zapalne ... :baffled: ehhhhh....
to sie rozpisalam!
Leganza zycze szybkiego konca katarka :tak:

reklama
a nawiazujac do temtyki starania - moj mąż znowu mnie zszokowal!!! waczraj zapatrzyl sie na reklame pampersa 1paczka=1 szczepionka i spytal sie mnie czy kiedys bedziemy mieli takiego maluszka .....:confused: ale powiedzial to z takim sentymentem i ciutek rozzaleniem :confused::confused: mam wrazenie ze on nie wierzy w swoje "możliwości' przez ten zakichany kręgoslup :-(i boji sie sprobowac i rozczarować!
Dziękuje za kciuki:-D Na pewno już wkrótce będziecie hurtowo kupować pieluszki :-):-)

jak narazie walcze z katarem :wściekła/y: zamowilam sobie kropleki do nosa Pinosol dla kobietw ciąży:-)
Uważaj na siebie, życzę zdrówka.

.najbardziej mnie smuci to ze z mojej winy nie mozemy miec dziecka ze to ja jestem ta gosza i nie potrafie mu dac tego co tak bardzo chcemy:((dobra koniec tego rozczulania sie nad soba:)
Nie myśl o tym. Twój mąż na pewno nie chciałbyś żebyś się tak zamartwiała i my też nie chcemy. Fasolki przychodzą do zrelaksowanych i uśmiechniętych rodziców więc proszę się zrelaksować i czekać :tak::tak:

Do góry